10 vprašanj, ki bi jih morali imeti na voljo, preden se poročite | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 vprašanj, ki bi jih morali imeti na voljo, preden se poročite

10 vprašanj, ki bi jih morali imeti na voljo, preden se poročite

Poroka je velik korak za vsakogar, in, na žalost, ne vsi poroke izkaže način, da ljudje sanje. Če ste razmišljajo poroko, da bi bilo pametno, da se prepričajte, da ste ne skakanje v njej prehitro in si zastaviti nekaj soul-iskalne vprašanja, preden rečeš velik "jaz". Nismo vas poskušajo odložiti poroko, čeprav, ko se dela, to je neverjetno, ampak tukaj je deset vprašanj, ki jih v resnici bi morali biti sposobni odgovoriti, preden tie vozel:

1. Ali ste pripravljeni preživeti preostanek svojega življenja z eno osebo?

Poroka je za vedno, ali pa, da je namen, da ste pripravljeni, da se zavežejo k eni osebi, za preostanek svojega življenja? To pomeni, predani, ko je bolan, storjeno, ko je star, storjena v dobrem in slabem. Res je velika obveza in ne eno, ki sprejeti rahlo.

2. Ali si delijo iste cilje?

To je še eden od pomembnih vprašanj vprašati, preden ženi: ste obupal sanje za poroko? Če je tako, potem lahko prepričani, da vam ne bo zameril, da kasneje. Idealno bi bilo, vaši cilji so združljivi; tako, na primer, si tako želeli potovati, ali si oba želita, da imajo družine.

load...

3. Ali ste poroko, ker ga ljubiš, ali pa zato, ker si želijo, da bi se poročila?

Prav tako je treba, da se vprašajte: "Zakaj sem ženi" To ni nenavadno za ljudi, da se poroči, ker je "stvar", ali zato, ker se zdi, vsi njihovi prijatelji, da bi se poročila. Ti naj bi ženi, ker imate radi osebo in za svojo srečo.

4. Ali lahko zvesti?

Zvestoba vprašanje je še eden od pomembnih vprašanj vprašati, preden se bo poročila. Razveze lahko grdo in boleče afera, zato poskrbite, da ste prepričani, da lahko ostanejo 100% odstotkov zavzema za vašega moškega. Če imate kakršne koli dvome zdaj o svoji sposobnosti, da ostanejo zvesti, potem ženi ne sme biti za vas, vsaj zdaj.

5. Ali lahko delujejo kot ekipa?

Kot zakonski par, boste morali naučiti delati kot ekipa. Odločitve bodo morali biti skupaj in, čeprav boste še vedno lahko posameznik, ki skrbijo številka ena ne bo več edina prioriteta v vašem življenju. Vprašajte se, če si lahko ogledate na vaju delajo skupaj kot ekipa.

load...

6. Ali se strinjate, o finančnih zadevah?

Naslednja eden od pomembnih vprašanj vprašati, preden poroki je finančna. Težave več denarja, so glavni vzrok za razvezo zakonske zveze, zato se prepričajte, da lahko dogovorita o tem, kako boste upravljati svoje finance. Ali boste imeli skupne račune in se strinjam skupne proračune, na primer? Če ne morete odgovoriti na ta finančna vprašanja zdaj, potem bi jih moral vprašati, preden greste do oltarja.

7. Ali vaša prepričanja in obsodbe sovpada?

Ali veste, če je vaš partner nobenih verskih prepričanj ali močnih prepričanj? To je čisto možno, da je ta ni prišel na pogovor, vendar pa lahko postane problem kasneje. Tudi če vaš partner ni pobožni privrženec katere koli vere, je mogoče, da bi bilo veliko pritiska od svoje družine, da bi imel otrok, ki ste jih krstil, npr.

8. Ali lahko za reševanje sporov?

Kako dobro ste tako ročaj argumente? Ali delate skupaj rešiti spor ali pa argumenti postali zelo segreje in neprijetno? Tam bodo argumenti, v vsakem poroko, in kako ste sposobni soočiti z njimi, bo pomemben del tega, kako srečen bo njun zakon.

9. Kako dobro ste dobili na s svojo družino?

Ko se poročita, všeč ali ne, boste postali del vašega partnerja družine. Lahko, seveda, trdijo, da je to nepomembno in da se poročiti, ker ljubiš osebo, ne njegova družina. V resnici, čeprav, boste morali še nekaj časa s svojo družino in zbrati na družinskih priložnostih, tako da je ena od možnosti.

10. Ali ste 100% prepričani, da želite, da se poročita?

Lahko vprašam toliko specifičnih vprašanj, kot vam je všeč, vendar je tako pomembno je preprosto vaš gut občutek. Če imate kakršne koli dvome na vse, potem pa naj se sprašujete, zakaj imate te dvome in, morda, se vprašajte nekaj vprašanj.

Lahko si misliš o nekaterih drugih vprašanj vprašati, preden se bo poročila?

load...