10 stvari, ki jih lahko storite, namesto da bi nagnali svojega človeka | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 stvari, ki jih lahko storite, namesto da bi nagnali svojega človeka

10 stvari, ki jih lahko storite, namesto da bi nagnali svojega človeka

To storite. Naredi to. Zakaj nisi to še storili? Vsi si želimo, da bi dobili delo opravljeno okoli doma, vendar ste v nevarnosti, dajanje v najem vaš godrnjav poškodbe vaš odnos? Večina fantje niso ravno proaktivna, ko gre za početje opravilih, vsi vemo, da je, in jih morda potrebujejo nežen opomnik. Ampak, če ti opomniki postal godrnjav, je neprijetno za človeka in raziskave so pokazale, da ni zabavno za nagger bodisi. Obstajajo boljši načini za pridobivanje svojega moškega za stvari, ki jih želite njim narediti, zato berite naprej, in boste našli deset bolj produktivne stvari, ki jih lahko storite, namesto godrnjav svojega moškega.

1. Ne vztrajajo, da je treba stvari narediti na svoj časovni razpored

Boste dobili veliko več narediti za vas, če naj naredi opravilih, ko je bil pripravljen. Če vztrajajo, da je treba storiti vse, takoj, je bolj verjetno, da se uprejo tem katero od mest, ki potrebujejo počne. Poskusite pokazati, kaj potrebuje počne, vendar pa mu ni dal roke. On bo potem bolj verjetno, da se prilega teh delovnih mest v v svojem urniku.

2. Bodite jasni o tem, kaj je, da potrebe po tem

Poskrbite, da vaš mož ve, kaj potrebuje počne in kako pomembno je, da dobi to storjeno. Če želite, ga iti in dobili živil, ne ve, kaj kupiti? Morda si mislite, da je jasno, da si opravila potrebno počne in do kdaj, ampak če ga ne poveš jasno, kaj je potrebno, lahko tudi zaslužiti to narobe in še en argument v vaših rokah.

load...

3. Mehčanje svoj pristop

Lahko pa povpraševanje v zahtevi, ki jo preprosto mehčanje nekaj besed, ki jih uporabljate. Lahko bi, na primer, pravijo: "Potrebe smeti ob ven" in ostati pri tem. Ali pa lahko uporabite veliko manj borbena besede, kot so: "Ko imaš trenutek, bi si lahko smeti zame, prosim.« To je isto zahtevo, vendar ne zveni sploh kot ste godrnjav.

4. Potrditev kaj počne

Če se pokaže malo hvaležnosti za to, kar počne, da bo tudi še dolgo pot k ohranjanju miru. Vsakdo ima rad, da vedo, da so cenjeni, tako rekoč hvala, ali ga kar zagotavlja ko to dobro delo, bo mu veliko bolj verjetno, da hitrejše delo v prihodnosti.

5. Glej stvari iz svojega zornega kota

Pomaga tudi, če bi lahko potrdili, da je prav lahko dela kaj drugega, ali pa, da mu ni všeč delaš določeno opravilo. Ga prikazuje, da ti razumejo, zakaj je delo ni bilo opravljeno, in prosi lepo, da se to storjeno, bo prišel čez veliko bolje kot zahtevna vedeti, zakaj je delo še ni končano.

load...

6. Delež opravila od podlagi osebnih preferenc

Veš, kaj je mara počne in bi moral vedeti, kaj vas moti tudi, zakaj ne usesti in razdelijo opravilih med vami, ki temelji na tisto, kar bi tako raje ne. Ogledate si lahko tudi, kaj so vaše prednostne naloge. Morda mi je, da kuhamo v grdo kuhinja tako čiščenje kuhinja postane vaša odgovornost. Je morda stvar grdo kopalnico, tako da je dobil službo.

7. Ne kritizirati, kar je naredil

To je Razjarujući navada, da ima veliko ljudi. Vi poni svojega moškega o razjasnitev po sebi v kuhinji in potem, ko se to stori, ga spet težijo, ker jedi niso bile dovolj čiste in vse, kar je dal nazaj na napačnem mestu! Moški in ženske so enako krivi za to, če pa prosite partnerja, da narediš nekaj, ne morete pričakovati, da to storite povsem enak način, kot bi si to naredil. Če ste kdaj želeli ga spet narediti to opravilo, mu zahvaljujem za to počne ta čas, in potem, če je res nujno, da na skrivaj ga nazaj tako, kot si želite kasneje.

8. Ga ne preobremenite s opravilih, ki jih želite narejeno

Če je zaseden počne nekaj drugega, ne dajejo celoten seznam delovnih mest, ki jih je potrebno počne v eni potezi. Če boste to storili, je bolj verjetno, da mislim, da ne bo mogoče, da vas prosim, da ga bo naredil nič od njih! Drip-krmi ga s svojimi zahtevami, enega po enega, z najbolj pomembno nalogo prvi. Tako, da ne bo počutil, kot je on, ki se dajo na.

9. Break ga dol s prijaznostjo

Fantje res ne dobro odzivajo na dana naročila, vendar se jim zdi to nemogoče upreti malo ego božal in prijaznost. Povejte mu, kako dobro počne stvari, in koliko ga cenijo, nato pa mu velik poljub in mu povedal, koliko ga ljubiš. On bo v pravem okvir mislih, da pomagajo pri opravilih, ko je on povedal, kako čudovito je.

10. Se stvari v perspektivo

Je svet res dogaja, da pridejo do konca, ker je spet zapustil svojo skodelico ven? Če niste previdni, godrnjav postane navada in boste našli stokanje o najbolj nepomembni stvari. Vsi imamo nadležne navade in vsi naredimo stvari malo drugače. Včasih se moraš vprašati, če kaj godrnjav pa je res vredno toliko razburjanja in slabi občutki, ki bi ga lahko povzroči.

load...