10 tipov moških, ki jih morate izogibati | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 tipov moških, ki jih morate izogibati

10 tipov moških, ki jih morate izogibati

Pravijo, da tukaj so dobri fantje tam, ampak na žalost obstaja veliko ne tako dobrih preveč. G narobe, čeprav je lahko zelo dobro skriva svoje prave barve na prvi, tako da ne sodijo v njegovo past. Tukaj je seznam desetih vrst fantov, ki jih je nujno treba izogniti.

1. Kontrolni freak

Ta tip človeka, je več kot samo nadležno. On je tisti, ki vam bo povedal, kaj obleči in kako govoriti in ga bo pričakoval, da visi na njegovo vsako besedo. Ne sodijo za kontrolni čudak, ker je morda zdi na prvi, da je preprosto mojstrsko in močna, vendar mu ne bo srečen, dokler ima popoln nadzor nad vami.

2. Igralec

Tam je vsaj eden od teh v vsaki vrstici in vsakem klubu. On je "Jack Lad", z očesom za dame. On je šarmanten, očarljiv in ima vse linije, ampak ima tudi telefonski imenik, tako velika, kot enciklopedijo. Lahko dajo denar na dejstvo, da njegovi očarljivi eno-obloge ne bo zgolj rezerviran za vas, da dajejo "akter" zelo širok privez, če iščete za kakršne koli zaveze sploh.

load...

3. Mummy fant

Ti ljudje lahko malo težje opaziti na prvi. Verjetno je dobro oblečen in vedno točno, ampak to je zato, ker njegova mamica določeno svojo obleko za njega in mu dal dvigalo, da vas izpolnjujejo. Nekateri fantje nikoli ne pridejo izza svojih mater krila, tako da pozor; ona bo vedno v ozadju, zaradi česar vse njegove odločitve zanj. Še huje, če si dobil zanič, lahko znajdete delite svoje življenje tako z njim in z njo.

4. G know-it-all

Ne samo, da je g know-it-all prišlo, je videla, da je storil, in dobil majico, je bil prvi, ki tja, je najboljša naredil in ga je najbrž izumil na prvem mestu! Ta tip bo imel svoje mnenje o vsem in vas bo vedno narobe. Če niste prepričani, če človek pade v to kategorijo, samo gledam obraze svojih prijateljev, ko je govoril. Če se gleda po sobi in duši zehanje, potem imate pletejo g know-it-all.

5. Zaljubljen sam človek

Tam ne bo več valjanje v senu s tem tipom, ker se bo bal, da bo Talasati svoje lase ali pa njegova oblačila umazana. Vsakdo ima rad dobro urejenih človek, če pa njegov nastop je njegova obsedenost, potem je to samo rodila. To je tip človeka, ki bo preveril svoj odsev v zelo možnem času in preživijo več v kopalnici kot ti. Pazi za tega človeka, ker je verjetno sam ljubi bolj, kot se je kdaj te ljubim.

load...

6. Primo uomo

Z moškega različico primadona, vse, kar je velik dogodek. Če zavihati pet minut prepozno, potem bo konec sveta, in vsaka manjša nesoglasja bo postal velik boj. On bo tudi ena za metanje svoje igrače iz ugovarjanja in boš naveličal sluha, kako "se je vsem".

7. Žival stranka

Žival stranka samo nikoli ne želi odrasti ali ustaviti zabave. To se lahko zdi super na prvi; to je samo en dolgo vrsto fantastičnih noči ven, enega za drugim. Ta tip nikoli ne ustavi, čeprav, in na koncu boste verjetno rastejo utrujeni, da so ven vso noč in ne dobi dovolj spanja. On ne bo, čeprav; ga bom šel ven z nekom drugega namesto.

8. Izmamljivač

Ta tip je ideja delitve bo v nasprotju z lastno in je edini čas, ko ga bo svojo denarnico je preveriti, da je njegov denar vse, še vedno tam. To ne sme biti tudi, da nima denarja za svoje, to je samo, da je odpor do jo porabi. Prav tako vas bo poni, ko ste porabili preveč, razen seveda, če ga porabili za njim.

9. Lažnivec

The Liar treba dampinški ob prvi priložnosti. Nekateri ljudje postanejo tako navajeni, da leži, da skoraj ne vedo, da so to počeli in so postali zelo dobri pri tem preveč. Moraš imeti zaupanje v razmerju, ampak če je tip je običajno lažnivec, potem ne bo nikoli mu verjamejo v celoti, tudi ko je bil odkrit. Ne se preveč ukvarjajo z fantom, kot je ta, ker če lahko leži približno eno stvar, potem je lahko lagal o ničemer.

10. Goljufija

Cheat se je treba izogibati, ali je on prevaral, ali pa se vara drugega. Bodite previdni, čeprav, saj lahko ti fantje precej manipulativna. Ali on je povedal, da bo nikoli še enkrat, ali pa vas bo pustil ženo povedati, lahko ta fant kdaj zares zaupati?

load...