10 vprašanj, kako vprašati svojega fanta o tvojem odnosu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 vprašanj, kako vprašati svojega fanta o tvojem odnosu

10 vprašanj, kako vprašati svojega fanta o tvojem odnosu

Če ste dobili resno s svojim fantom, pa obstajajo stvari, ki jih potrebujete, da bi našli o njem in hitro. To ni samo primer poskrbeti, da se je resno o tebi, pa je prav tako se prepričajte, da so vaši načrti za prihodnost enaki in ni večjih ukvarjajo stikala, kar morate vedeti o, preden gredo stvari predaleč. Težko je najti te stvari, čeprav, ne da bi se topi, in do točke, ampak tukaj je deset vprašanj, ki jih v resnici bi morali imeti odgovore na tvoj fant in vaš odnos:

1. Kako blizu je bil za svojo družino?

Lahko testiranje vode na ta ne prihajajo ven z vprašanjem. Človek, ki ljubi, spoštuje in neguje svojo družino, je bolj verjetno, da bodo spoštovale in vas cenijo. Vprašaj ga o njegovih staršev in bratov in sester, in kmalu boste dobili predstavo o tem, ali je vrsta družinskega človeka.

2. Ali je hotel, da se poročila?

Še eden od pomembnih vprašanj, da se posvetujte s svojim fantom o svojem odnosu, je, ali je kdaj želi, da se poročita. Zdaj je to težavno ena vprašati, ne da bi to zveni kot predlog, če pa vaši načrti vključujejo belo obleko in slovesnosti, ki ste jo bolje ugotovili, da je poročen blaženost na svojem dnevnem redu preveč. Za nekatere ljudi, poroka je pomembno, ampak za druge pa ne; se prepričajte, da ste na isti valovni dolžini tukaj, tako da ni nobenih presenečenj kasneje.

load...

3. Ali hoče imeti otroke?

Ne pustite tole prepozno vprašati niti. Mogoče ni prvi zmenek vprašanje, ampak če je to pomembno za vas in odnos je vedno močna, potem je vprašanje, ki ga potrebujete odgovorite. Bilo bi grozno odločitev za vas, da imajo, da bi kasneje, izbirati med otrokom in vodenje fanta.

4. Kje se vidi odnos dogaja?

Je to res ljubezen do tebe, ampak samo zabavno romanca za njega? Še enkrat, to je malo težko vprašanje za zgodnjih fazah razmerja, ampak kot se stvari premikajo naprej, to je nekaj, kar boste morali vedeti, in ne pretirana vprašanje vprašati v dolgoročno razmerje.

5. Če pa hoče živeti?

Naslednja eden od pomembnih vprašanj, da se posvetujte s svojim fantom o vašem odnosu je o tem, kje želi živeti. Ta zveni skoraj preveč očitno vprašanje, vendar pa je to? Če imata svoje domove in si razmišljal o skupnem življenju, vas bo morda tudi ob predpostavki, da bo vodenje svoje domove. Obupal neodvisnost svojega doma, je velik korak, eden pa se skrbno preučiti.

load...

6. Kakšni so njegovi karierni načrti?

Karierni načrti, je še ena od dobrih vprašanj, da se posvetujte s svojim fantom. Ugotovite, kaj njegovi prihodnji karierni načrti ne gre le za vprašanje o financah, čeprav je to ena od možnosti. Prav bi bilo, da se bo njegova kariera vodila odmakniti od območja ali celo iz države, in morate vedeti, ali ta ustreza s svojimi načrti.

7. Katere države na svetu bi rad na obisk?

Lahko pove veliko o človeku, ki ga sprašuje o svojih ambicijah za potovanja. Če želi potovati v bolj oddaljenih krajih, potem bi imel ambicijo; če je udobno bivanje doma, potem, morda, je bolj družinski človek. Vendar pa, če hoče potovati po svetu z vami, nato pa, morda, je ravno prav.

8. Je kdaj prevaral?

Še eden od dobrih vprašanj, se posvetujte s svojim fantom pa je vaš odnos je ali je bil kdaj koli prej prevaral. Človek, ki je goljufal, preden je človek, kot se lahko spet goljufija. Če ni nikoli goljufal prej, potem je človek, ki bi prav lahko imetnik. Ampak varanje postane lažje, bolj, da oseba, ki to počne, tako da boste morali vprašati bi ga kdaj naredil?

9. Kaj bi storil, če bi zadela na loteriji?

To je dober test za njega. Kaj bi naredil, če bi imel več denarja, kot je kdaj sanjala? Potovati po svetu, kupi hiter avto, ali pa bi bil nakup stvari, ki jih tako želite. To ni predrzen "si kupim kaj hočeš" odgovor, ki šteje, da je preveč enostavno. Kaj je pokazala, da je on pravi vratar se nam nakup doma, ali pa nas popelje na sanjske počitnice..., ki prikazuje resnično zavezanost odnosu.

10. Kaj je ljubezen pomeni z njim?

Torej, kaj ljubezen pravzaprav pomeni? To je dobro vprašanje za vsakogar. Ljubezen lahko pomeni veliko različnih stvari, za veliko različnih ljudi. Lahko ljubezen mladička psa in lahko celo radi pico! Ampak, če je ljubezen pomeni vse, potem je ljubezen večno in brezpogojno. Če veš, da ti bo všeč, kar se zgodi, je imetnik.

Obstaja veliko drugih vprašanj, se posvetujte s svojim fantom o vašem odnosu. Ali imate druge misli, da dodate na naš seznam?

load...