10 stvari, ki vam jih fantje ne bodo povedali, vendar bi morali vedeti o njih | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 stvari, ki vam jih fantje ne bodo povedali, vendar bi morali vedeti o njih

10 stvari, ki vam jih fantje ne bodo povedali, vendar bi morali vedeti o njih

Moški niso najboljši komunikatorji, še posebej, ko gre za nekoliko neprijetno stvari o sebi, ki želijo povedati svojega partnerja, ampak ne morem. Oni so v redu, ko gre za ponaša o svojih zmožnostih na športnem igrišču ali razpravljanje avtomobile, ampak ko gre za nekatere bolj osebne teme, ki jih dobijo vsi sramežljivi in ​​sramežljiva. Torej, da bi fantje ven, tukaj so top deset stvari, ki bi radi, da vam povem o sebi:

1. Bodite poredna, vendar ne gredo predaleč

Večina moških kot malo avanturo v spalnici, pa so pogosto preveč nerodno, da vas o poskušam nove stvari. Prevzeti vodilno vlogo malo in razširiti svojo spalnico repertoar, vendar ne gredo predaleč, prehitro, ali pa bi ga samo osramotila.

2. On preprosto ne more brati misli, kot si lahko

Je tisto, kar vam je všeč pokličite: ženska intuicija, empatija ali um branje, ljudje preprosto nimajo te iste sposobnosti. On bi rad, da bi lahko ocenili svoje razpoloženje boljše, vendar je samo ne more! Torej, ne dobijo razburjena, ko ne more ugotoviti, kaj si želite, namesto, samo navaden in preprost, mu povej jasno, kaj je v tvoji glavi.

load...

3. On hrepeni spoštovanje, tako kot počne ljubezen

V bistvu, večina moških, so na eni dolgi ego potovanje! Želi si ljubezni in naklonjenosti, ampak to je tako pomembno, da je človek, saj je tudi ženska, kar potrebuje vaše spoštovanje in celo občudovanje, zato ne pozabite, da ga potrepljal po hrbtu, ko naredi nekaj prav.

4. Želi si, da bi jo cenili njegovo zanesljivost

Moški imajo različne prioritete v življenju, tako da, ko je človek tisti, ki se vedno obrne na čas, tudi za stvari, ki se je raje ne bi počeli, bi res rad, da se cenijo za to. Preprost "hvala za obisk nakupovanje z mano" ne bo odveč!

5. Moraš mu povedati, če mu gre narobe v postelji

Človek predpostavlja, da vse bo dobro za oba v spalnici, če ga ne povem drugače. Konec koncev, njegova tehnika vedno dela za njega! On bi uničil, da bi našli, da po letih pa skupaj, on je bil že prav vse, da je čas, da ga ne bo motilo, malo nežno navodila od tebe.

load...

6. Moški potrebujejo tekmovalec afirmacija

Večina moških je v bistvu zelo negotove, zlasti o njihovih razmerjih. V vse ostalo v življenju, dobijo povratne informacije. Ali, da je zvišanje plač na delovnem mestu, tako da vedo, da dobro opravlja svoje delo, ali rezultat na športnem področju, vendar v ljubezni, pa ne vem, če delajo stvari prav, razen če jim poveš.

7. Moški ljubijo svojo ženstvenost

Ljubki igrače in roza pižame ne sme biti njegova stvar, ampak da te ljubi za to vse isto. Ne poskušajte in človek za njim, to je vse malo punčka lastnosti, ki ga ljubi toliko, vaša ženstvenost in nežen duh je tisto, kar ga vklopi (v dobrem smislu).

8. Se mu ni bilo všeč, če imate preveč piti

To je dejstvo. Men se bo smejal prijatelja, ki ima enega preveč in bodo mislili, da nič od tega, če to storite sami, ampak skoraj vsi ljudje ne marajo videti vsaka ženska pijana, še posebej ti!

9. Moški si, da bi ljudje razumeli, da je oče prav tako pomembna, kot mati

Velik očitek moških, in tisti, ki so pogosto govorimo drug z drugim o, je, da večina ljudi, se zdi, da mislijo, mati je bolj pomembno, da otroka, kot oče. Ni res, vemo, vendar mu ni všeč občutek, da je on nič manj bistvenega pomena za otrokovo vzgojo, kot ste. Zato poskrbite, da mu pokaže svojo importnace in pomen, da ga pomiriti.

10. Moški pogled na druge ženske, ki jih pač!

Ne glede na to, koliko je zaljubljen vate in nikoli ne bi zašli, koliko je zvest in, vendar ga nikoli ne bo preprečilo gledaš druge ženske (in ne pomeni goljufanje, le videti). Če je vaš moški ustavil, nato pa preverite njegov srčni utrip hitro! 🙂

Katere druge stvari o vašem mnenju pa hočete? Vas prosimo, da delite svoje razmerje nasvet v komentar oddelku spodaj.

load...