10 stvari, ki vas lahko naučijo prvega razmerja | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 stvari, ki vas lahko naučijo prvega razmerja

10 stvari, ki vas lahko naučijo prvega razmerja

Vsakdo se spominja svoje prve ljubezni, ker je prvič v svojem življenju, ki ste že kdaj doživeli veselje, da so v ljubezni, in boli in žalosti odnosa bliža koncu. To je tudi prvič, da smo izvedeli, da se ljubezen lahko zapleteno in da ni vse ljubezen kot brezpogojna, saj je ljubezen do svojih staršev. Vendar pa se spomnite svoj prvi odnos, boste brez dvoma veliko naučili od svojega prvega pravega poljuba in svojo prvo tuga. Tukaj je deset od lekcij, ki lahko vaš prvi odnos naučil.

1. Razmerja so trdo delo

Do prvič, da ga doživite zares, si verjetno mislijo, da so odnosi enostavno. Srečaš nekoga, se zaljubiš in je šlo vse skupaj gladko od tam. Kmalu se učijo iz prvega razmerja, čeprav je, da stvari niso čisto tako enostavno. Naučiš se, da je odnos potrebuje trud in kompromise na obeh straneh, če je to, da res deluje.

2. Ti odkrivati ​​nove stvari, ki so lahko zabavno

Vaš prvi fant bo tudi vaš prvi uvod v nove vrste glasbe in novih interesov. Do takrat je bilo le stvari, ki so všeč vašim prijateljem, ki zanima vas, ampak sedaj, boste morali deliti svoje hobije in interese preveč. Boste odkrili, da res obstaja glasba tam, da ne naredi fant pasov in nekaj pa je tudi precej dobro preveč!

load...

3. Vidite sebe v drugačni luči

Vaša prva ljubezen je tudi prva oseba, ki je zares ljubil, samo zato, ker o tem, kdo ste. Vse te stvari, ki ste mislili, da je bilo narobe z vašega telesa in osebnosti se zdi veliko manj pomembno, sedaj, ko ste našli nekoga, ki jih ima rad. Odkrili boste tudi, da ste res privlačna, navsezadnje.

4. Ti se naučijo, da ni sebičen

Ste izvedeli od vašega prvega odnosa, da je delitev in je nesebično bistveni del dobili skupaj z drugimi ljudmi. To vam uči pomen izmenjave svoj čas in svoje premoženje, in je verjetno, da bo prvič, da ste izvedeli, da boste morali narediti kompromise, kot dobro.

5. Spoznali boste, kaj je mišljeno s "faza Honeymoon"

Prav tako se naučijo, da je čudovit občutek, da ste dobili, ko ste prvič zaljubi ne traja večno. Začnete zavedati, da je ljubezen morda ne čisto vse je narejen, da je, in ne more biti dolgočasne trenutke preveč. To je, ko ste prvič spoznali zaveze in da se potrudite, da bi ljubezen delo. To je lekcija, ki vam bo služil tudi za preostanek svojega življenja.

load...

6. Ti se naučijo, kako se boriti pošteno

Vaš prvi odnos tudi uči, kako pomembno je boj sejma. Ko imate zelo prvi boj boste izvedeli, da žalitve metali v jezi, se obžalovala kasneje, in boste izvedeli, kako boleče lahko besede biti. Vaš pest boj tudi uči pomen odpuščanja, in je to vaš prvi okus poljubljati in tako preveč.

7. Naučiš se, da ne more prisiliti nekoga, da te ljubim

Vaš prvi odnos je tudi prvič, da boste doživeli bolečino razpadu, in da se nauči veliko preveč. To vas uči, da je, ne glede na to, koliko lahko ljubiš osebo, ne morete narediti, da te ljubim nazaj, če se ne čutijo enako o vas.

8. To vas uči, da ste močnejši, kot ste mislili

Vaša prva razpadu misliš, da si ne bo nikoli več ljubiti in svet je prišel do konca. Nato presenečenje sami, čeprav, in najti moč, da nikoli vedeli, da imaš. Dejstvo je, da prvih nekaj razmerja svojega življenja so tisto, kar vas bo pripravila za vse vrste razmerij v prihodnosti in so vam na prvi okus, kaj drugi ljudje lahko res všeč.

9. Naučiš pomen spoštovanja in zaupanja

Ste izvedeli od svojega prvega odnosa, kako so pomembni zaupanje in spoštovanje. To je prvič v svojem življenju, da bo nekdo, ki vam je mar samo oditi, če prekinil njihovo zaupanje ali jih nespoštovanje. Prav tako se začeli učiti, da si ne more vzeti ljudi za samoumevne.

10. Prav tako izvedeli, da jih ne moremo zaupati vsem

Vaš pest ljubezen lahko tudi prvič, da ti je nekdo res pusti na cedilu. To je boleča lekcija, ki lahko vaš prvi odnos naučil, ampak na žalost, tisti, ki lahko tudi veseli, da si se naučil že na začetku.

Katere druge lekcije vaš prvi odnos lahko nauči?

load...