10 stvari, ki jih lahko storite, da navdihnete svojega človeka za uspeh | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 stvari, ki jih lahko storite, da navdihnete svojega človeka za uspeh

10 stvari, ki jih lahko storite, da navdihnete svojega človeka za uspeh

Vsi ljudje želijo, da bi bil uspešen, in če je vaš moški se zgodi, da se obrnil in ti povem, da ne želi, da bi bil uspešen, da je bodisi leži na vas ali mu je resno primanjkuje ambicij. Nismo tako prepričani, kar je še slabše!

Obstajajo številna področja življenja želimo uspeh. Nekateri želijo več uspeha na delovnem mestu, drugi želijo več uspeha v svojih odnosih. Nekateri fantje želijo biti bolj uspešni s svojimi financami, drugi pa želijo večji uspeh v telovadnici.

Pogosto bo naš človek nam je povedal, da je zelo trudila, da bi bila uspešna, vendar se zdi, da se delaš nekaj narobe. Ali to, ali pa priznati, da se to ne bo dovolj, ni dobro. Toda edina stvar, ki loči uspešnega človeka, kot je Steve Jobs iz neuspešnega človeka je, da je bil uspešen človek navdih za ukrepanje.

load...

Če je vaš mož je malo dol v odlagališč v tem trenutku, ker se zdi, da je tako daleč uspeh, pa si oglejte na 10 stvari, ki jih lahko storite, da ga navdihujejo. Preden se zaveš, bo moral biti ob bika za roge.

Naj mu Zajtrk prvakov

Dietetiki vam bo povedal, da je zajtrk najpomembnejši obrok dneva, in psihologi bodo verjetno strinjali, preveč. Kako vi začnete jutro je zelo pomembno, saj lahko vplivajo na preostanek dneva. Če ga začeti pozitivno, bo preostanek dneva pozitiven. Če pa si dol na napačno nogo, si lahko stavil, da bo preostanek dneva en dolg boj.

Odličen način, da motivira in navdihuje vaš človek zjutraj je tako, da mu je zdravo in hranilno zajtrk. Daj mu prave hranilne snovi, in bo imel energijo in pozitivnosti zaračunati skozi dan, kot bojevnika.

load...

Poskrbite, da je lahko zaupate

Pravijo, da je za vsakim uspešnim moškim njegova žena. Ampak, če niste ravno počne stvari, ki mu zaupate, si bo, da se počutijo, kot je to precej nestabilno razmerje.

Če je človek v skalni odnos, mu bo težko, da se osredotoči na uspeh. Njegov um se bo osredotočil le na vas. Zato je čas, da si utrdili tisto, kar imaš skupaj, da se prepriča, da imaš hrbet ves čas. Karkoli je sanje delaš, boš tam vsak korak s poti.

Text Mu Pozitivne besed čez dan

To ni vedno preprosto za človeka, da bo ves dan. Tam se bo čas, ko se enostavno ne počutim. Mogoče si želi počitek ali pa samo želi iti domov. Samo se ne bova kaj storiti. To ni njegov dan.

Torej, zakaj mu ne bi pick-me-up, ki ga kratka sporočila v popoldanskem času? Tvoje besede spodbude ga bodo rešili iz njegove slabosti in ga spomnil, da je to lahko stori. Povejte mu, kako velik je, koliko ga ljubiš, in naj mu vedeti, kaj ste dobili načrtovana za njim nocoj, če ne tudi na delovnem mestu.

Povej mu, da verjamete v njega.

Ga pohvalite pred drugimi

To je tako enostavno za nas ženske pritožujejo nad našimi partnerji, ali še huje, dejansko bi se norčevali iz njih pred drugimi. To je le preveč mamljiva. Radi južnjakom svoje verige in imajo malo hihitanje.

Čeprav je to povsem neškodljiva, se ni ravno ga navdihuje za uspeh je to? Namesto tega, kaj morate začeti početje se ga pooblašča, ki ga hvali v javnosti.

Lahko bi šel na večerjo s prijatelji in poudariti, kaj je dober teden je vaš mož je imel pri delu. Naj svet ve, kaj neverjetno delo počne. Te besede spodbude bo dobil tvoj mož prečrpa navzgor. Ti ga bom spomnil na njegovo veličino, vrednosti in vrednosti.

Povejte mu, da lahko traja nekaj časa z namenom doseči svoje sanje

Mogoče on je vedno imel ta grand idejo o tem, kaj je v resnici želi početi v življenju. Bi mogla, čeprav pomeni preklapljanje kariere.

Mogoče niste bili vedno kul s tem, vendar ste zdaj. Namesto da bi čakala, da stokanje o svojem delu enkrat, mu povej, da si želiš, da sprejme nekaj časa za načrtovanje, kaj je v resnici želi početi v življenju.

Pokazali zanimanja

Če mu je navdušeno govoril z vami o strasti in vse, kar lahko storite, je igranje z lasmi, grunt in listanja po straneh vašega časopisa, on bo Demoraliziran. On bo mislil svoje strasti zanič in da počne stvari, za nič.

Kažejo zanimanje za njegovo delo, tudi če vam ne zanima. Postavljajte vprašanja, ponuditi pomoč in ga poslušati.

Bodite Njegova navijačica

Nekateri fantje so res dobri pri čemer je njihova navijačica. Ugotovimo, da je, ker nihče drug je tolkel svoj boben, oni so šli naravnost naprej in ji bang sami.

Toda morda vaš moški ni všeč. Morda pa je sploh ne zavedajo, da ima vse dobre lastnosti na vseh. Morda da čaka njegovo najdražje bang svoj boben. Morda je čaka amo vas.

Ja, to je čas, da začnete najemnin mu vedeti, kako velik je. Povejte mu, da je inteligentna, karizmatični, navdihujoča, super, živahen in pogon. Dajte mu vedeti, kaj je dobro. Prijavijo za delo z njim, spodbuja ga na spletu; ne, kaj je treba storiti, bog ga darn!

Pokaži mu Primeri

Mogoče vaš mož je navzdol v odlagališč, ker on ne misli, uspeh je mogoče za navadne fanta kot je on.

Če je temu tako, zakaj ne bi mu pokazal nekaj primerov "navadnih" ljudi, ki so postali uspešni? Povej mu Michael Jordan in Steve Jobs, ki je odraščala z alkoholno očetom, vendar je bil tako ugotovljeno, da je uspeh, da je šel ven in dobil življenje, kot si je zamislil. Spomnite ga, da je uspeh mogoče za vsakogar, ki se želi dovolj.

Smej se z njim

Težko je, da moški čutijo navdih za uspeh, ko se vrne domov noč za nočjo v mračen gospodinjstvu. Ja, ste tako trdo delajo cel teden in morda se počutite izčrpane. Vse, kar želite storiti, je dal noge gor, gledal Netflix in zaspal.

Ampak to ni ravno spodbuden vzdušje, ki se dogaja, da inženir uspeh.

Dolžina je zelo pomembna. Če lahko smejal s svojim možem in se zabavati z njim, on se dogaja, da se počutijo energična, navdušeni in pozitivno. Mogoče bi lahko šel bowling skupaj, ujeti komedija kažejo, ali pa samo na splošno deluje neumen.

Keep The House Clean

Ne, to ni vedno žensko delo, da skrbijo za hišo. Ampak, če menite, da lahko dobro čiščenje operacija dal vaš človek mentalno jasnost, ki je potrebna, da se doseže uspeh, dal na stran nekaj časa, da svojo hišo razvrščanje. Konec koncev, Nered hiša je pogosto prvi korak k depresiji.

load...