10 znakov, da je on za vas | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 znakov, da je on za vas

10 znakov, da je on za vas

Tudi ko ste noro globoko zaljubljena v fanta, si lahko še vedno prepričani, če je v resnici ena. Neka raziskava je predlagal, da je eden od največjih kazalnikov, ki ste našli enega, ki bi lahko vaši prijatelji in družina, kot fant, vendar pa je več kot to, zagotovo? Vsakdo bo imel svoje ideje o tem, kaj je razlika med fantom in moškim, da bi bila Soulmate za življenje, vendar pa je tu deset stvari, ki menimo, da so jasne znake, da bi lahko dobro biti ena za vas.

1. Vi počutili sproščeno, ko je okrog

Ko se zavedaš, da si lahko sami in boste počutili popolnoma sproščeno v svojem podjetju, da je, ko boste vedeli, da bi moral biti človek za vas. Vi ne čutijo potrebe, da bi na dejanju, za njim ali celo priti sestavljajo vsako jutro. Lahko samo družiti z njim, bodi, kar si, in se zabavajte.

2. Lahko govorimo o ničemer

Morda ne strinjajo vedno, ko pa veš, da lahko govorimo o ničemer na človeka, potem veste, da ste postali zelo blizu drug drugega. Poleg tega, tudi če ti trdijo, veste, da boste našli sporazumno rešitev spora. Tudi v najboljših odnosih, nesoglasja so neizogibni, vendar veste, da ste na pravi poti, ko vaju trudim najti skupne točke.

load...

3. Vi ne želite, da bi ga spremenili

To ni samo dobre stvari, ki jih radi o njem, lahko celo pripravljeni z nekaj njegovih grossest navad. Ko ga je ljubezen do svoje in si ne moremo misliti eno samo stvar, ki jo želite spremeniti o njem, si verjetno samo srečal enega. Če ste res se dogaja, da se na eno življenje za tega tipa, boste morali naučiti živeti s temi nadležnimi malo lastnosti, ki jih ima. Če menite, da lahko to storite, in ne želite, da bi jih spremenili, ste na poti, da dolgotrajno zvezo.

4. Silence ni grozno

Saj veste, ko ste v dobrem odnosu, ko so časi, da ni potrebe za besede. Nobeden od vas čuti nobene prisile in govori, samo da zapolni tišino; ste tako zelo zadovoljni, da samo tiho sedi skupaj.

5. Lahko predstavljam prihodnost skupaj

Saj ni treba sanjati poročni zvonovi in ​​okrasitev vrtec samo še, vendar zagotovo lahko predstavljate prihodnost, da je tvoj fant del. Ko boste ugotovili, da vaš um včasih odtava v spraševala, kaj bo prihodnost kot s svojim fantom, potem ste pol je skok s fantom do ene že.

load...

6. Ti skrbijo za seboj, ko je eden od vas bolan

Bodimo iskreni, gledal nekdo bruhal v stranišče ni nikomur ideja zabave, ampak ko nekoga ljubiš dovolj, da gredo in jim pomagali, in videli, če so v redu, potem pa, da je razvidno, da vam ni vseeno dovolj, da bi jim pomagali skozi karkoli. Po drugi strani pa, če zapre vrata kopalnice, vklopite televizor gor glasno, in jim dovoliti, da se na z njo; boste morda želeli, da ponovno preuči te misli o prihodnosti, ste bili ob!

7. Ti smejejo skupaj

Če boste preživeti preostanek svojega življenja skupaj, ki ste jo bolje naučiti smejati življenju, in smejali sebi včasih preveč. Smeh je eden izmed najboljših življenjskih užitkov in vas vidim skozi veliko. Če si delijo isto smisel za humor in lahko drug drugemu smeh, potem boste lahko vedno soočajo z vse, kar življenje je vrgel na vas skupaj.

8. Ti podpirati in spodbujati medsebojno

Veste, da ste pravi za seboj, ko si med seboj pomagajo, da je najboljši oseba, ki jo lahko. Morda imate različne zabave in interese, in to je čisto v redu, vendar pa aktivno podpirajo drug drugega v teh stvareh. Hočeš seboj uspeti in bi radi med seboj, da so srečni.

9. Zaupate seboj

Mnogi od teh znakov se bo zgodilo, ne da bi si celo opazil, da je zato včasih težko povedati, če ste res srečal enega. Zaupanje je ena od stvari, ki lahko lezenja na vas in nenadoma ugotoviš, da si nikoli ne dvomim, svojo besedo in se sprašujem, kaj je počel. Ko zaupate nekomu tako implicitno, da ni nikoli niti prečka vaš um, da jih dvomiti, potem veste, da ste srečali nekoga res posebnega.

10. Ti bodo prenehali postavljati vprašanja

Vsi ti znaki so zgodnje znake, ki jih imajo osebe, ki jo želite, da se z večno. Končni znak, da bo pečat zagotovo je, da si bodo prenehali dvom. Ko ste prenehali dvom sebe in začneš zaupati svoje srce, potem boste vedeli, da ste zagotovo srečal človeka za vas.

load...