10 stvari, ki fantje opazijo o tebi in nikoli nisi vedel, da delajo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 stvari, ki fantje opazijo o tebi in nikoli nisi vedel, da delajo

10 stvari, ki fantje opazijo o tebi in nikoli nisi vedel, da delajo

To je skupno prepričanje, da so fantje niso pozorni in niso uglašeni na ženske, vendar pa so opazili veliko več, kot si morda zavedaš. Misliš, da so nekatere od teh stvari, ki vam vaša skrivnost, vendar pa ne vem, o njih res. Oni pač ne pusti na tem delajo. Tukaj je deset od teh stvari, ki mislite, da fantje ne opazijo:

1. Ko ste vznemirjeni

Misliš, da se da neobčutljiv, ko se zdi, da sploh ne opazijo ste vznemirjeni. Verjetno ste opazili, bodisi, vendar ne vedo, kako ravnati z njimi, ali pa vedo, da je njihova krivda!

2. Ko preverite lase

Ko vidite nekoga radi in si nezavedno preverite lase v bližnjem oknu, ne samo, da so fantje opazili, vendar so tudi dobili sporočilo!

3. Ko prilagodite svoj modrček

Tisti časi, ko ste poskušali in bi bilo videti, kot da so mel rame, a ga dejansko dajanje svoj modrc traku nazaj na svoje mesto; Fantje vedo, kaj si v resnici počne.

load...

4. Ko ste res všeč drugo dekle

To je tiste male scowls in globoke vzdihi, ki dajejo tole stran. Če vam ni všeč drugo dekle, potem bo vaš mož opazili. Vi preprosto ne more skriti govorico telesa.

5. Ko nosiš lase drugače

Druga stvar, ki se fantje pogosto obtoženi, ne da bi opazil, ko ste spremenili nekaj o svojem videzu. Več kot verjetno so opazili, da je nekaj, kar je drugačno o tebi, ti si samo ne vem kaj, tako da ne bo tvegal komentar v primeru, da bi dobili to narobe!

6. Kako se obnašati po svoje prijatelje

Večina deklet dobili malo bolj girly in razdražljivi, ko so njihovi prijatelji okoli. Ko se to zgodi, se ljudje ne opazijo in se bo verjetno premagal prenagljeno umik iz scene, če bi morebiti lahko.

load...

7. Ko greste na stranišče s prijatelji

Ko ste ven s skupino prijateljev in vsi skrivnostno potrebujete kopalnico ob istem času, fantje vedo, kaj se dogaja. Vedo, da se bo, da se soočijo in o njih razpravlja. Nihče organi so, da je fino, v sozvočju s seboj!

8. Če imate simpatičen fant

Ne mislite, da ga lahko skrijete, ko ste res všeč fant, ker si ne morejo. Se dotakne na lase, na Skriven poglede, in kako se vaše telo premika, da ga soočiti, bo vedno dal igro stran tukaj.

9. Ko daš drugo dekle zlo oko

Ko drugo dekle pokaže zanimanje za vašega moškega in jo opozori začelo s venenje, ledeno videz, da bi ubil, bodo ljudje opazili, da je preveč. To boža svoj ego, vendar pa jih je tudi strah, da se bodo verjetno korak za posvetlitev razpoloženje.

10. Ko bo predlog, ki je res ukaz

Vsak človek z možgani ve, da ko dekle naredi predlog, se je res rekel, da to storite! Redko zastrte navodilo za besedno zvezo, kot so: "Ne mislite, da je glasba nekoliko glasen?" ali "Ta nova restavracija v mestu izgleda lepo", nima nobene skrivnost sploh človeka.

load...