10 stvari, ki jih morate upoštevati, preden se zlomite z njim | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 stvari, ki jih morate upoštevati, preden se zlomite z njim

10 stvari, ki jih morate upoštevati, preden se zlomite z njim

Odločitev, da se razšla s partnerjem, je ena velika in, ponavadi, ko ste to storiti, da se ne bo vrnil. Obstajajo lahko tudi popolnoma dobri razlogi za razstavljanje s fantom, vendar, če ste vzeli čas, da to berejo, potem, morda niso povsem prepričani o tem še ni. Preden se spakirate, ali vrgel svojo lastnino ven na pločnik, razmislite o teh deset točk, se prepričajte, da ste ne gre za nekaj narediti, da boste kasneje obžalovali.

1. Ali je žaljiv?

Naj vam prihranimo nekaj časa. Če je vaš partner vas zlorablja fizično, potem ne zapravljajo svoj čas branja vse nadaljnje, zaustavite računalnik in pojdi. Ne pozabite, da zloraba lahko duševno preveč. Če je bil nadzor, ki vam nenehno verbalno zlorabo ali stalno vas žali in ti teče navzdol, potem je to isto mnenje. Ven iz tam, dohitijo nas naslednjič čas in prebrali enega od naših "Kako najti pravega moškega" člankov!

2. Ali je to koleno-kreten reakcija?

Ali je vaša odločitev, da smetišče vaš fant, ki temelji na takojšen odziv na določen dogodek? Če je odgovor "da", potem pa razmišljati o tem malo bolj. Naše takojšnje reakcije so pogosto napačne tisti, da si dal nekaj časa, da se umiri, preden se odločite.

load...

3. Ali je pravi problem, ali je to kaj drugega?

Dumping vaš moški lahko, kaj misliš, da je odgovor na vse vaše težave. Morda vam je dolgčas s tem, kje je tvoje življenje se bo ali pa samo mislim, da so stvari postale zastarele. Če je tako, potem lahko pogovorite s svojim fantom in reševanje teh stvari skupaj. Lahko je dolgčas preveč, in vse, kar morate storiti, je, da je malo bolj potruditi skupaj.

4. Ali je vaš odnos dober večino časa?

Ne odnos je lahko 100% srečen. Vzemite si čas za delo, če ste zadovoljni bolj pogosto, kot si niso in potem odloči, če je vredno izgubi srečne čase, kot tudi slabe.

5. Ali ste res potrudil, da bi to delovalo?

Odnosi so postali malce preveč za enkratno uporabo v zadnjih letih, in to je enostavno, da se odnos hej, ta ni popolna, tako da bom poskusil drugega. Dolgotrajna razmerja vzeti malo več dela je, kot da, zato se prepričajte, da ste zadovoljni in da ste poskusili, da bi bilo delo, preden greš svoje razšli.

load...

6. Ali je to vaša odločitev?

Je to res misliš, da si želite končati svoj odnos ali pa je to zato, ker je nekdo drug povedal, da bi morali. Včasih celo prijazen nasvet napačen nasvet in včasih lahko pride do nenadnega motiv za nasvet, ki je dano. Bodi zelo pozorna na man-prijateljem povedal, da bi morali smetišče tvoj fant, morda je samo želi priložnost romance z vami.

7. Ali želite živeti brez njega, ali hočeš, ga spremeniti?

Ali je res problem, ali je to, kar je postal problem? Ljudje se s časom spreminjajo in včasih postanejo zadovoljni v razmerju. Če tega še niste storili, potem razmislite o pogovoru z njim o stvareh, ki bi jih radi spremenili. Ni lahko celo ugotovili, da ste nezadovoljni in morda želeli spremeniti za vas.

8. Ali ga ljubiš?

Ali res ljubi svojega moškega ali pa imaš samo tako navajeni, da ga okrog, da si ne more predstavljati življenja brez njega? Obdobje medenih tednih ne traja večno, ampak ljubezen lahko. Če je, čeprav, preprosto ne ljubi svojega fanta več, potem je morda tudi čas, da se premaknete naprej. Na dolgi rok, ste verjetno mu uslugo, pa tudi, tako da vam tako priložnost za nov začetek.

9. Ali ste že živijo ločeno življenje?

Lahko, da je edina stvar, ki jo delite s svojim partnerjem isto streho nad vašimi glavami. Ljubezen nima do konca z velikim pokom, lahko samo fizzle ven in lahko zbudiš en dan, in zavedaš, da si ne bo več počel kaj skupaj. Če ste prepričani, da ni ničesar, kar lahko storite ali nič, da želite delati skupaj s svojim partnerjem, potem je čas, da se premaknete naprej.

10. Samo se prepričajte, preden skočite ladje

Nihče ne bi smel ostati v nesrečnem razmerju, vendar mnogi ljudje končno odnose prezgodaj, saj gredo skozi težke čase. Pomembno je, da se prepričajte, da v svoji mislih, da ste kar prava odločitev, saj je za večino ljudi, enkrat sprejeta, ta odločitev je trajne in drugi misli, bo štel za nič.

Ali imate druge odnos nasvete deliti? Vas prosimo, da pustite komentar v spodnjem razdelku.

load...