10 značilnosti resničnih moških želja v dami za dolgoročno razmerje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 značilnosti resničnih moških želja v dami za dolgoročno razmerje

10 značilnosti resničnih moških želja v dami za dolgoročno razmerje

Ženske se pogosto sprašujejo, kaj je to, da moški res hočejo od ženske. Očitno smo biološko programirani za iskanje specifičnih lastnosti v morebitnih častniki, vendar znanost še ni našla prave odgovore na tisto, kar pritegne ene osebe na drugo. Nikogar ni dokončnega odgovora na to vprašanje, ker smo vsi drugačni, a lahko vam top deset lastnosti, da večina moških pravijo, da iščejo v dama:

1. Poštenost je še vedno vreden omembe

Pričakovali bi, da vidim tole na seznamu, vendar je še vedno vredno omembe. Men res oceniti poštenost zelo visoko na svoje sezname potez popolnega dama in oni so zelo dobri pri madeži laž preveč. Mnogi odnosi so uničena zaradi laži, zato je najbolje, da se resnično in odprto že od samega začetka. Konec koncev, to je tisto, kar ste pričakovali od njega, kajne?

load...

2. Moški radi mentalno stimulacijo ženske

Pravi moški išče žensko, s katero je mogoče imajo inteligentni pogovor. Vrtoglavi blondinka stvar, ki bi lahko dobili ste opazili, ampak na dolgi rok pa je vaša sposobnost, da bo zanimiva oseba, ki bo štela.

3. Bila je srečna s tem, kdo je ona in ona je sposobna podpirati

Fantje radi potrebna in jim je všeč, da je zaščitna, vendar ne vsako uro v dnevu. Moški spoštovati dekle, ki je zadovoljen s predstavo, ki jo je, ona ima svoje življenje, svoje lastne ambicije in kdo ve, svojo um. Pravi moški želi biti tvoj fant / mož, ne tvoj oče, in on bo pričakoval, da podpirajo in skrbijo zanj, ko vas potrebuje, kolikor je lahko poskrbel za vas.

4. Smisel za humor in delijo občutek zabave

Moraš biti sposoben sprejeti šalo, kot jim izroči eno, da je hit s pravim moškim. Občutek za humor je treba; človek želi dekle, ki bo ga smeh in smeh v svojih šalah preveč. Ta skupni občutek zabave lahko razlika med samo odnos in odlično razmerje.

load...

5. Privlačne, čutna, ženstvenost

Fantje radi ženski šarm in imajo radi zapeljivo dekle... Ne pozabite, telesna intimnost ni nikoli daleč od človeka, je misli, da igrajo na to, kako ste videti in kako se obnašati okoli človeka, ki vam je všeč; in ne prenehajte skrbeti za sebe in biti privlačna, tudi če misliš, da je že tvoja, njegova vztrajnost ne repa samo zato, ker je v dolgoročen odnos.

6. Spontanost. Življenje z njo je polno presenečenj!

Moški lahko dolgčas zelo hitro, tako da ne bi svojemu moškemu izgovor, da gredo drugje iskal za svojo zabavo! Nikoli ne pustite se stvari preveč predvidljiva in udobno, in obdržati iskrico življenju, ki ga poskušam nove stvari, delaš nepričakovano. Če je življenje z vami, polna presenečenj, potem je življenje zabavno in zanimivo.

Morali 7. Moški počutijo želel

Z vsem tem neodvisnosti, ki ga pričakuje od vas, ki ste jo mislim, da ne bi bila v zadevnem o tem, ali res ga potrebujete ali ne najmanjši bit, vendar pa je, da boš narobe. On potrebuje, da se počutijo želel, in ko ga prosi, da narediš nekaj, za njim pa bo iz alfa samca v njem hitreje kot karkoli. Pravi moški želi biti gospod in hoče, da skrbijo za njegovo gospo.

8. Ima sanje

Moški radi videli ambicije na druge ljudi, to je nekaj, kar se lahko nanašajo. On bo ponosna nate, če si nastavite znamenitosti na nekaj, in greš tam, da bi ga dobili in on bo tam, da pomaga in vas spodbuja na vsakem koraku poti.

9. Ona je sposoben ustvariti prijeten in udoben dom vzdušje

Pogosto, ljudje so samo ne more spremeniti hišo v dom. Ti bodo zelo srečno živel s kupom neumitimi obleke v spalnici in umazano posodo v kuhinji, ampak če bi mu čiščenje in dodate nekaj ženskih dotakne na mesto za njim, bo všeč. Čeprav veliko ljudi tega ne bo naredil za sebe, ti dejansko želijo lepo, prijetno in udobno doma, da pridejo nazaj na koncu dneva.

10. Dušo

Tam za fanta, ko je treba govoriti in biti njegov prijatelj in zaupnica. Moški najti težje kot ženske govoriti o osebnih zadevah. To je razlog, zakaj se pogosto sploh ne bo se posvetujte z zdravnikom, če imajo zdravstvene težave. Morda imate prijatelje, ki lahko govorijo, da o tem precej karkoli, ampak fantje pač ne gredo "osebni" s svojimi prijatelji, tako da samo da se mu je lastnost, da bo resnično vrednost.

Katere druge lastnosti pravi moški želijo v žensko? Prosim, vas prosimo, da delite svoje misli in mnenja v komentar oddelku spodaj.

load...