10 znakov, da ljubite gospod | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 znakov, da ljubite gospod

10 znakov, da ljubite gospod

Bi vsi radi radi gospoda pravega. G Desno je odlična primerek moškosti; on je rojen gospod, ki nas je tudi ravna, nas spoštuje, nas varuje in nam ljubi takšne, kakršni smo. Ampak včasih ne vedno pristanejo gospoda pravega. Včasih smo danes g Čudno ali g Sly.

In potem ne pozabimo na čas g igralec izstrelil v naša življenja.

Vsi ti fantje so variacije g narobe. Na žalost pa ni vedno tako preprosto povedati, ali ste ljubiti napačno osebo. Obstajajo subtilne opozorilne znake, zaradi katerih se ustavite in pomislite za trenutek, včasih pa še naprej skupaj z njim, ker je videti tako muhast "luštna. Ampak, če ste iskali, da bi ugotovili, ali ste v vrečah z g narobe, pa si oglejte v top 10 znakov, da ni tisti, ki ga lahko pazi za.

load...

Ne moreš Trust ga

Boste lahko zaupali gospodu desno. Ko pravi, da ne more družiti z vami nocoj, ker on je videl svojo mamo, boste popolnoma verjeti.

Ko igranje g narobe, pa so vaše sume povečala. Ko pravi, da ne more družiti z vami nocoj, ker on je videl svojo mamo, nosite preobleko in mu slediti okoli. Ga zalezovali iz grmovja, skriti okoli vogalov in celo vdreti v hišo.

To ni kul, in to zagotovo ni kakršno koli način, da ima razmerje. Pojdi ven, preden ste Čvoruga roko na grm.

Še vedno niste jih je seznanil s svojimi prijatelji in družino

Ne samo, da jih ne boste predstavili svojo družino in prijatelje, vendar jih niso predstavili svojo družino in prijatelji.

load...

Morda niste ga spoznali, vendar pa je lahko zelo dober razlog za to. Morda, globoko v sebi, ste v zadregi, ki jih? Morda veste, v svojem srcu, da je vaša družina in prijatelji, samo se ne dogaja, da bi z njimi? Če si ne more prinesti, da jih povabi v svoje notranje kroge, morate vedeti, da ni vse čisto v redu.

On je Nekako Dumb

To je še ena od jasnih znakov, da ni ena. Vsi smo dne se lepo tisti, ki se je izkazalo, da je res nekako neumno. Pišejo tako, kot besedilo, in mislijo, da je glavno mesto Francije je F.

Ja, oni so lepo gledati, ampak to je privlačna le za nekaj časa. Zdaj ste hunkering nekaj malo globlje. Lahko preizkusite vse, kar želite, da se jim, da imajo bolj smiselne pogovore, ampak realnost je, da je čas, da potegnite vtič na to.

Oni ne res poslušati

Ali ste kdaj imeli pogovor s svojim partnerjem, če veš, da si samo čaka, da neha govoriti, preden začnejo? Ogledate si lahko jim požirek svoje pijače, brundal melodijo sebi, branje knjige; oni samo čaka, da zapre svojo past!

Sebični G. Krivic so fantje, ki preprosto radi govorijo o sebi. Radi bi, da vam povem, kako njihov dan je šel, vendar pa ne sprašujte, kako tvoja šla. Ti kažejo, kam iti nocoj, vendar se ne vpraša za nasvet.

Morate izogibati težkim Pogovori

Eden od znakov, da ni tisti, ko ste se izognili težke pogovore. Hočeš govoriti o težkih stvareh, ampak si sami ne morejo prinesti, da to storite.

Zakaj je to?

Ker veš, da če bi do vprašanj, kot so otroci, finance, delovna mesta, njegov Xbox zasvojenost, da bo snap in reči, da si pobral od njega. Namesto tega se držite varnejših pogovorov, kot so "bili Kako tvoj dan?« Ali »Kaj hočeš za večerjo?"

Če ste to vi, ste vedeli, da gospod Narobe je sedel na kavču.

Vaš odnos je vse, kar imajo v življenju

Odnos ne sme biti edina stvar, bodisi od vas v življenju. To je zdravo za vas, da imata interese in strasti stran od odnosa. Morda se strastno o svoji karieri, svojih konjičkih, telovadnico, in tako naprej.

Ampak, če ima nikakršnih strasti sploh, mora alarmni zvonci se zvonjenje.

Ali res želite z nekom, ki nima interesa za karkoli izven vas? To bo povzročilo le konflikt v prihodnosti, ko se pokažejo nekaj ambicije, ali če želite družiti s prijatelji pogosteje.

Vi ste nesrečni

Vprašajte se, ali ste srečni.

G desno bi si srečen. G desno bi se boste počutili neverjetno, v resnici.

G narobe? On bi, da se počutite nesrečen.

Poglej na ta način: Človek naj bi izboljšati svoje življenje. On bi, da bi bilo bolje, ga preprosto biti v njej. On se ne bi smel, da bi bilo še slabše! Če ste nenehno nezadovoljni, se morate vprašati, ali je tvoj fant pravi vzrok za vašo bedo.

Se Scared Za Pustite ga

To je običajno eden od največjih znakov, da ni ena in da ste ljubeči g narobe. Če ste dejansko živijo v strahu ob misli, da ga zapušča, imaš napačno "un na vaših rokah.

Vi ne bi bilo treba načrtovati tajno operacijo zapuščujočo katerim ste prikrasti ven ob polnoči, medtem ko je smrčanje, preden priklopni vožnjo nazaj v mesto.

Namesto tega bi morali tako lahko govorili o svojih težavah, kot so odprte, racionalnih in smiselnih ljudi. Če ste popolnoma grozo odšel z njim v primeru dobi jezen, ste zagotovo kar nekaj ljubezni do napačnega človeka.

Ne morete Slika prihodnji Z njim

Potem, ko ste bili igranje nekoga za nekaj časa, to je normalno, da začne predstavljam prihodnost z njim. Začnete sami zamisliti v vašem domu s svojimi lastnino. Si tudi začeli predstavljati, kaj bi bilo, če bi imela otroka z njim.

Če ste ljubiti gospoda narobe, ne boste mogli predstavljati vse to. Zelo mislil nate tako odkup svojo hišo si ti Občutljiv, pa res ne morem predstavljati, nosi njegovega otroka.

Ima Roving oči

Še eden od jasnih znakov, da ni tisti, ko ste ujeti njegov Potepuški oko. Ok, ja, tako ženske kot moški uživajo v lepotah nasprotnega spola. Toda, če je vaš fant preprosto ne more obdržati svoje oči od drugih žensk, imaš težave.

In če vas prosi, da preverite druge ženske z njim, bi morali hoditi ven z njim tam in takrat. To je ponižujoče in kaže, da nima spoštovanja do vas.

load...