10 uporabnih nasvetov o tem, kako komplimentirati moškega | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 uporabnih nasvetov o tem, kako komplimentirati moškega

10 uporabnih nasvetov o tem, kako komplimentirati moškega

Moški je lahko čudno sumljivo za pohvalo. To je, kot da se sprašujete, kaj osebe pravi motiv je, ko so prejeli lepo kompliment. To bi lahko bilo, ker moški ne dopolnjujejo med seboj, kakor hitro, kot ženske storiti, tako da, ko oni dobijo kompliment, gre kot malo šok! Oni ga imajo radi, čeprav, še posebej, če je dekle radodaren z kompliment, tako da tukaj je deset nasvetov o tem, kako bo njegov dan:

1. Ne ponaredek komplimenti

Naš prvi namig o tem, kako kompliment človek je izogniti lažne pohvale. Moški ne smejo imeti, da je veliko prakse v umetnosti pohvale, vendar pa še vedno lahko prepoznati ponaredek, ko jo slišim. Če boste za kompliment človeka, potem bi bilo iskreno in resnično. Če res ne morejo najti iskren kompliment, da bi, potem je najbolje, da se sploh ne.

2. Izogibajte se izpolni svojo postavo

Fantje so zelo občutljivi glede svojega telesa in še bi lahko iskreno spoštovanje moškega telesa sprejeti v napačno smer. Večina moških ima zaostanke ups glede velikosti, moči in vzdržljivosti, in so zelo verjetno, da mislim, da je vsak komentar o svojem telesu kritika ali da ste le sarkastičen.

load...

3. Uporabite posredno kompliment

Še en nasvet o tem, kako kompliment človek je - poskusite, da bi posredno kompliment. Če se strinjate z nekom, potem pa se jim plačuje posredno kompliment, ki ga potrjuje, da imajo prav. Najenostavnejši način za kompliment človeka je, da se dogovorijo. Strinjajo, da je italijanska najboljša vrsta hrane ali da črne čevlje videti kul kot rjava, karkoli! Dogovor o nečem je veliko bolj subtilna kompliment, kot prihajajo ven z: "Imate res najbolj čudovit okus!"

4. Kompliment o tem, kako izgleda

Moški običajno ne skrbi slog čisto toliko, kot ženske storiti, vendar še vedno rad, da opazite, če so se potrudili. Torej dober namig, da se spomnimo, če pohvalami tipa, na svojih oblačilih, je za kompliment človeka in ne oblačil. Kaj vam je treba rekel je: "Videti si zelo dober v tej obleki" in ne: "Ta obleka izgleda res super."

5. Uporabite svoj nasmeh

Še en preprost predlog o tem, kako kompliment človek je - uporabite vaš lep nasmeh. Lahko dati kompliment fantom le nasmejani na njega, mu bo tako srečna! Ceni in pristen nasmeh bo mu počutijo dobro o sebi in vam ni treba reči niti besede.

load...

6. Povej mu, da je on res dobro, kaj počne

Moški naj bi svoje delo resno in mu daje vzpodbudo za ta vidik svojega življenja se mu res ustreže. Ni važno, kaj je njegovo delo, če mu poveste, da ste navdušeni z načinom, da se to zgodi, se bo brenčanje s ponosom.

7. Povejte mu, da je to zanimivo in da imate radi preživljati čas z njim

Če obstaja ena stvar, da večina moških ne želi biti obtožen, da je dolgočasno. Bodite pozorni na to, kar človek je rekel. Poglej zanima, zvok zanima, in pravijo, da je to zanimivo. Fantje ga obožujejo, ko imajo dekleta vso pozornost in se jih poslušal.

8. Naj jih čutijo nepogrešljiv

Moški ne samo radi, da se počutijo želel, želijo vedeti, da ne bi lahko živeli brez njih. Ko se pobere nekaj težkega za vas, naj mu vedeti, da si ne bi mogel storiti, da brez njega in boš dal njegov moško ponos ogromen zagon.

9. Pohvalite njegovo inteligenco

Še en nasvet o tem, kako kompliment človek je za kompliment svojo inteligenco. To ni vse o Brawn, ljudje, kot si ti, da vedo, da imajo možgane preveč. Niso vsi fantje so Nobelovi zmagovalne fiziki, ampak so vsi dobri v nečem. Tudi največji g Tough Guy v mestu bi želel pohvaliti za svoje pameti občasno, zato ne pozabite omeniti, ko ve nekaj, kar ne.

10. Catch mu off-stražar z nečim spontano in nepričakovano 

Lahko res dobil fanta v glavo predenje, če mu čestital, nekaj malo nenavadno. Povej mu, da imate radi svoje oči ali na način, ki je tako nežen, ko se je okoli vas, in boste dobili naravnost v njegovo srce. Ne govori stvari, kot da pred svojimi prijatelji, čeprav je nikoli ne bo živel dol!

Kako kompliment človeka? Ali imate druge nasvete?

Vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...