10 stvari, ki jih lahko stari srečni pari naučijo o ljubezni | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 stvari, ki jih lahko stari srečni pari naučijo o ljubezni

10 stvari, ki jih lahko stari srečni pari naučijo o ljubezni

Ko smo v naših najstniških letih, to je vse o zaljubila, odkrivanju novih užitkov, spoznavanje drugo osebo, in v procesu, spoznavanje sebe bolje. Vse to je del odraščanja, vključno z, na žalost, ki ima naše srce deluje, vsaj enkrat. Toda sčasoma smo postali odrasli in nekateri od nas so srečo, da najdejo svojo življenjskega partnerja. Tukaj je, kaj lahko ti srečneži poučujejo mlade o ljubezni:

1. Spoštovanje, ne le spalnica zabava

Nič ni tako kot teh prvih trenutkih, ko ne morejo dobiti dovolj seboj v posteljo. Ampak fizično intimnost sama ni podlage za dolgo, srečno in izpolnjujoče odnose. Brez spoštovanja, imaš kaj, ali bolje, kar imate, je žaljivo odnos.

load...

2. Vaja dela mojstra

Medtem ko smo na temo spalnice zabave, tukaj je nesporno dejstvo: dlje ste z nekom, bolje spoznaš svoje telo in svoje preference (in bolje spoznavajo tvoje), kar pomeni, da lahko dajati in sprejemati užitke nemogoče v eni noči tako in kratkotrajna flings.

3. To je vse o stanju

Samo v dolgoročni odnos se lahko naučite, kako pomembno je, da postane medsebojne koncesije. To je posledica tega vidika smo omenili. Vedeti, kdaj priznati in kdaj, da imajo sami, je proces, ki traja nekaj časa.

load...

4. Čas naredi srce raste pobudnik

Vi ste prepričani slišali raziskave odkrivajo, da ljubezen traja več kot nekaj let, ali sedem let ali karkoli. Dejstvo je, kaj se zgodi, je, da romantična ljubezen razvija. Da bodo metulji v želodcu na neki točki izgine (čeprav je za nekatere pare, se zdi presenetljivo vzdržljiv), ampak kaj jim bo nadomestil ni nič manj dragocena - trdno prepričanje, da je ta oseba za vas, ni dvoma, brez obžalovanja.

5. Ljubezen ni vse blaženost

Dolgoročna razmerja naučil, da včasih moraš žrtvovati. To ni nekaj, kar bomo storili takoj, tako da je težko lekcija, a življenje je polno težkih lekcij, in če jih dobro naučiti, bomo močnejši in srečnejši.

6. Nihče ni popoln

Če si sam, ker nihče ne srečaš življenje do svoje standarde, potem lahko imate nemogoče standarde. Dolgoročne pari so se naučili, da ni popolna ljudi, vendar je dovolj dober za svojega partnerja, da je odnos vreden morali živeti z napakami.

7. Naj bo presenečenje živ

Dlje živite z nekom, težje postane, da jih preseneti ali pa presenečeni nad njimi. Ampak to poskuša, da šteje - da pove svoje najdražje, da vas skrbi za njih, da jih še vedno radi, tudi če mu jo bolje spoznal, kot si sami vedeti.

8. Vsaka oseba, ki je vesolje

To je nekako tako, kot "Vaja dela mojstra" lekcijo. Več časa boste porabili z nekom, več stvari o njih boste odkrili. Ne bo vse dobro, vendar je proces odkrivanja je tako zanimivo!

9. Nič ni všeč smeh skupaj

Ob združljive čute humorja lahko adut veliko drugih stvari v odnosu. Taka skladnost lahko dejansko prispevajo v veliki meri na vzdržljivost razmerja. To je zato, ker smeh nam daje občutek, bližje, kot karkoli drugega, razen od fizične intimnosti, in da je le mogoče.

10. Pozornost, pozornost, pozornost

To pomeni, da nikoli ne ob osebo poleg vas samoumevno, ni nikoli domneva, da zato, ker sta se zaljubila vate, to ne bo spremenilo. Uspešen odnos potreb dela na obeh partnerjev, ves čas, ne le na začetku. Pozoren na njihove potrebe in želje, tudi če niste vedno sposobni ali pripravljeni za izpolnitev teh zahtev, je treba za vsak srečen par.

Kakšen je vaš recept za srečen zakon?

Ostani srečna, ljubezen in biti ljubljen!

load...