10 vrst žensk, ki se moški preprosto ne želijo poročiti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 vrst žensk, ki se moški preprosto ne želijo poročiti

10 vrst žensk, ki se moški preprosto ne želijo poročiti

Tam je bilo veliko napisano o tem, kaj naredi ženska privlačna za človeka, vendar to nikakor ni enako kot tisto, kar naredi žensko tip osebe, ki bi človek želite poročiti. Če iščete za moškega, da se poroči, ne samo človeka na dan, potem pa se morajo zavedati nekaterih stvari, ki bodo dani fantje off živahen vprašanje. Berite naprej in ugotovite, kakšne vrste žensk moški ne bo celo menijo za poroko:

1. Ukazovalna škornji

Fantje dobijo dovolj pa je povedal, kaj storiti pri delu; ne potrebujejo tudi doma. Moški res ne marajo, da bi povedal, kaj storiti in ukazovalna žena je eden od največjih nočnih mor!

2. Človek oblikovalca

Dekle, ki določa, da spremenite njen mož je obsojena na propad na njeno nalogo. Mnoge ženske mislijo, da lahko spremenijo človeka na bolje, vendar je samo ne želi spremeniti. Lahko izmaže toliko kot pridobivanje Opametiti malo, ampak poskusiti in spremeniti svoje prijatelje ali svoje hobije in poroka bo zagotovo off.

load...

3. Green eyed pošast

Če obtožujejo fant goljufanja, ko je ni, potem se kmalu bo dobil uničen in dolgčas z vsemi suma. Morda so bili dobro boli prej, vendar to ne pomeni, da bo ta fant naredil isto, tako zatreti ljubosumje, ali pa se ne bo družil dovolj dolgo za poroko.

4. Gossip pro

So morda zdi zabavno, da začnete z, vendar ne bo trajalo dolgo, da je novost nositi off. Govorice je preprosto dolgočasen za moške in da jih bo dala sprašujem, kaj bi lahko govorijo o njih, na hrbtu.

5. Vodenje z njimi soseda

Ženska, ki je bolj zanima, kaj imajo drugi ljudje, ne pa tisto, kar ima, ni tip punce, da človek želi, da bi vseživljenjsko zavezo. To bo mu, da vam nikoli ne bo zadovoljen in da si lahko tudi biti z nekom, ki vam lahko vse tiste stvari, ki vam zdi, da želijo.

load...

6. Živim za vas in samo vas

Oglejte si strah in groza pride nad njim, ko ste rekli te besede! On se dogaja, da bi mislili, da boste morali, da bi dobili življenje in bo slika življenje, v katerem ne moreš narediti eno samo stvar brez njega.

7. Izbirčen jedec

Ne pozabite, da je poročen, pomeni obroke skupaj, in če je vse, kar jeste, je nekaj morsels za solato pri vsakem obroku, se dogaja, da skrbi, da se dogaja, da je na dieti stradanje preveč.

8. Limpet

Da, govorimo o Miss lepljiva tukaj. Dajte mu malo prostora in ga spustil povodec občasno, ljudje sovražijo, da se počutijo kletkah v.

9. Žival nora zabava

Stranka žival nor je zelo zabavna za večer, vendar ne tako dobro za domov k materi. Vsakdo ima lahko noč, vendar ne veliko narediti vsak noč v letu! Fantje, kot nekaj domačnosti včasih in ne želijo biti na skrbi, ki ste iz zabave s in kakšne težave ste sami dobili v.

10. Poglej me! Poglej me!

To je lahko zabavna za nekaj časa, se družim z nekom, ki mora biti v središču pozornosti, vedno, ampak to se dogaja, da se malo nosil, po dvajsetih letih od njega! Dekleta, ki stalno hlepijo pozornost niso vrsta deklet, da večina fantje želijo biti poročena.

load...