10 znakov, da je človek vreden poročiti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 znakov, da je človek vreden poročiti

10 znakov, da je človek vreden poročiti

Se odpravljate na prvi zmenek z nekom, ni ravno nekaj, kar bi morali sprejeti rahlo, a ne bi morali razmišljati o tem preveč. Konec koncev, kaj je slabše, da bi se lahko zgodilo?

Zakonska zveza, čeprav je nekaj, kar bi morali misliti veliko, preden se potopite. Zakonska zveza naj bi trajala za vedno, in to zahteva veliko obvezo med dvema človekoma, da bi bilo delo. Ko se poročiš, moraš delati kot ekipa na stvari, kot so finance, proračun, gospodinjska opravila, družino, kariero in tako naprej.

Če ste prišli na oder v svojem odnosu, kjer ste resno razmišlja ta fant je lahko tista, ki jo poročiti, pa si oglejte na 10 ključnih znakov, da je človek vsekakor vredno poroko.

load...

On rad posluša več, kot je rad govori

Je kaj slabše v razmerju, kot človek, ki dobesedno nikoli ne neha govoriti o sebi? Morda. Toda sam obseden človek, ki raje, da vam povem, kako je njegov dan je šel namesto vprašati, kako je bil tvoj dan ni imetnik.

Namesto, človek, ki je le preveč veseli, da vam postavljajo vprašanja in ki ima velik interes v dan je idealen tip. To je človek, ki se dogaja, da poslušate vse vaše težave, in je nikoli ne bo dolgčas ali preverite na uro. Če želiš, da nekdo zbudi in govori, da sredi noči, je tvoj fant.

Kuha!

Obstaja nekaj stvari slabše v zakonu, kot bi morali storiti vse kuhanje. Vsak večer, ko bo tako vrnil domov iz službe, vaš mož pričakuje, da si glavo naravnost v kuhinjo in pričarajo jed, ki bi zapolnil svoj apetit. Konec koncev, on je bil "ves dan delajo"!

load...

Ampak potem, da vas imamo.

V zakonu, to je edino pošteno, da je vaš mož ponuja kuhati, preveč. Namesto nadomestnih obrokov med kuhanjem in vzletno-Prospekti, je treba pripraviti vaš idealen mož, da bi dobili svoje roke umazane v kuhinji.

In, ne, žita ni kuhan obrok!

On Prijateljski vas!

Kaj si najbolj želiš od svojega moža po dolgem, napornem dnevu v službi? Presenečenje počitnice na Havaje? (No, ja, morda). Vendar ne; ena stvar, ki jo želite najbolj je dober Občevanje. Si želite, da vaš mož za zavijanje svoje ljubeče roke okoli vas in vam povem, da je vse v redu. Hočeš mu, da bi si blizu prsih, poljubiti, in da se boste počutili želeli, toplo, in ljubil.

Če je vaš moški to počne, je zagotovo poroka materiala.

On ima rad svoje prijatelje in družino

Poroka je za življenje, in zaradi tega je nujno, da vaš mož dobi skupaj s svojimi prijatelji in družino. Če je tvoj fant trenutno ni všeč svoje najbližje, pa verjetno ne bo obrnilo na bolje. In če je še ni sprejel nobene vrste poskus za izboljšanje odnosov, je ne bo, da bi vse poskuse, ko si poročen.

Če pa je vaš mož je pripravljen iti dodatno miljo, da se Dodvoriti s prijatelji in družino, da je zagotovo vratar. Če se jih vozi do letališča, se druži s prijatelji, in naredi božično kosilo za mamo, da je zmagovalec. Mi ga imam!

Bil je pošten in ti pove vse

Še eden od pomembnih lastnosti dobrega moža, je poštenost.

Ali je tvoj fant povedal vse? Je odprt in iskren z vami? Ali je priznati, kje je bil, ko ga vprašam? Ali je v redu s tabo, da dvignete njegov telefon in šel skozi to? Ali vas ne moti, da se prijavite na svoji Facebook strani?

Če ste odgovorili pritrdilno, da vsi ti, tvoj mož je vsekakor vredno poroko.

Če ste odgovorili z ne, ste verjetno bi morali ponovno razmišljati. Sliši se, kot se je morda nekaj skriva.

On te nasmeji

Zadnja stvar, ki jo hočeš od zakonske zveze, je 60+ let bede, grumping in resnosti. Ampak, če je tvoj fant ni duhovit in mračna, to je tisto, kar ste verjetno bo dobil.

Dejansko je eden od ključnih osebnostnih lastnosti, ki jih v najboljšem primeru želeli od svojega moža, je humor. Človek, ki lahko dvignite žganja, ko se počutite modro, žgečkanja svoja čustva in dobili boste smejal na ves glas je neverjeten človek. Če je vaš mož je sod smeha, ki vas naredi nasmeh vsak dan, naj bi se poročila z njim zdaj. Resno, nehaj to berete in pojdi in se poročiti z njim. Zdaj.

On ima podobne načrte za prihodnost vašim

Lep pozdrav in cilje za prihodnost svojega zaročenca preprosto, da se ujemajo. Če ne, boste borijo za preživetje v prvi letnik, kaj šele za vedno.

Vprašajte se, ali njegove načrte uskladiti z vašim. Ali si oba želita otroka? Kakšno finančno stanje boste zadovoljni s pravočasno 5 let? Kdaj želite kupiti svojo hišo? Ali želite preživeti nekaj časa potovanja ali želite, da se ustalim v najkrajšem možnem času? To so temeljna vprašanja.

On naredi žrtvuje za vas

Kadarkoli smo vstopiti v odnos z nekom, je vedno nekaj stvari o njih in njihov način življenja, ki bi jih radi poteg. Morda želimo, da zmanjšati njihovo pitje, njihovo kajenje, njihov Xbox zasvojenosti in tako naprej.

Če je tvoj fant pripravljen žrtvovati za vas in da spremeni njegov način življenja, to pomeni, da je vratar. Vsakdo, ki ima rad boste želeli storiti vse v njihovi moči, da bi se odnos delo, in če to pomeni, rezanje nazaj na nekaj stvari, potem naj bo tako.

Spominja malo stvari

Če je vaš fant spominja malo stvari, kot so datum vašega obletnice in rojstni dan, (to je lahko malo stvari fantje), on je definitivno za vas. Ni veliko ljudi se spomnite te datume, ampak ko jih je po njegovem mnenju neverjetno.

On načrti presenečenj

Ampak absolutno število 1 znak, da je človek vreden poroki? On načrtuje presenečenje za vas.

load...