10 stvari, ki jih nikoli ne bi smeli reči v argumentu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 stvari, ki jih nikoli ne bi smeli reči v argumentu

10 stvari, ki jih nikoli ne bi smeli reči v argumentu

Argumenti so naravni del zdravega odnosa in vsak par, trdijo v nekem času ali drugo. Problem je, čeprav, ko ljudje trdijo, včasih izgubijo živce in povedati stvari, ki se jim v resnici ne pomeni, in da kasneje žal. Stvari, ki so rekli, v vročini boja, so lahko veliko bolj boleče, kot je bila v resnici namenjena in ljudje lahko rekli, stvari, ki jih je težko spet vzeti nazaj. Tukaj je deset stvari, ki jih lahko govorili, ko si jezen, ampak da nikoli zares naj:

1. "Ti si ravno tako kot tvoj oče"

Ta odpira celo pločevinko nepričakovanega, globoko zakoreninjena boli, ko ga uporabljate na človeka. Moški imajo običajno močna čustva o svojih očetov, dobre ali slabe. Če je vaš moški ljubi in spoštuje svojega očeta, potem ste pravkar užalil nekoga zelo blizu njega. Če sovraži svojega očeta, ste pravkar užalil svojega moškega v najslabšem možni način, ki ste jih lahko zamislili.

2. "sem vam ostane"

Ne rečem, če si res to pomeni! To se ne borijo pošteno, to je boj res umazan in če rečeš, potem morate biti pripravljeni na njega, da vam izroči svoj kovček. To je zelo nevarno pot, da gredo dol na argument, saj, če sta oba jezen, potem ne razmišljam ravno. Lahko dobiš v milo za drago, s nobeden od vas pripravljeni umakniti, dokler eden od vaju dejansko ne hodi skozi vrata. Tudi če se to ne zgodi, boste pustite človeka z veliko dvomov v njegovih mislih, ko je boj končan.

load...

3. Moja mati me je opozoril o vas "

Če se ne bi pred sovraži svojo družino, je prepričan, ne zdaj! Ta izjava zveni kot vi in ​​vaša družina se ganging gor na njega in, razen morda pri bodočih srečanj s svojo družino težje pa je tudi znak šibkosti na vaši strani. To kaže, da morate svojo mamo na vaši strani, za zmago to trditev.

4. "Moj bivši nikoli ne bi storil!"

Wow! Zdaj je, da je eden res bo bolelo! Večina moških ima visi-up up okoli ex-ih, pa raje sploh ne razmišljam o njih, in pravi, da je tvoj bivši bolje kot tvoj mož se dogaja, da ga res cut do kosti. Najbolje izogniti primerjave s katero koli drugo osebo, ampak ta mora biti absolutno ne-ne.

5. Ime kliče

Če imate tako spustil na ime kliče, potem ta argument je vse pod nadzorom! Ne glede na izbiro besede: kreten, strahopetec, poraženec, patetično in tako naprej, ki se doda v isto vrsto žalitev, ki jih verjetno v resnici ne pomeni. Ne samo, da lahko naštejemo kliče želo v času, lahko veliko več povzročijo tudi trajne zamere in občutek negotovosti v odnosu, tako da bi se izognili z vsemi sredstvi in ​​vedno spoštljivo proti svojim partnerjem, tudi ko argumentiranja.

load...

6. "Pogled na otroke! Zdaj ste jih vznemiri preveč! "

Če so otroci jok, nato pa jih čaka prvi in ​​pustite utemeljitvijo, šele kasneje. Če niso niti opazili, da si trdila, potem je to zelo nizka stvar, da bi jih v to. Ne moreš vedno zaščititi otroke iz trditvijo, vendar jih nikoli ne sme uporabljati kot orožje.

7. "Nič več intimnosti, dokler ne boste rekli, žal"

Nežnost in intimnost je še ena stvar, ki se ne sme uporabljati kot orožje. Morda ne počutite kot skok v posteljo prav zdaj, ampak če si postavite pogoje intimnosti, potem gre izgubljati svoj pomen, v najslabšem primeru pa bi bil v skušnjavi, da gredo drugam v navalu jeze samo da bi dobili svojo lastno nazaj.

8. "Vedel sem, da ne bi smel preselil (ali poročen) ti"

Še eden, ki je enostaven za kričati v vročici trenutka, vendar je zelo težko spet vzeti, je "Vedel sem, da nikoli ne bi smela imeti...". Če imate srečo, nato pa bo domnevati, da je bil to trenutek jeze Letak, vendar pa bi bilo nekaj, ki bo igral na svoje srce, za nekaj časa, da pridejo.

9. "To je tako kot v zadnjem času"

Če se nenehno prepirala isto stvar, potem pa, morda, da je čas, da nekaj spremeniti, tako da vam ne trdijo o njem še enkrat. Tudi najmanjši malo stvar lahko postane velik eno, če boste obdržali boj o tem, zakaj ne govorimo o tem, namesto, in izšlo kompromisno rešitev, ki ne bo povzročal slabi občutki spet pojavijo.

10. "Moramo dobiti to takoj in zdaj urejeno!"

Če ste metanje žalitve in morda celo lonce in ponve, potem ne bo dobil to urejeno zdaj. "Razvrščanje zdaj" bo pripeljala le do izpuščaj odločitve in jih silijo seboj v kotih. To bo veliko bolje, da se odmor za nekaj ur, pojdite na sprehod, pojdite v ločenih prostorih za nekaj časa, kaj pustiti stvari ohladi, preden kdorkoli poskuša narediti vse odločitve.

Kakšne so druge stvari, ki jih nikoli ne bi smeli reči v argument? Prosim, vas prosimo, da delite svoje misli in odnosov nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...