10 uporabnih nasvetov o tem, kako prenehati se boriti v razmerju | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 uporabnih nasvetov o tem, kako prenehati se boriti v razmerju

10 uporabnih nasvetov o tem, kako prenehati se boriti v razmerju

Niti dve osebi more strinjati ves čas in tudi, ko ste v ljubezni, vas zavezujejo, da boj včasih. Zagovarjanje v razmerju, je povsem zdrav, ampak ko je ta trdil, pride izpod nadzora, ali pa se dogaja preveč pogosto, potem je to, če lahko boj postane destruktivno. Edini način, da se lahko ustavite argumente, ker je popolnoma neproduktivno, je, da se usedem in se dogovoriti o nekaterih osnovnih pravil, ki jih bosta sledili, ko se ne strinjate. Če ste trenutno v fazi s svojim partnerjem, kjer se zdi, kot da so neprestano v laseh drug drugega, se glasi teh deset nasvetov o tem, kako se izogniti spopadov v razmerju.

1. Poslušajte bolj in manj govoriti

Govorimo nad seboj in ne posluša, kaj vsaka oseba, ki ima za povedati nikoli ne bo rešilo argument. Imate pravico, da bi dobili svoje stališče vseh, vendar pa je treba poslušati tudi na strani vašega partnerja stvari preveč. Dogovoriti, da ga boste sprejeti v zavojih govoriti in, če je ena oseba govori, bo druga oseba pozorne in poslušati.

2. Pokličite čas, ko morate

Ko se zdi, da ta argument je vstajanje iz nadzora in preveč segreje, traja pol ure odmora, tako da boste tako dobili priložnost, da se pomiri in mislim stvari skozi pravilno. Ko ljudje jezni, se nagibajo, da se fiksira na samo eno vbodne rane trditve, nato pa so začeli, da gredo v krogu. Vzemite si odmor, po možnosti v ločenih sobah, in vam bo dala tako priložnost, da se malo ohladite.

load...

3. Nikoli ne ogrožajo odnose

Ne obravnavajo vsak argument, kot da je znamka ali prekinitev odnosa, in nikoli ne grozi konec razmerja, če ne zares pomeni. Grožnje razdelitve, ki v vročini argument, so samo oblika nizke roko izsiljevanja in včasih lahko Nazaj prižiganje katastrofalno.

4. Poskusi, da ne dvigniti svoj glas

Še en pomemben nasvet o tem, kako ustaviti spopade v odnosu, je, da se prepreči dvig vaš glas. Vsakdo je kriv za dvig svoj glas na argument, vendar pa bo le, da je trditev težje rešiti. Če ste začeli kričati, nato pa bo začeti kričati preveč, in preden se zaveš, si niti ne posluša med seboj sploh. Težko je obdržati svojo jezo pod kontrolo, ampak poskusite, kajti v trenutku, ko sta začeli kričati, da je, ko ste verjetno tako ne bi veliko smisla več.

5. Poskusite rešiti argument in nehaj, da je zmagal

Naslednji namig o tem, kako ustaviti spopade v odnosu, je, da bi poskušali najti načine za rešitev argument in nehaj, da je zmagal. Cilj argument bi moral biti, da bi našli rešitev ali kompromis. Če sta samo poskušam zmagati in za točke off med seboj, se bo osnovni problem še vedno obstaja nerešen. Prava zmaga, je, ko oba sprejeti rešitev in so razmeroma zadovoljni z izidom.

load...

6. Več o tem sprejeti napake drug drugega

Nihče na tem svetu ni popoln in brezhiben, zato naš naslednji namig o tem, kako ustaviti boj v odnosu, je, da se naučijo sprejemati drug drugega, kdo ste in ustaviti prepirali stvari, ki jih res ni važno. Pogosto so argumenti, da bi dobili izpod nadzora začel z izbiranjem na nekaj povsem nepomembno in nato stopnjevali od tam. Torej, če ima slab spomin in letos je pozabil svojo obletnico, ne pozabite, da obstaja veliko hujše stvari, da bi lahko storil.

7. Delo, kaj je to, kar v resnici borijo o

Zelo pogosto je stvar, ki se borite pa je ni pravi vzrok problema, ampak to je samo način zračenja nekatere vaše frustracije. Morda to ni toliko o obletnici, ki je pozabil navsezadnje, morda je bolj o tem, kako samoumevno se počutite in da je to stvar, ki jo je treba govoriti o tem.

8. Naučite se nazaj dol in pravijo, ŽAL

Ena izmed največjih težav, ki jih najdete, ko postane boj segreje je, da nihče ne želi nazaj dol in izgubila obraz. Morda boste tako morali vaditi rekel žal in obrnjeni navzgor na del, ki so jih igrali v boju. Ne pozabite, da ne bi smelo biti zmagovalec in poraženec, in da se to zgodi, boste morda tudi morali opravičiti.

9. Ne vleči do preteklosti

Naslednji pomemben nasvet o tem, kako ustaviti boj v odnosu, je, da nikoli ne povlecite navzgor na pretekle spore, niti uporabljati takšne, kot so orožje v tekočem argument. Tam je sploh šlo po starem tleh spet nima smisla, zato poskusite in vztrajati pri realnem točke nesoglasja med vami. Izogibajte se uporabi Zlurad jezik in rekel stvari, samo da bi poškodoval svojega partnerja preveč, ker če uide iz rok, bi kaj lahko rekli, da je obžaloval kasneje.

10. Naredite točko, ki sestavljajo

Ko je argument pa se rešiti, se bo s sestavljanjem resno kot dobro. Dogovorijo, da bodo dokončno črto pod argumentom in dal vso stvar za vas. Vaš odnos je brez dvoma veliko bolj pomembno za vas od tega enega nesoglasja, tako da, ko je boj končan, pozabi in korak naprej.

Če ste jezni, ne greh z nego vaše zamere. Ne pustite, da sončni zahod z vami še vedno jezen prebolela hitro. (Pismo, Ef 4:26)

Kako ustaviti boj v razmerju? Kakšni so vaši nasveti?

load...