10 stvari o deklicah, ki jih fantje težko najdejo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 stvari o deklicah, ki jih fantje težko najdejo

10 stvari o deklicah, ki jih fantje težko najdejo

Ali ste že kdaj opazili, da zbegan pogled, da fantje dobijo na obraz včasih? No, da bi lahko tudi zato, ker se trudi res težko delo, kaj za vraga počnete in zakaj za vraga ste to počeli. Za človeka, nekatere stvari, ki jih dekleta so res popolna skrivnost, zato berite naprej in ugotovite, kaj je to, da boste to storili, da fantje pač ne dobijo.

1. Ob ničesar nositi

To je eden izmed najglobljih skrivnosti za moške. Kako lahko ženska, s sprehodom v omaro, ki vsebuje več obleke, kot ženskega oblačila oddelek večje trgovine, nimajo ničesar za obleči! Kaj je narobe s tem, kar ste sinoči nosil?

2. Nosi pete, ki škodijo

Zakaj nositi čevlje, ki so neprijetno? To nima smisla sploh človeka. Ja, so videti dobro, se bo vaše noge iti v nedogled, ampak kaj je smisel, če ne morete hoditi v njih?

load...

3. Kaj storiti, ko jočeš

Fantje, samo ne čisto vedo, kaj storiti, če dekle joka. Vedo, da jim ni všeč, in vedo, da je treba nekaj storiti glede tega, vendar jih ne razumejo, da je neroden komentar kot "ne moti", "to ni pomembno", boste kmalu pozabi " , res ne pomaga.

4. Zakaj dekleta se pretvarjamo, da ni nič narobe, če je res?

Pričakujem človeka brati vaš um je kot pričakoval prašiča za letenje. Fantje ne razumem, zakaj ne boste dobili to in želijo, da boš samo pridi ven z njim in jim povedati, kaj vas moti.

5. Frenemies

Kaj za vraga je Frenemy? Fantje ne razumem sploh. Če vam ni všeč, nekoga pa ne gredo skupaj z njimi. To je tako enostavno, kot da je za fanta!

load...

6. Zakaj dekleta tako obesil okoli fantje spomniti stvari

Fantje ne razumem, kako lahko dekleta zapomniti vse drobne podrobnosti o dogodkih in datumih, ki so se zgodile. Večina si bo zapomnila datum njihovega obletnico, ampak tisto, kar je nosil na prvem zmenku, in datum, ko ste prvič poljubil vse, da je le zamegljeno v preteklosti z njimi.

7. Kaj se dogaja v sobi gospe

Ko človek gre na moškem stranišču, traja pet minut, na najbolj. Ko dekle gre, je fant zapustil poskuša delati, kaj točno je v tem prostoru, ki omogoča trajalo pol ure?

8. Drame in čenče

Mi je dal te dve skupaj, kot to počnejo iti z roko v roki. Kakšen človek ne dobi, je - zakaj je to tako zanimivo, kaj nekdo drug počne, in drugič, zakaj je tako pomembno, da povem vse svoje prijatelje vse o njej?

9. Obdobja

OK, tako da je sodobni človek na svetu, ve, kaj obdobje je vse okoli! Pravzaprav ne, da ne in je ne želi niti vedeti. Vse hoče vedeti, je, ko, tako da lahko hranite izven poti.

10. Kako lahko izgubite stvari tako pogosto

Ko kričati 'si videl moje ključe "fant je sedel tiho razmišljal sam pri sebi:" Zakaj bi videl svoje ključe? Oni so verjetno tam, kjer ste jih pustili, in kako lahko morda izgubili ključe svojega vsak dan ?! "

Katere druge stvari o dekletih, o vašem mnenju, fantje našli težko dobiti?

load...