10 telesnih nasvetov za povečanje vašega uspeha | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 telesnih nasvetov za povečanje vašega uspeha

10 telesnih nasvetov za povečanje vašega uspeha

Ste se kdaj razmisliti, kaj vaša telesna govorica je rekel, da ljudje? No, morda bi smeli, saj nekateri strokovnjaki ocenjujejo, da je približno 60% do 90% tega, kar smo komunicirati z drugimi ljudmi naleti, ne v naših besedah, ampak v naših obrazno mimiko, kretnje in naše drže. To pomeni, da je govorica telesa veliko vlogo pri vsem, kar počnemo in v naših možnosti na delovnem mestu ali v podjetju. Raziskave so pokazale, da je govorica telesa, tudi lahko predstavljajo osebo dobili napredovanje nad nekom, ki je dejansko bolje usposobljeni za delo, tako da se glasi te nasvete o tem, kako lahko uporabite govorico telesa za povečanje vaše možnosti za uspeh.

1. Znamka očesni stik

Če želite, da ljudje vedo, da ste pozorni na to, kar pravijo, potem jih morate pogledati v oči. Ne glej po sobi, skozi okno, ali na telefonu, ali pa bodo mislili, da ste se nespoštljivo, ali da si samo navaden dolgčas. Pokimal občasno med pogovorom, kot tudi, ki potrjuje, da boste razumeli, kaj je rekel.

2. Ne fidget

Ko govorimo, ali daje predstavitev, ne fidget in Migoljiti okrog, ker bo to daje vtis, da ste živčni, ali da imate kaj za skrivati. Sedite vzravnano in da še vedno. Ne daj roko na obrazu, bodisi, ker je to tudi znak, da bi se človek laže.

load...

3. Ogledalo govorica telesa

Če ogledalo govorico telesa druge osebe, potem to kaže, da ste enakega mnenja. Bodite pozorni na to, kako je druga oseba, ki sedi in se pozicioniranje in kopiranje, da položaj in držo. Si ne želite iti predaleč s tem, čeprav, ali pa bo videti, kot da jih posnemajo druge osebe.

4. Get rokovanja pravico

Vaše rokovanje lahko rečem, da veliko o vas in oseba, ki lahko sprejmejo odločitev o vas, ki temelji samo na tem, da bi bilo tudi vredno svojega časa razmišljati o tem, kaj je vaš stisk roke govori o tebi. Šibka, mlahav stisk roke bo predlagal, da nimate pogon in da nimajo zaupanja. Kosti drobljenje stisk roke, na drugi strani pa vas bo videti, kot da imajo preveč Nadmen osebnost.

5. Naj vaši dlani obrnjene navzdol

Če gledate politikov na TV, ki so bodo usposobljeni za govorico telesa, boste opazili, da dajo svoje roke dlani navzdol na stopničke, ko so imel govor. To je zato, ker imajo svoje roke, dlani navzdol, projicira podobo osebe, ki je v položaju organa in ki je zanesljiv.

load...

6. Izboljšajte svojo samozavest z električnim-pozi

Če želite, da se pojavi, in se počutijo bolj samozavestni, potem poskusite sprejetjem power-pozo. Raziskovalci na Harvard Business School je pokazala, da stoji vzravnano z nogami narazen, ali pa sedel nazaj v svoj stol z nogami na mizi in rokami oklenila zadaj na vratu, poveča občutek prevlade in moči. Če sprejme power-pozo za nekaj minut, preden greste na sestanku, se boste počutili veliko bolj samozavestni, ko govorite.

7. Uporaba subtilne nasmeh

Smiles in smeh, je treba uporabljati previdno, ker je velika, trajna, nasmeškom na obrazu se boste videti neumno, medtem ko je lahko stalna smeh se vam zdi, da je neresna in je nadležno. Če smeh resnično, čeprav je, da vas bo prišel čez kot topla in prijazna.

8. Razmislite o tem, kako postaviti svoje noge

Ko vklopite govoriti z nekom, obrniti celotno telo okoli in kažejo noge do njih, kot tudi. Če so vaše noge obrnjena stran od osebe, s katero se pogovarjate, da jim pove, da si v resnici ne želim govoriti z njimi sploh. Še huje kot to, če so vaše noge obrnjena proti vratom, nato pa, da je govoril drugo osebo, da ste pripravljeni oditi.

9. Preprečevati nastajanje ovir

Če ste ustvarili ovire med vami in drugimi ljudmi, potem bodo izklopite s tem, kar si rekel. Sključeno in prečka roke, pred vas odvrača ljudi od tega, odprt z vami, tako da sprejme sproščeno, odprto držo in da bo povabila več interakcije.

10. Bodite pozorni na kulturne razlike

Če potujete v tujino, ali če imate srečanja z obiskovalci iz tujine, da bi bilo dobro, da preverite na spletu, če obstajajo velike razlike v kulturi in bontonu. V nekaterih državah, na primer, da je žalitev, da ponudijo svojo levo roko za stresanje, ker da je z roko, da se predpostavlja, da ga uporabljate, da se čiščenje z v kopalnici.

load...