10 super čudnih stvari parov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 super čudnih stvari parov

10 super čudnih stvari parov

Misliš, da si edini čuden par na svetu, ki počne te čudne stvari skupaj? Pomisli še enkrat.

Pari, ki so bili skupaj že dolgo časa znajdejo rahljanje okoli drug drugega. Njihovi pravi jazi prišel ven, in začnejo najemnin svojo kapo dol. To pomeni, da se s tem začeli ukvarjati res čudne stvari, ki bi verjetno zmešana babico ven, če se je zgodilo, da pop, ki ga za "presenečenje obisk".

So bivalni prostor okrog brez hlač na. So besedila med seboj, čeprav je v isti sobi s seboj. In začnejo obnašati med seboj.

Za vsakogar, ki še nikoli ni bil v dolgoročni odnos, bi te stvari se zdi malo čudno. In za babico, ki jih bomo zdi naravnost grozljivo.

Toda radi praznovanje pari in vso svojo prirojeno čudaštev, tako da je dobil super-čudno in si oglejte 10 zelo čudnih stvari pari početi.

1. Zasebnost postane tuja

Kdo potrebuje zasebnost, ko ste umira na stranišče?

Zdaj, ko ste bili skupaj za nekaj mesecev ali celo let, in so videli med seboj gole mnogo časa, je čas, da delijo kopalnico.

To pomeni, da, drugi pa je, medtem ko je prhanje od vas na stranišču.

In noben znesek, "sem pod tušem tukaj! Stari! Ni kul! "Se bo spremenilo stvari.

Vi sploh ne skrbi za zaklepanje vrat kopalnice več, čeprav je to nekaj, kar lahko zares čudno, ko prijatelj pops ga in vidi sedel na stranišče, ker si pozabil, da normalni ljudje zaklenil vrata. Ups!

load...

2. Ti pojejo na vaše Hišni ljubljenčki

Ko ste prvič začela hoditi, petje s svojo veliko pes je nekaj, kar je zelo daleč od svojega uma.

V bistvu, ste bili boji njega in precej nerodno o svojem glasu. Hej, nisi Mariah Carey, kajne?

Toda zdaj, ko ste polno na par, oba samo radi, da Podoknica v skupni rabi živali z nekaj Nem melodije. Ali ste trakovi, da pesem, ki jo je napisal o tem, da so večerjo časa svojih psov ali petje "Happy Birthday" za vašo mačko, petje za vaše hišne ljubljenčke, je le eden od tistih povsem običajnih, a zelo čudnih stvari, ki jih naredite.

load...

3. Lahko preverite med seboj čudno moli

"Draga, mislim, da imam mol bližini moje riti. Bi lahko prišel pogledat? "

"Ni problema."

Preverjanje ven čudne dlake in moli drug drugega, je samo par za seveda, ko ste v dolgoročen odnos. Seveda, se zdi čudno, da teh normalno folk, ki bi raje pokličite zdravnika, ampak kje je zabava pri pozivu k zdravniku? Imaš kosmato zadnjico, da pregleda!

4. Lahko poskusite na obleko drug drugega

Mi smo precej prepričan, da babica ni nikoli poskušala boksarice dedek na, vendar dolgoročne parov teh dneh so to zelo čudno stvar poskuša na Oblačila drug drugega.

Fantje samo ljubezen teči okoli hiše nosila nedrček, medtem ko bo v veliko veselje, da poskušamo na svojih prevelike majice, kavbojke in čevlje. To je samo ena od teh stvari.

Dokler ga ne bo na prostem v restavracijo. Potem pa postane res čudno.

5. You Do Sexy plesi

Še eden izmed čudnih stvari pari narediti je, "seksi" plesi. Problem pri tem pa je, da so plesi zelo redko seksi.

In oni so tudi zelo redko celo plesi.

Oni so bolj kot spontani telesnih gibov ali "krče". Ampak, hej, pari, mislim, da je seksi in da je vse, kar je pomembno, kajne? Prav! Pojdi pari!

6. Ti vohuni za sosedi

Na voljo je le nekaj o sosede, ki zbuja radovednost parov.

Dodiplomskih lahko ali pa zapustijo svoje sosede. Prav gotovo ne preživljajo večere poskuša skrivaj pokukati, da vidim, kaj velik paket je njihov sosed, ki je izdal sedaj.

Ampak pari samo radi, da bi ugotovili, ali imajo njihovi sosedje boljše življenje kot oni.

"So samo še eno televizijo? Kaj počnejo za svoj denar? Hank, sem prepričan, da ste mojster kriminalci. To ni pošteno, da bi morale večje televizorje od nas. "

To je zelo čudno, lahko pa meji tudi na obsesijo, ko pride do točke, kjer ste začeli sumiti, fant je ubil svojo ženo.

7. Jo uporabljate Druga je zobna ščetka

Še eden izmed čudnih stvari pari storiti je, da uporabite eno drugo je zobno ščetko. Preden imaš v dolgoročnem odnosu, je bila samo misel na uporabo zobne ščetke nekoga drugega bruto. To vam je zmešalo (kot bi moralo), in ti so bili zelo zadovoljni s svojo zobno ščetko, najlepša hvala.

In če je tvoja začela preveč ščetinasta, preprosto kupili novega.

Ko ste v dolgoročnem odnosu, pa nimate več nobenih pomislekov v zvezi z uporabo svojega partnerja zobno ščetko. Vi ne celo nobenih pomislekov o tem, kaj ga uporabljate za.

8. Ti Text seboj kljub temu, da v isti hiši

Včasih boste celo besedilo drug drugemu, ko ste v isti sobi.

Kar je še huje, da boste tako prijavi v Facebook ob istem času in imajo klepet na vaše stene.

Potem boste tweet, objavo na Instagram in celo e-pošto, če se nam to zahoče.

Čudno, kajne?

9. Ti popolnoma bruto Out

Preden se zbrali, sama ideja riganje pred seboj je prav tako klečeplastvo. To ni niti prečka vaš um, da to storite. Namesto tega je vse v hrani in čakal, dokler si bil sam doma.

Konec koncev, dajanje v najem iz veter pred osebo naših sanj je ravno narobe, kajne?

Zdaj, ko ste bili skupaj kar nekaj časa, vam ni več mar. No, to je samo naravno! Pa kaj, če so si človek svoje sanje! Kaj, ti ne more vzeti malo riganje ?!

Kar je še huje, si postala tako udobno s seboj, da jih ne bo več vsak poskus, da ga imajo v. Vi ste celo začeli daje ocene od desetih! Ali ni to ena izmed najbolj čudnih stvari pari početi?

10. Ti Lick Vsak Drugo

Ko prvič izjavil, igranje, si bil strah, da niti dotakniti drug drugega.

Ampak potem je prodrl skozi strah in se dotaknil.

Potem si objel.

In potem poljubil.

Končno, je ljubezen. Aww.

In zdaj, ko ste skupaj kot dolgoročen odnos, ste celo polizala drug drugega.

Ja, kot par psov, pari samo radi ližejo med seboj. Ni znanstvena razlaga za to skrajno čudno stvar; Namesto, to je samo nekaj, kar čutimo prisiljeni storiti. Vidimo naš partner, spoznali smo jih radi in najti jih vroče, in se počutimo, kot jih lizanje.

Hej, to je tako smešno, bruto in seksi. Vse ob istem času!

In čudno.

Ali veste, druge čudne stvari parov storiti?

load...