10 stvari, ki jih bodo razumele samo ženske v ljubezni | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 stvari, ki jih bodo razumele samo ženske v ljubezni

10 stvari, ki jih bodo razumele samo ženske v ljubezni

Ko se zaljubiš, spremeni vse. Nenadoma, nič drugega resnično pomembno toliko, kot je nekoč, in je edina stvar, ki je zares pomembno je biti z moškim. Vsakdo, ki je bil tam, bo točno vedel, kaj mislimo, ampak kako bi lahko razložiš nekomu drugemu? Za vse, ki iščejo na od zunaj, verjetno izgledal ste delujejo malce nor in ne bodo razumeli, kaj se dogaja. Ne boste skrbi, čeprav, ker imate čas svojega življenja. Ljubezen je čudno, ljubezen je čudovita in ljubezen lahko obrabijo, ampak tukaj je deset stvari, samo, da bi ženska, ki je resnično v ljubezni razumejo.

1. Ne moreš nehati iskati na njem

Čeprav ste bili z njim ves dan, še vedno ne more sprejeti svoje oči z njega. Kaj je še bolj čudna je, da začnete, da bi našli celo minutest malo značilnost obrazu zanimivo in čudovito. Kot da je malo mol ima tik pod brado, ali ta način njegove ustnice kodre, vedno tako malo, ko se nasmehne. Dejstvo je, bolj si ga študija, bolj se zavedaš, da ne obstaja ena stvar, o njem, da ni popoln.

2. Ne, ne moreš nehati govoriti o njem

Fant je tako popoln, da boste povedati svoje prijatelje vse o njem, znova in znova. Za nekatere čudno razloga, se zdi, da je treba padec predmet njenega novega človeka v vsak pogovor ona ima ženska v ljubezni. Bolje, da upam, da imate zelo pacientov in razumevanje prijatelje, ko se zaljubiš, saj se bodo zaslišanju veliko o tej novi fant, ki je prišel v vaše življenje.

load...

3. Zdi se čudno, če ste ločeni

Tudi če je le za nekaj ur, boste začeli, da bi ga izpustili in občutek tesnobe. Prav tako skrbi zanj veliko preveč. Imaš ta občutek, da je edino mesto, bo na varnem z vami, in če preživi preveč časa v moškem stranišču, začnete skrbeti, da je nekaj, kar se mu je zgodilo tam.

4. Opazili ste, da je odlično diši

To je tista, ki ne bo nihče razumel, če niso nikoli bili v ljubezni. Ljubiš način, da diši. Mi ne govorimo o njegovem Köln tukaj, kdo lahko kupi steklenico po britju; je sam poseben vonj, ki ga ne morejo dobiti dovolj. Lahko ga vonj ko ga objeti, ga vonj, ko spi zraven tebe in, ko je to stran; si ga lahko še vedno vonj na svojih oblačilih.

5. Ne morete osredotočiti na nič, če je ne bo zraven

Ko ste v ljubezni in si stran od človeka, si lahko ne misli osredotočiti na karkoli. Vaši prijatelji bi lahko sedel na obeh straneh vas, ki ima animirani pogovor, in ne boste slišali niti besedice o tem, kaj je bilo rečeno. Lahko bi sedel tudi svojo mizo v službi za eno uro in naredil nič, ampak glejte v prostor in twiddle s peresom. Ti so samo čakajo na čas, da prenese, dokler ne ga spet vidim.

load...

6. Vaši čuti zasvetijo, ko ste z njim

Ko je približno vse, kar se zdi bolj intenzivno. TV-oddaje so bolj smešen kot so bili kdaj prej, je hrana nikoli ni okusil tako velik, in nebo res ne zdi, da je bolj živa modra. Tudi ploha dežja ni več problem, saj lahko vonj, kako sveže naredi zrak in slišati, kako čudovito je zvok dežja hitting pločnik.

7. Ne, ne moreš naučiti dovolj o njem

Dobite tudi močno željo, da vedo vse, kar je vedeti o njem. Hočeš slišati zgodbe o otroštvu, ste želeli vedeti o svojih prijateljih, kaj je počel, kje je bil; Želite vedeti vse!

8. Želite vsi ostali, da je v ljubezni

Vaši možgani postane tako žično z ljubeznijo hormonov, hočeš da bi bili vsi srečni in v ljubezni preveč. Postaneš bolj skrbna in ne želite slišati nobene grde govorice o drugih ljudeh. Ti bi verjetno korak za razpad argument med drugimi ljudmi preveč, ker si ne želim nobenih slabih občutkov uničuje je čudovit način, da se počutite.

9. Nehaj opazili druge fante

Vi ne samo ustaviti igranje drugih fantov; sploh ne opazijo več. Res srčkan fant v pisarni, da vsi ostali govori o nenadoma postane zelo nezanimiv in navadnih. Tudi gledaš, ali govorimo o bi en človek občutek, skoraj tako, kot ste se nezvesta možu, ki ga ljubiš.

10. Želite vsak trenutek, da traja večno

Vsak posamezni trenutek postane dragocen tisti, ki želite, lahko trajal večno. Čas postane manj pomembno za vas in bi lahko zlahka sedel ure in ure na koncu samo govoriti, ali sedi tiho skupaj gledala televizijo. To ni res pomembno, kaj počnete, ali kaj se dogaja drugje. Dokler ste skupaj; to je vse, kar je resnično pomembno za vas, ko ste v ljubezni.

load...