10 stvari, ki jih mora vsaka mama naučiti svojim hčeram o izbiri moža | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 stvari, ki jih mora vsaka mama naučiti svojim hčeram o izbiri moža

10 stvari, ki jih mora vsaka mama naučiti svojim hčeram o izbiri moža

Otroci rastejo tako hitro, ni res? En dan vaša hčerka je le nedolžen otrok, naslednji dan ima svojo prvo fanta in potem, preden se zaveš, ko govori o tem, kaj si želi svojo poročno obleko za izgledal. Vsak od staršev skrbi za svoje otroke in upajo, da njihovi otroci bodo prave odločitve, še posebej, ko gre za obveznosti, kot je velik kot zakonska zveza. Ne, ne more narekovati, kdo bo vaša hči zaljubila v, vendar pa ji lahko dal v korist lastnih izkušenj in jo naučiti, kaj si zasluži pričakovati od človeka. Tukaj je deset stvari, ki jih lahko mame učijo svoje hčere o izbiri moža, ki bodo želeli preživeti preostanek svojega življenja z.

1. Ne hitite v zakon

Prva stvar, ki jo mora imeti vsaka hči je razumeti, da je dekle prva ljubezen, tako čudovita, kot je lahko le redko njena edina ljubezen. Otroštvo romance, ki trajajo so lepe, ampak če se poročiš premlad, bi lahko tudi to obžalujem in bi lahko izpustili na veliko. Imajo svojo zabavo, medtem ko so mladi, in pusti velike obveznosti in odgovornosti zakonske zveze, dokler ste res pripravljeni, da se ustalim.

2. Saj ni treba biti poročen, da je popolna

Prav tako je pomembno, da dekle, da vedo, da se bo poročila ni edini način, da živi popolno in srečno življenje. To ni prstan na prst in zakonskega statusa, ki prinaša srečo, to so ljudje, ki jih izberete, da se z in stvari, ki jih dosegajo.

load...

3. Izberite človeka, ki vas bo spoštoval

Lahko naučiti svojo hčer, ki se je veliko lastnosti, ki jih mora biti dober mož človek si lahko ogledate na malo stvari, ki jih počne zgodaj v odnosu. Če človek nikoli ne pride, ko pravi, da bo za dan, potem je to znak nespoštovanja in bi morali biti sprašujete, če bo to nespoštovanje razširiti na bolj pomembne stvari kasneje v odnosu. Ženska zasluži moškega, ki jo bo zdravljenje z ljubeznijo, nežnostjo in spoštovanja.

4. Izberite človeka, ki dela trdo in ima svoje odgovornosti resno

Ni važno toliko, kaj človek počne za preživetje, kako pameten je, ali kako velik je njegov bančni saldo, vendar pa glede na to, da je svoje finančne obveznosti resno. Zakonska zveza je ne samo o tem, da z osebo, ki jo ljubiš, je tudi o delitvi svoje vire in morate biti prepričani, da bo človek, ki ga izberete za moža trdo delati, da izpolnjuje svojo stran finančnega posla.

5. Izberite človeka, s katerimi si delijo skupne vrednote in prepričanja

Prav tako je pametno izbrati človeka, s katerim nimate temeljnih nesoglasij. Stvari, kot so vere in vrednot morda ne zdi tako zelo pomembno, če ste igranje, ko pa se zavežejo, da zakonske zveze, ki jih lahko povzroči težave kasneje. Prav tako morate biti prepričani, da si oba želita isto stvar, ko gre za vprašanje otrok.

load...

6. Izberite človek, ki mu zaupate

Ne bi smelo biti vprašanje, nad moškega poštenosti, če je vaša hči celo razmišlja mu poroki. Iskrenost in zaupanje mora biti popolnoma implicitno v zakonski zvezi, ali pa ne bo trajal razdaljo. Dober mož bo povedal resnico vsakič, čeprav ve, da lahko resnica boli včasih.

7. Izberite človeka, ki je prijazen in spoštljiv

Prav tako si lahko ogledate, kaj človek je res všeč, kako se je obravnava druge ljudi. Dober pokazatelj, kako se bo v prihodnosti mož vaše hčerke ravnal z njo, ko sta poročena, je, kako se ravna svoje prijatelje in družino. Če je prijazen in pozoren do svoje matere in je dobil na dobro z otroki, nato pa bo verjetno pokazal, da je prijaznost do njegove žene preveč.

8. Izberite človeka, ki vas poziva, da vse od sebe

Treba je ženska išče moškega, ki bo spodbudila ji, da je najboljša oseba, ki ji je lahko, ni človek, ki išče pomočnico! On bi moral podpirati njenih idej in on bi jo spodbujajo, da sledijo svojim sanjam.

9. Izberite človeka, ki bo cenijo in vas ščiti

Hči je treba tudi razumeti, da je bila več kot le predmet poželenja in človeka, ki bi lahko njen mož moral biti človek, ki ljubi in jo neguje, kdo je. On bo tisti, ki bo stal in boj svojo kotiček za njo in tam, da jo zaščitijo, ko jo potrebuje. Dober človek ceni ženo kot vse drugo, in on bo vedno ji dal prvi.

10. Izberite človeka, ki ljubi vas in ki imate radi nazaj

Lahko bi vse praktične nasvete o vrsti človeka vaša hči naj bi se poročila, če pa je stara dovolj, da je treba razmišljati o poroki, je dovolj stara, da bi svoje lastne odločitve. Predvsem pa, da mora biti resnična ljubezen v zakonu, in, če je ljubezen, ostale stvari, ki smo jih omenili bi samo pride naravno.

load...