10 stvari, ki fantje želijo, da dekleta prenehajo delati za vedno | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 stvari, ki fantje želijo, da dekleta prenehajo delati za vedno

10 stvari, ki fantje želijo, da dekleta prenehajo delati za vedno

Verjetno obstaja sto stvari, ki nas, dekleta, želijo naši možje ustaviti početje takoj in za vedno. Fantje so bolj skromna in nezahtevna - tam je samo peščica stvari, ki nas počne vsi ljudje vedno sovražijo, vendar niso vedno dovolj pogumni, da bi nam povedali. Tukaj so:

1. "To ni nič"

Nekaj ​​je očitno narobe z vami in da ga nisi povedal, kaj je to. Fantje pa imajo domišljijo, saj veš, in prav tako lahko vaša domišljija vam zmešalo, tako da lahko njegov. Rezervni mu mučenje in povedati, kaj je narobe. To je vedno bolje, da so te stvari na odprtem. Saj ni treba biti odkrit o tem, vendar boste morali povedati, kaj je narobe.

load...

2. "Je bil to za ofsajdu?"

Obstaja samo tolikokrat tudi najbolj veselijo športni navdušenec je pripravljen pojasniti, kaj za vas. Še posebej, če se ve, da nisi res zanima v obrazložitvi. Morda je laskavo na prvi, lahko pa ni ponaredek pristno zanimanje za vedno, lahko?

3. "Ali bi me maščobe?"

Vprašanje brez pravilen odgovor. Če reče "ne", si bodo, da laže, ker ste prepričani, da ne boste videti maščob. Če reče "da", nesreče poznamo. Enako, če reče nič. Vaš fant vas ima rad, kdo ste, ne glede na to, kako si videti, da ustavi fretting čez par skinny jeans.

load...

4. "Kam greš?"

To je naravnost iz te stare "sklopke" epizodo in je slaba navada, ki ga ne smemo podcenjevati. Tako kot nas ljudje ne marajo da bi morali poročati o svojem vsakem koraku. To je vse o zaupanju -Z sprašuje to vprašanje ves čas, da ga v bistvu povedal, da mu ne zaupajo in ga ne zasluži vaše zaupanje. Kruto, a resnično.

5. "Samo trenutek!"

Nikoli minuto, je to? Moški redko razumejo, da je bistvenega pomena, da izberete pravo obleko ali popoln make-up za vas. Prav tako ne marajo, da se čakati. Samo začnete s pripravami nekoliko prej. To ni preveč težko, in to vam bo pomagal izogniti argument.

6. "Pohiti!"

Vi ne želite, da je treba hiteti in da ne počne. Karkoli počne, da se ga držimo je zanj vsak bit tako pomembna, kot so outfit izbira za vas. Spoštujte svoje interese kot on spoštuje tvoje. To je edino pošteno, kajne?

7. "Ali ste prepričani, da smo na pravi poti?"

Ali ste prepričani, da želite, da ostanejo v tem odnosu? Testosteron, ki pa so naše pomembne druge može, da so, prav tako so še posebej sovražna do kakršnega koli dvoma v svoje vrhunske sposobnosti prostorske orientacije. To je znanstveno dejstvo, da so boljši od nas na to. Seveda pa to ne pomeni, da se ne more izgubiti, vendar pa zagotovo ne želite, nas, da Masiranje svoj nos v njej.

8. "Ne bodi otrok"

To je nadležno dejstvo, da je večina moških, da strašne bolnikov. Kljub temu, da ni treba, da se je spomnil, da imamo višji prag bolečine in da ne bomo takoj, da bomo umrli, ker smo se prehladil. Men ni všeč, da je šibka, zato se nagibajo, da bi velik posel ven iz Sniffles, zato je simpatična.

9. "Jaz sem na dieti"

Moški lahko tudi biti razumevajoča in podporo, vendar ne bo njeno življenje pekel, ker si želijo, da shed nekaj kilogramov. Nenehno ga opozorila, da ste na dieti in bi se počutil krivega, da je ni (tudi, če je treba), je zelo neproduktivno pristop. Jejte zelenice in biti tiho.

10. "Nag, poni, poni, poni, poni"

Godrnjav je zadnji ženski greh v moške oči. Toda če mislite, da o tem, nihče od nas, kot se nagged, kajne? Morda mislite, da to počnete v vseh pravih razlogov, ampak ustavi, vseeno. Godrnjav je orožje psihološke vojne in če ga uporabljate na nekoga, ki ga resnično sovražijo, ga spusti.

Šaljivega tradicija pravi, da so moški preprosta bitja in ženske so zapleteni, vendar, tako kot večina stereotipov, to ni res! To je dovolj preprosta naloga zožitvijo stvari, ki jih poznate, so za vožnjo vaš človek nor. Vi ne želite, da ga na koncu sovražili vas, kajne?

Ali menite, da obstajajo nekatere druge stvari, ki jih fantje želijo dekleta ustaviti delajo večno?

load...