10 stvari, ki jih je treba zapomniti, ko ste bili ranjeni v razmerju | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 stvari, ki jih je treba zapomniti, ko ste bili ranjeni v razmerju

10 stvari, ki jih je treba zapomniti, ko ste bili ranjeni v razmerju

Kako ozdraviti zlomljeno srce? Heartbreak je ena najhujših stvari, ki jih lahko vsakdo trpijo in lahko traja dolgo časa, da se nad njim. Zdi se mi, cel svet se podira okrog ušes in mislite, da nikoli ne bodo mogli biti srečni. Če ste tekoč skozi bolečino tuga zdaj, potem ne bomo, da vam povem, da bo bolelo oditi jutri, ker je ne bo, temveč se bo v času. Torej, v tem času, tukaj je deset stvari, ki jih nosi v mislih, medtem ko se stvari bolje za vas:

1. Ne pozabite, da ste samo človek

Ne pozabite, da so samo ljudje in vsi ljudje delamo napake. Malo verjetno je, da je celoten krivda in ne sme biti tvoja krivda na vse, tako da prenehajte sebe kriviti za vse, in odpustiti sebi, če ste delali napake.

2. Nič ni narobe, če ima cry

Dovolite si čas za žalovanje. Ne steklenico stvari in se ne pretvarjati, da ti je vseeno; ni nič narobe, če ima krik. Ti se bodo motnje in boste počutili ranljive zdaj, da sprejme te občutke za trenutek, so popolnoma naravne.

load...

3. Stop razmišljanje o "kaj če-jev"... Stop dogaja znova in znova stvari v tvoji glavi

Ne, ne moreš ničesar spremeniti z razmišljanjem znova in znova o tem, kako bi si naredil stvari drugače. Morda si mislite, da bo to pomagalo vam sprijazniti s tem, kar se je zgodilo, toda na neki točki, morate pustiti in korak naprej.

4. Ne pozabite, da si lepa, posebna in edinstvena

Nekdo vas je bolelo in da ni prijeten občutek, ampak, ne pozabite na eno stvar, ki jo naredite še vedno si ti, in to je res nekaj posebnega stvar. Ne dovolite, da tisto, kar je nekdo drug naredil za spremembo, kdo ste, ker ste lepa in posebna oseba in ste veliko več, kot le odnos.

5. Pomislite na to kot samo en majhen poglavja v zelo dolga zgodba... Imate še vedno veliko, da se veselim

Morda je težko razmišljati o tem zdaj, vendar še vedno preostanek svojega življenja pred seboj in da je dolgo časa. Obstaja milijon in eno stvari, za vas, da v svojem življenju še ni, z ali brez tega določenega partnerja, zato poskusite in razmišljati o tem, kot samo eno majhno poglavje v zelo dolga zgodba.

load...

6. Spomni se, da so bili slabi časi preveč

Ne preživijo ves svoj čas reminiscing o dobrih časih; ne pozabite, da se spomnite, o slabih časih preveč. To je enostavno, ko ste bili prizadeti Spomini o sladkih in lepih časih ste jih imeli s svojo ex, ampak, res, je bilo vse v redu?

7. Zabavate se lahko, če ste samski

Ena stvar, ki bi se lahko igrajo na pamet je strah biti spet samska. Ne pozabite, da lahko da eno samo dekle zabavno in to je verjetno najboljša stvar za vas, za nekaj časa. Saj ni treba imeti človek na roko, da z veseljem, da je dejansko več v vašem življenju kot le koga ste z.

8. Ne pozabite na svoje prijatelje in družino; mešati z drugimi ljudmi

Verjetno ste se počutim kot zaklepanje vrat in ostal doma na svoje, vendar ne pozabite, da imate prijatelje in družino. Ponavadi je dobro, da govori o svojih občutkih do nekoga, ki jim zaupate; so verjetno bili tudi tam. Če se ne počutite, kot govorimo o tem, potem mešanje z drugimi ljudmi, bo še vedno pomagal zaslužiti vaš um off stvari, ne tako ne sami izolirati predolgo.

9. Potegnite se v sedanjost

Bolečina, ki se počutite, ko ste bili prizadeti v razmerju, je bolj žalost za to, kar se je zgodilo v preteklosti, ne pa trenutne čustva. Najhujša stvar, ki jo lahko naredimo je, da živijo v preteklosti, zato ne pozabite, da se pripelje nazaj v sedanjost in zasedajo svoj um s stvari dogaja zdaj.

10. Ne pozabite, da to ni vse, je izguba časa; en dan, boste razumeli, da so nastale iz nje močnejša in boljša oseba

Morda boste občutek, da ves čas, ki ste ga prebili v razmerju, ki se je končalo slabo je bil izgubljen, vendar je ni. Tam je moralo biti nekaj dobrih časih, ali pa se ne bi poškodoval; in ne pozabite, predvsem pa, da ste se naučili iz te izkušnje. To je težko in to je boleče, ampak en dan, se boste ozrli nazaj na nedavne dogodke in razumeti, da so nastale iz nje močnejša in boljša oseba.

Kako ozdraviti zlomljeno srce? Ali imate kakšno drugo razmerje nasvete?

load...