10 ustvarjalnih stvari, ki jih vsaka ženska lahko naredi, da pokaže ljubezen do svojih mož | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 ustvarjalnih stvari, ki jih vsaka ženska lahko naredi, da pokaže ljubezen do svojih mož

10 ustvarjalnih stvari, ki jih vsaka ženska lahko naredi, da pokaže ljubezen do svojih mož

Ko želite, da vaš mož ve, da ga ljubiš, lahko splash ven obremenitev denarja na najnovejši gadget, ali človek igrača, ampak včasih najbolj pomembnih načinov, da pokažejo, koliko so vas skrbi preproste narave. Razkošno darila so nekaj, kar bi lahko kupil zase, ampak naključne dejanja dobrote in posebne sladke stvari, ki jih lahko storite, so edinstvene in res nekaj posebnega. Če želite pokazati svojega moškega, koliko ga ljubiš, poskusite nekaj od teh ustvarjalnih in preproste stvari, ki jih lahko storite, da kako je vaš mož, kako posebna je za vas.

1. Nosite oblačila, da veš, da je rad

Večina moških ima najljubšo obleko, ki njihovo dekle ali žena nosi, ki imajo radi, da mu pokazati, koliko mu pomeni za vas, ki ga nosiš obleko, ki ima rad, da vas vidim v. On bo všeč, da ste naredili prizadevanja za obleko prosim ga, in da ste sprejeli obvestilo o stvari, ki je všeč.

2. Napiši mu pismo

Če se vam zdi, da je težko reči, besede, ki jih želite povedati na glas, zakaj potem ne mu napisati ljubezensko pismo, da izrazijo svoja čustva za njega. Ko pišete pismo, boste dobili čas, ki ga potrebujete za pravilno sestavite svoje misli in prišli do besede, ki si resnično želijo povedati. Roka napisal ljubezensko pismo je tudi nekaj zelo osebnega, da bodo želeli za vedno obdržati.

load...

3. Pohvalite ga

Ne mu povej, da ga ljubiš, mu povedal, kaj točno je o njem, da si si ga tako radi. Besede "rad te imam" toliko kot "Ljubim te, ker...", ali pa ne reči "Všeč mi je način, da ti...". Mu povedal, da ga cenijo za določene stvari, ki mu ne bodo okrepile sporočilo in ga bo pustil mu vedeti, da počne prave stvari za vas.

4. Povej mu, da o stvareh, ki vas muči

Odpiranje z njim o stvareh, ki vas muči, in prosi za mnenje, mu bo pokazal, da mu zaupaš in naj mu vedeti, koliko ceniš svoje mnenje. Moški radi, da je vitez v bleščečem oklepu in pomaga pri reševanju težav za žensko v svojem življenju, da mu da priložnost, da pokažejo, koliko mu je mar zate.

5. Načrt romantičen večer doma

Lahko kažejo tudi svojo ljubezen do njega, ki ga načrtuje presenečenje romantičen večer doma. Lahko položite na mizo s svojo najboljšo igro, kuhanje mu njegove najljubše jedi, in kupite svoj najljubši vino ali pivo. Vse se pripravlja pomeni toliko več z njim, kot preprosto rezervirate mizo v restavraciji.

load...

6. Naj chill out, ko pride domov iz službe

Večina moških potrebujejo čas, da se ukinejo, ko so prvič prišli domov z dela, tako da ga ne bombardirajo z vprašanji in delovna mesta, ki potrebujejo delaš, mu nekaj časa, da chill out za nekaj časa. Če res želite, da mu pokazati, da ga ljubiš, ga dobili pijačo in mu povedal, da lahko sedi in počiva pol ure, nato pa se je bo pripravljena spoprijeti ničesar drugega, ki potrebuje početje.

7. Delite svoj hobi z njim

Potrudi se, da se naučijo nekaj o njegovih hobijih in poskusite in jih deliti z njim. Delitev v stvari, ki uživa bo pomagalo, da bi vaju bližje skupaj in mu bo všeč, da si vzel čas, da si več o njegovih zabavah izvedeli.

8 Dovolite mu svoj čas s fanti

Ti so pomembni za njim, vendar moški potrebujejo svoj čas s svojimi prijatelji, ko so lahko le moški. Ne pritožujejo, če želi, da gredo s fanti, ga spodbujati, saj bo zelo cenim, da razumete, da potrebuje svoj človek čas.

9. Daj mu masažo

Men je všeč, da se razvajati včasih preveč, tako da vaš človeku masažo po napornem dnevu v službi in on bo vedel, da ga ljubiš zagotovo. Poskusite z nekaj eteričnih olj in da bo pomagal, da ga sprostite. On bo ljubezen vso pozornost, da je pridobivanje in ga bodo dobili vse mirno in sproščeno za zvečer preveč.

10. Razvajajte njim, ko je bil bolan

Moški absolutno sovražim bruhanje, kaj bo potreboval je vedro obremenitve sočutja in veliko TLC. Če želite, da obvestite svojega moža, koliko ga ljubiš, ovijte ga v toplo odejo, ko je hladno, mu prinese vroče limone pijačo, in da mu kokošjo juho, kot njegova mama uporablja za!

load...