10 stvari, ki jih dekleta čutijo negotove, o katerih fantje sploh ne bodo opazili | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 stvari, ki jih dekleta čutijo negotove, o katerih fantje sploh ne bodo opazili

10 stvari, ki jih dekleta čutijo negotove, o katerih fantje sploh ne bodo opazili

Ah, vsi želimo biti super-samozavestni, z brezhibno kožo in odlično sliko, s pozitivnimi mislimi in uspešno delo, vendar, žal, nekaj od nas, če obstajajo, imajo vse te stvari. Negotovosti je lahko velik škodljivec, še posebej, ko gre za romantično oddelku. Resnica je, ljudje sploh ne opazijo stvari, ki smo tako zaskrbljeni večino časa. Tukaj je deset od teh stvari:

1. Joške

So premajhen? Ali so prevelika? Karkoli si misliš o svojih prsi, ker so tvoji in bi naredil bolje, da jim je všeč. Nihče (vsaj nihče pri zdravi pameti) bi bil z žensko, za samo prsi. Poleg tega, malo ljudi, so fiksirani na prsi, kot si morda mislite.

load...

2. Celulitu

Men sploh ne opazijo naše kožne nepravilnosti in razlog za to je, da smo nagnjeni k jih pretiravati do velikih razsežnosti, medtem ko je v resnici, so najpogosteje mala. Torej, kaj če je vaša koža ni videti, kot da je model, je na naslovnici svoje najljubše revije? Saj veste o Photoshopu, navsezadnje, mar ne ?!

3. Teža

Klasičen problem. Boste pridobili nekaj kilogramov več kot praznike in začnete razmišljati, da bo on pustil, ker ste preveč maščob. To je tako smešno in ti to veš. Ali pa mislite, da ste preveč suh in nihče ne bi želel dotakniti. Spet, smešno! Res je, da moški radi s svojimi očmi, vendar ti ljubezen, ne le s svojimi očmi. Imajo tudi možgane, srce in čustva, in ti sodelujejo pri kemiji ljubezni preveč.

load...

4. Ličila

Fantje res ne skrbi ličila. Če nič drugega, so primerna, da se moti, ko ste vzeli preveč časa, da se na novo, bolj lep obraz. Torej, naj vas ne skrbi, da bo kričala v grozo, če te vidi brez ličil, ker je ne bo! Dejstvo je, da bo verjetno raje poljubiti brez šminke.

5. Telesno intimnost

Nekaj ​​so tisti med nami, ki so prepričani o svojem "spalnico strokovnega znanja" v tolikšni meri, da ni dvoma o njihovi uspešnosti. Ampak fizično intimnost je ne gre toliko spretnosti, gre za skupno čustvo, o prikazovanju vaše ljubljene koliko jih imate radi. Saj ni treba biti profesionalec, da to stori, in tvoj fant ne bo pričakoval od vas. Samo če sem iskren.

6. Ljubezen

Negotovosti so neposredno povezane z nizko samopodobo in to je nekaj, kar večina ljudi trpi zaradi enega ali stopnjo drugega. Del tega nizko samopodobo, je negotovost, ali ste vredni nekoga ljubezen. To je nekdo, pa je malo verjetno, da opazite anksioznost. On te ljubi, on to ve in čuti, ne pozivam, da to dokaže večkrat, samo da vas pomirim. Živeti s tem in nehajte skrbeti!

7. Style

Pozorno poslušajte sedaj: človek, ki je res v vas ne bo, ponavljamo, ne bodo opazili, kaj spodnje perilo nosiš. On ne bodo plačali nobene pozornosti, ali je Victoria Secret ali preprosto ime ni kos tkanine. On te ljubi in da te hoče, to je vse. Seveda, je verjetno ljubi vas pričakujemo v kratkem krilo ali obleko, vendar vam ni treba, da zmrzne v zimskem času, samo da pokažejo svoje noge k njemu. Še enkrat, ljudje niso vedno osredotočeni na te stvari, verjemite nam!

8. Brains

Razmerja niso zgolj fizični (vsaj večina od njih), tako da dodate na vaše težave, tam je tudi anksioznost niso dovolj pameten za njega ali pa preveč pametna za njega. Razen če ste paradiranje svojo vrhunsko um, da ne bo dal veliko misli na vse intelektualne neenakosti, odobrena, seveda, da niso zares pomembne. Če so, kljub temu, vaš odnos je najverjetneje obsojena. Oprosti za to.

9. Ugovor

Nekatera dekleta so strah, trdila, s svojo boo, misleč, da so ljudje najsrečnejši, ko njihove prijateljice vedno strinjali. On ne bo opazil nekaj časa, a prej ali slej se bo občutek, da je nekaj narobe. Ne moreš preživeti leta in leta strinja z vsem, kar druga oseba, pravi in ​​počne, kajne? Povejte svoje mnenje, da vas ne bo pustil za to!

10. To je stalna primerjava

Mogoče je bil bolj zadovoljen s svojim ex... Mogoče bo bolj zadovoljen s svojim najboljšim prijateljem, ker ona je tako lepa / pametni / karkoli... Primerjave med vami in drugimi ženskami lahko uniči razmerje. So gorivo vsak negotovost in lahko spremeni v sumljivih pošast. Ne sebe primerja z drugimi - ste, kdo ste in tvoj fant te ima rad. Če je želel svojega najboljšega prijatelja, bi bilo z njo, navsezadnje. Ampak on ne, da ustaviti zaskrbljujoče!

Ali menite, da obstajajo tudi druge stvari dekleta počutijo negotovi, da fantje ne bodo niti opazili?

load...