10 znakov, da je zanesljiv | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 znakov, da je zanesljiv

10 znakov, da je zanesljiv

Če imate težave zaupamo fanta, kako se moraš vedeti, ali je to zaradi nečesa, kar je storil, ali, če je vas, ki imajo težave zaupanja? Preberite 10 znakov, da je vaš fant je vredno zaupati:

On je pošten... Tudi če ne želite slišati

Včasih ljudje vam bo povedal nekaj, samo zato, ker je lažje, vendar pa je potrebno veliko več poguma, da stojijo za nekoga, ki vas zanimajo. Če je človek pripravljen, da ti povem, če se ne strinja z vami, ali pa mu ni všeč kaj ste storili, potem veš, da mu lahko zaupaš, da povem resnico.

On vas ne razočara

Ne pozabite, da vsak dela napake, tako da vam ni treba, da ga krivi nad vsako majhno stvar, ampak, če se to zgodi, ves čas in njegovi izgovori niso dovolj dobri, da ni vreden zaupanja. Če ne morete zaupati, da pride skozi na svojih trditev ne boste počutili varne, da gredo z njim, ko potrebujejo pomoč.

load...

On ne skriva njegov telefon od vas

Če vsakič, ko besedila, je ponjave njegov telefon stran od vas, če vsakič, ko zazvoni telefon, zapusti prostor pred odgovorom in, če greste na dotik njegov telefon in je freaks ven, to so vse opozorilne znake! Ima pravico do njegove zasebnosti, seveda, vendar pa skrivnostno je drugačna. Če boste morali sposoditi njegov telefon, bi ga roko na vas in vam prostor, ali bi bil klic na številko za vas in sedi poleg vas, da ga lahko vzamete nazaj, takoj, kot ste končali? Te vrste dejanja niso dejanja človeka, ki nima ničesar skrivati.

On ti priznava na družabnih medijih

Morda zveni čudno in kot manjše stvari, ampak če človek ne želi, da vam prizna na socialnih medijev, je lahko razlog za to - kot se je lahko poskuša priti čez kot single.

Si že srečal svoje prijatelje

Prijatelji so velik del življenja večine ljudi, tako da, če vam je uvaja v svojo in vedo, vsako malo stvar o tebi, kar pomeni, da govori o tebi, kar pomeni tudi, da ste pomembni z njim.

load...

On kaže na čas

Nekateri ljudje niso dobri z prikazujejo na času in da bi bilo tu in tam opravičljivo, če pa postane redno navado, boste morda začutili, kot da ne skrbi, niti vas je spoštuje dovolj. Če to velja za vas, da pojasnite, da mu je, vendar ne ugasne na njega.

On vam zaupa

Klasična akcija nezanesljivih ljudi poskuša obrniti mize nazaj na vas. Če je on vedno vas obtožujejo, da so do nečesa, morda zato, ker je.

On je sproščen

Če je vedno ostra ali raztresen, ko ste skupaj, bi bilo, da je njegov um nekje drugje. Če fant je v vas, bom moral biti sproščen, bo prisoten in poslušati, kaj imate za povedati.

On vam svetuje

V razmerju, morate biti ekipa. To je odvisno seveda od tega, kako dolgo ste bili skupaj, če živiš skupaj in drugih dejavnikov; vendar je treba te posvetovanja pred sprejetjem odločitve, ki vas bodo vplivale tako. Bil naj bi tudi z veseljem vas v zanko svojih družbenih dejavnosti. To ne pomeni, da ne more iti nikamor brez tebe, ampak vam pošiljam kratko besedilo, da vas obveščamo, kje se dogaja, je le vljudnost in način, da se boste počutili varne.

On odpira za vas

Vsak dober odnos temelji na podpori med seboj. Moral bi ti povedati, kako se počuti, ko se je razburil, ko ga to zadeva, in ko se je strah. Če se ne zanašajo na vašo podporo, odnos morda ne bo dovolj močna. Seveda, včasih je težko fantje odpreti, zato ne pozabite, da ga vedno spodbuja in vprašati, če je kaj hoče govoriti o tem. Nikoli, pod nobenim pogojem, morate ga počutijo slabo o odpiranju za vas, saj bo nikoli še enkrat!

Zdaj, ko vem znake zaupanja vrednega fanta, je zadnja stvar, ki se spomnite, da je zaupanje gre v obe smeri. Ponovno preberite seznam s seboj v mislih, da bi ugotovili, če ste zaupanja vredna punca!

Kaj so drugi znaki, da je vreden zaupanja, na vašem mnenju?

load...