10 zabavnih in čudnih stvari, ki bodo izboljšale vaš odnos | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 zabavnih in čudnih stvari, ki bodo izboljšale vaš odnos

10 zabavnih in čudnih stvari, ki bodo izboljšale vaš odnos

Vemo, da je biti zvest, govoriti in spoštovati drug drugega vse za pomoč, da bi odnos zvok, ampak včasih so stvari, ki lahko okrepijo odnos dejansko zveni malo čudno in celo protislovno. Tukaj je seznam stvari, ki jih večina ljudi pravijo, da ne bi morala storiti v razmerju, ki lahko dejansko izboljša:

1. Call stvari, ki niso tako da bi bile

Seveda, iskrenost je vedno najboljša politika. No, skoraj vedno, ker ko nekdo reče: "Ali je moja zadnjica videti veliko na to?", Odgovorite "Ne, to izgleda popolnoma ogromen" se ne bo odnos krepitev trenutek.

2. Vodilni ločeno življenje

Pomislite, kako dolgočasno bi bilo, če si res živeti vsak dan s svojim partnerjem. Ob ločene interese, hobije in prijatelje, izven odnosa, je res dober nasvet o tem, kako izboljšati odnos; vam daje več govoriti o tem in pomaga ohraniti iskro živ.

load...

3. Get ljubosumen od časa do časa

Običajen nasvet je, da lahko ljubosumje ubil odnos, vendar ni nič narobe z malo ljubosumja, zdaj in potem. Ne bi smeli iti ven z svojo pot, da vaš partner ljubosumen, vendar je lepo vedeti, da jim ni vseeno dovolj, da bi dobili ljubosumen včasih.

4. Zakon neodgovorno

Življenje je lahko resen posel... S hipotekami, otroke in plačil avto... Včasih, čeprav je dobro, da naj vaše lase, in narediti nekaj res neumnega in delujejo kot otroci znova. Pojdi matice v zabaviščnem parku ali gredo clubbing v majhnih urah, lahko resno spet jutri.

5. Stop sporoča podatke

Če želite prekiniti komunikacijo, verjetno, ne zveni kot dober nasvet o tem, kako izboljšati odnos, vendar nam razloži... Če se znajdete pošiljanje kratkih sporočil in telefoniranje vaš partner ves čas, potem bi to ostalo za nekaj časa. Lahko dejansko komunicirajo toliko, da postane duši, tako da ga pusti, dokler ne prideš domov in ne boste imeli veliko več govoriti o tem, potem.

load...

6. Naj skrivnosti

Kaj ne vedo, jih ne bo bolelo! Ne govorimo o velikem, razmerje pobojih izloča tukaj, ampak tisti, ki včasih so nuja, kot to, koliko ti čevlji res stane, ali dejstvo, da ste mislili, da je moški na delovnem mestu je bil res precej kup.

7. Bodi sebičen

Ne moreš dati gor na vaše potrebe v celoti in včasih moraš biti malo sebičen. Razvajajte se včasih ni vse, kar mora biti v korist oba. Vaš partner vam bo všeč še bolj, ker niso bile predpražnik.

8. Čas poraba narazen

Še en dober namig o tem, kako izboljšati odnos je, da preživijo nekaj časa narazen. Pridobite si off toplice za vikend in naj mu gre na festival piva s svojimi prijatelji. Čuden vikend narazen lahko delajo čudeže za odnos. To krepi vezi med vami in jo naredi spet doma, da ekstra nekaj posebnega, ki prihajajo.

9. Ne delite vse

Ni vsak detajl vašem dnevu v službi se bo zanimiva za vašega partnerja, tako da vam ne bo treba deliti vse, kar je z njim. Dejstvo, da je aparat za kavo ni bilo dela, ni zemlja rušenje novice in on je gotovo ne zanima pisarniških govoric.

10. Trdijo

Boj je pomemben del razmerja in ki se lahko super! Če pari pravijo, da nikoli ne trdijo, potem pa najbolje preveriti njihov srčni utrip, ker se ne strinja in razpravljanje nesoglasja je popolnoma naraven in zdrav del poštenega odnosa.

Kako izboljšati odnos? Ali imate kakšno drugo razmerje nasvete deliti?

load...