10 znakov, da je človek pripravljen, da se usede in začne družino | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 znakov, da je človek pripravljen, da se usede in začne družino

10 znakov, da je človek pripravljen, da se usede in začne družino

To je redko, ko človek pove, da je on 100% pripravljen biti oče, saj ima večina moških zadržke pri tem na veliko odgovornost očetovstva. Postati oče je zadnji korak v procesu "umirjati" in to pomeni, da ne more biti več izpuščaj odločitev, ni več divje žuranje in to pomeni, da je na koncu, on bo moral pospešiti znamke in začeli jemati njegov odgovornosti resno. To je, kako večina moških mislijo, potem pa so tu še ljudje, ki mislijo, da so dojenčki le nesrečno stranski učinek brezskrben noč zabave. Da bi se prepričali, da je vaš mož ni v "Ops, kjer je to prišlo iz" skupine, tukaj so deset znakov, ki so lahko vaš fant že pripravljena na družino, tudi če to ni No.1 na svoj seznam danes storiti :

1. On je v celoti zavezana za vas

Prvi znak, da je človek pripravljen ustaliti in ustvariti družino, ko se je v celoti zavezana za vas. Otrok je za življenje, ne le igrača za božič, in najboljše mesto za otroka, da odraste, je stabilno družinsko okolje. Mi ne bi za trenutek, potem vse trdo delo, posamezne materam in očete, ki je naredil veliko delo za, vendar statistično, bo otrok bolje raste v standardni družini. Če imate kakršne koli dvome glede svojega moža zavezanosti za vas, potem je zelo verjetno, da je on ni pripravljen, da bi moža in očeta in, kar je še slabše, otrok na sceni še nadalje zmanjšalo to zavezo.

2. Dober je okoli otrok drugih ljudi

Nekateri ljudje preprosto ne marajo otrok in najboljši način, da vidite, kakšen oče vaš moški ne bo je, da bi ocenili, kako se obnaša okoli otrok drugih ljudi. Moški redko gredo vsi mehka kot otroci drugih ljudi, ampak če je priljubljena vrsta stric, ki se dobi na tla in se igra z otroki drugih ljudi, potem so možnosti, da bo veliko očeta preveč.

load...

3. Ni hitro izgubi živce

Ne glede na to, koliko jih obožujejo, v času, boste morali uveljavljati potrpljenja z otroki. Če ima vaš mož ognjeviti značaj in se hitro izgubi živce, potem otrok ne sme biti stvar za njega. Predstavljajte si, kaj mu bo všeč, ko se je zbudil ponoči znova in znova z otrokom, in da se boste lažje odločili, če je pripravljen biti oče ali ne.

4. Ni preveč dragocena zaradi svoje stvari

Otroci prekinil stvari, to je tisto, kar počnejo, in če je vaš mož je tip osebe, ki hoče vse, kar je v njeni umestitvi, vse čisto in urejeno in kdo gre opica, če je katera od njegovih ljubljenih posesti preselil ali zdrobljen, nato pa se bodo otroci je velik šok za njega.

5. On ni ljubosumen tip

Nekateri ljudje dobijo ljubosumen na svoje otroke. Ko se je to malo zavitek pride, da se dogaja, da traja veliko časa in vašo naklonjenost. Če je vaš moški je tip človeka, ki želi svojo vso svojo pozornost ves čas in postane ljubosumen, če sploh pogovarjate z nekom, potem pa bi lahko bil tip človeka, ki ne bo všeč, ko ga ni več središče pozornosti ves čas.

load...

6. On je dober z denarjem

Naslednji znak, da je človek pripravljen ustaliti in ustvariti družino, ko je bil dober z denarjem. Otroci so čudoviti in jih prinese veliko veselja do življenja svojih staršev, vendar pa dodate tudi velike odgovornosti, otroci bodo sap denarja iz vašega bančnega računa, kot da ni jutri! Tudi ko so dojenčki, ki jih potrebujejo hrano, plenice, oblačila, igrače, več plenice, otroška posteljica, postelja, in več plenice in, morate se zavedati, da so le še naprej raste, tako da tisto, kar ste kupili v zadnjem mesecu doesnt ne ustreza jih več. Če je vaš moški je dobro skrbi za denar, on je odgovoren (odgovor sposobni) in dobro načrtovanje financ, potem ste lahko prepričani, da se bo sposobna soočiti s strani denarja, ki skrbijo za svoje družine in otroke.

7. Je družinski človek

Dober način, da presodi, ali je človek pripravljen ustaliti in začeti svojo družino, kako on obnaša s svojo družino in svoje. Če je ne udobno v družinskem okolju ali postane dolgčas in bi raje s svojimi prijatelji, potem se moraš vprašati, kako se mu bo kos z družino svojo 24 x 7?

8. Bil je ljubeč, prijazen in pozoren do tebe

Še en znak, da je človek pripravljen ustaliti in ustvariti družino, ko je ljubeč, prijazen in pozoren do vas. Mož in oče se nikakor ni mogel dajanje najprej ves čas, in dober pokazatelj, ali bo človek, kot je ta s svojimi otroki, kako te je ravna zdaj. Če je dokazal sposobnost, da se najprej dal svoje potrebe in je ljubeč, občutljiv in prijazni do vas, še posebej, če se ne počutite dobro, na primer, potem je ni sebičen človek in je verjetno, da bi lahko bilo tako je s svojimi otroci preveč.

9. On prevzame odgovornost resno

Ko imaš svojo družino in otroka, ste vzeli na zajetne breme odgovornosti za druge človeških življenj. To je velik korak, in če je vaš moški ne bo svoje odgovornosti resno zdaj, bo moral biti sposoben sprejeti svoje odgovornosti kot mož in oče resno?

10. Lahko ceniti preproste stvari v življenju

Še en znak, da je vaš mož pripravljen ustvariti družino, ko je lahko užitek od preprostih stvari v življenju. Vzgajajo otroka, je čudovita izkušnja. Seveda, imate izbruhe jeze, nereda in skrbi in neprespanih noči, ampak, če je vaš mož je tip, ki bo veselje in ponos je nekaj tako enostavno, kot otrokov prvi korak, potem je človek, ki je pripravljen biti oče.

Ali menite, da obstajajo nekateri drugi znaki, ali je moški pripravljen ustaliti in ustvariti družino? Vas prosimo, da delite svoje misli v komentar oddelku.

load...