10 stvari, ki te ljubim, pomeni, da si resnično drug za drugega | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 stvari, ki te ljubim, pomeni, da si resnično drug za drugega

10 stvari, ki te ljubim, pomeni, da si resnično drug za drugega

Vsakdo lahko reči "Ljubim te" in pogosto to pomeni zelo malo. Toda, ko je dejal, iz srca, to je res mišljeno, in ko pride od nekoga, ki vas resnično ljubi, potem pa te tri male besede pomenijo veliko več. Tukaj je deset stvari, ki "I love you" pomeni, ko je dejal, med ljudmi, ki so bile narejene za seboj:

1. Sem resnično skrbi

"I love you" pomeni, da mi ni vseeno. To pomeni, da želim, da bi bil srečen in zdrav in da mi resnično ni vseeno, kaj se dogaja s tabo. To tudi pomeni, da bom uničil, če bi karkoli zgodilo s tabo.

2. Želim delati z vami proti našo svetlo prihodnost skupaj

Ko je rekel, da nekomu, ki ga res ljubezen, nato pa "ljubim te" pomeni, da želim biti z vami za vedno. Ne želim več delati za samo moje prihodnosti; Želim, da skupaj delamo za našo prihodnost skupaj.

load...

3. Želim si, da se okrog, vedno

To je zdaj preseglo zgolj zmenkov, ker sem zdaj želim, da bi okoli sebe ves čas. Ljubim te pa okoli, tudi če se vsi delamo skupaj sedeli gledanjem televizije ali branje knjig.

4. Ti zaupam in verjamem, da mi zaupaš

"Ljubim te", pomeni tudi, da ti zaupam. Zaupanje je tako pomembna v odnosu in rekel, če ste resnično zaljubljena, pomeni, da se jih nikoli ne boli in da ste prepričani, da oseba ne bo nikoli, da vas boli.

5. Vi ste najlepši oseba

Ko rečeš, "I love you", ki ga prav tako pravi, da ste čudovita oseba, tako na zunanji in notranji strani. To je veliko več, kot pravijo, da je oseba, srčkan, ali dobro videti, je rekel, da te ljubim, kdo ste.

load...

6. Lahko rečem, da ti oprostim "

Ko ljudje, ki so narejeni za vsako drugo boja, in se končajo v boju z "ljubim te", potem te besede je lahko odličen način za reči, oprostim ti, preveč. To je rekel, da kljub temu, da se ne strinjamo o vsem, ne bi si želeli na drug način.

7. Prizadeval si bom za vas

"I love you", pomeni; Nočem, da kdo drug, ampak ti. Bom zvest in vas in bom vedno stali ob vas. To je res znak zavezanosti tvorijo osebo, ki jo zares pomeni.

8. Spoštujem vas kot človeško bitje

Spoštovanje preveč je znak ljubečega, skrb odnos in besede "ljubim te" pomeni, da te spoštuje kot osebo v sebi in bom še naprej, da to storijo.

9. Vaša sreča je zelo pomembno, da se mi

Ko ste res v ljubezni, nato pa sreča ta druga oseba postane bistvenega pomena za vas. Prav je, da je v ospredju svojega uma v vseh svojih odločitvah in v vseh svojih dejanjih in potrjujete, da z besedami: "Ljubim te".

10. Želim, da ostaneš z mano

'Ljubim te'. Besede kot take ne pomenijo, da je veliko, ko pa so rekli v ljubečem razmerju, predvsem pa, pravijo, da ne želim, da je to konec. To pomeni, da ste srečni v tem razmerju in da bo naredil vse, kar lahko, da se prepričajte, da je vaš partner srečen in vsebina preveč.

Ostani srečna, ljubezen in biti ljubljen!

load...