10 stvari, ki jih morate povedati svojemu partnerju poleg ljubim te | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 stvari, ki jih morate povedati svojemu partnerju poleg ljubim te

10 stvari, ki jih morate povedati svojemu partnerju poleg ljubim te

Ko ste v dolgoročnem odnosu, se besede "Ljubim te" lahko postane malo izrabljeno. Rečeš "Ljubim te" tolikokrat vsak dan, da, čeprav je lahko tudi to pomeni, besede izgubijo nekaj svojega vpliva in pomena. Ko sedete in res razmišljam o tem, "I love you" pomeni toliko različnih pomembnih stvari. Morda bi morali biti malo bolj specifičen glede izrazil svojo ljubezen za naše partnerje in jim povedati, kaj mislimo. Ne samo domnevamo, da lahko te tri besede obvestite svojega partnerja, kako se resnično počutim, to pojasniti za njih, v teh desetih stvari, ki jih je treba povedati partnerju, poleg tega samo "ljubim te".

1. Ljubim te vsak dan

Naj vaš partner ve, da je tvoja ljubezen do njih raste vsak dan in da, čeprav se je obdobje medenih tednih lahko že dolgo ni več, je, da je ljubezen dozorela in goji globlje. Ljubezen se sčasoma spreminjajo, ljudje se spreminjajo preveč. Vedno je dobro vedeti, da kljub tem spremembam, ljubezen, da imate za seboj še vedno tako močna, kot je kdajkoli bilo.

2. Kaj mislite o tej ideji?

Še en nasvet o tem, kako pokazati svojega moškega, da ga ljubiš, je vprašal za mnenje. To pa ne sme biti tako romantično, saj so nekatere od stvari, ki bi lahko rekli, vendar kaže svojega partnerja, ki ga cenijo njihovo mnenje, je še vedno pomembno. Prosi za vašega partnerja za svoje misli o tem, kaj bi morali storiti, pa problem na delovnem mestu, ali celo, ki obleko za nakup, pomeni, da zaupate svoji presoji in vas skrbi, kaj si misli.

load...

3. Fant sem vesel, da vas vidim!

Ko ste imeli slab dan in ste res vesela, da je doma, obvestite svojega partnerja, kako veseli ste, da je tam za vas. Povejte mu, da, ne glede na to, kaj se dogaja zunaj odnosa, boste vedno z veseljem pridem domov z njim.

4. Ti izgledaš

Ne pozabite, da kompliment vaš partner včasih, še posebej, če se je potrudila s svojim videzom za vas; To je še en namig o tem, kako pokazati svojega moškega, da ga ljubiš. Moški imajo ponos preveč, in so želeli vedeti, da misliš, da so videti pametna in privlačna. Daj mu je zagon ego občasno in naj mu vedeti, da vam še vedno opazili, kako je videti.

5. Tako sem ponosna nate

Moral bi biti oba največji oboževalci druga drugi, tako da mu vedeti, kako ponosni ste njegovih dosežkov. Fantje radi delajo stvari za svoje ženske, tako da promocija je prišel na delo, je bil tako za vas, kot je bilo za njega. Delili svoje uspehe in zmage, kot tudi izmenjavo vaših težav, je vse del tega, kar pomeni ljubiti nekoga.

load...

6. Ti so tako vroče!

Prav tako je pomembno, da poveš nekomu, ki vam je všeč, da lahko še vedno ti vklopi. Seveda, jih vidiš vsak dan, včasih pa boste videli, če niso po svojih najboljših močeh, vendar to ni razlog, da ne, da jim vedeti, da imajo še vedno tisto, kar je potrebno v tvojih očeh. Ne samo po sebi umevno, da ve, da si še vedno najdejo mu privlačna, povej mu, in mu pokazati.

7. Ne morem si predstavljati življenja brez tebe

Vsi imamo malo negotovosti, zato poskrbite, da vaš partner ve, da je še vedno ena samo za vas. Povejte mu, da niste skupaj, samo zato, ker moraš biti, da ste skupaj, ker hočeš biti. To je pomembno za vas, da oba veva, da nobeden od vas želi, da se z nikomer drugim.

8. Gremo ven

Ne pustite, da se stvari dolgočasno in padla v rutino. Greva ven na dan, kažejo, da si želijo preživeti nekaj kvalitetnega časa s svojim partnerjem, in da vam še vedno uživajo svoje podjetje. Pozabite na vaš najljubši TV show, in pokazati svojega partnerja, ki je prednostna naloga v vašem življenju in da si želijo, da gredo ven in se zabavati z njim.

9. Pogrešal sem te

Če greš na poslovno potovanje brez njega, potem mu povejte, da ste ga zamudili. To je način rekel "Ljubim te", ne da bi sploh izgovarja besede. Lahko dobite zelo zadovoljni v dolgoročno razmerje in včasih je potrebno malo časa narazen, da se zavedaš, koliko ti ljubiš nekoga. Ali se ne da to odkrito, ga delite s svojim partnerjem, in naj mu vedeti, koliko ste zamudili ga pa okoli.

10. Naj ti pomagam

To ni samo romantične besede in geste, ki bodo pokazali svojega partnerja, ki jih ljubiš, je tudi stvari, ki jih naredite za njih. Ponudba, da bi mu pomagal z nalogo, ali poslušanje njim, ko ima težave, je način mu kaže, da ste z veseljem delili svoje breme z njim in mu pokazati, da ni sam.

Kako si pokazati svojega moškega, da ga ljubiš?

load...