10 znakov, da mu zapravljate dragoceni čas | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 znakov, da mu zapravljate dragoceni čas

10 znakov, da mu zapravljate dragoceni čas

Vsi smo bili v razmerju, kjer smo samo ne vem, če se dogaja povsod. Gledamo na naših prijateljev in njihovih odnosov, in mislim, da smo zagotovo gre nekaj narobe.

Zakaj nismo tako srečni, kot njimi? Zakaj čutimo prepričani o našem odnosu?

Moraš si zastavite nekaj vprašanj. Ali vaš mož, da se počutite malo slabo o sebi? Ali hodiš nekoga z nekaj vprašljivih navad, ki si upajo, da se bo spremenil, vendar se zavedajo, da je v resnici nikoli ne bo? Ali ste našli kar izgovore zanj neprestano, pripoveduje svojo družino in prijatelje, da je samo slab dan.

load...

To je le peščica znakov, da ste verjetno segajo napačnega človeka. Oglejmo si nekaj več.

On preprosto ne posluša vas

Torej ste porabili vse včeraj ga je opomnil, da si bo ven ves dan danes in da bi bilo treba kuhati obrok za takrat, ko vi in ​​vaša mama vrne domov iz nakupovanja.

Seveda se vrnete domov popolnoma sestradani in gotov prijeten obrok.

Samo, da je pozabil poslušati in je bil od golfa s fanti.

In on je zdaj le vrnil domov popolnoma sestradani in gotov prijeten obrok.

Pije preveč

Greva ven in pitje s svojim fantom v petek zvečer, je hihitanje. Dobiš malo okajen, imajo nekaj ukradenih poljubov v kotu bara, in pojdi domov in se malo poreden pod rjuhami. Jutro je in vse, kar želite storiti, je Laze okoli hiše cel dan v objemu svojega ljubimca, nego vašega mačka.

load...

Razen, da verjame v laseh psa in hoče obdržati pitje. Vi razlog, da ni nič narobe s tem. Nedelja prihaja skupaj, se počutite bolje, in on predlaga, da ste tako utor za pijačo za kakšnim piva. Konec koncev, si oba izven dela. Ok, zakaj pa ne?

Ponedeljek zjutraj pride okoli in da je čas, da glavo v delo. Vendar pa je vaš moški ne bo v delo; nima službe, se spomniš? Namesto, da je off do objave za nekaj več "Bezobrazan tisti".

On počutiš slabo o sebi

Vaš mož naj bi bila tista edina oseba, ki se počutite dobro o sebi. Ko se zdi, kot je menil, da svet Gimnastika navzdol okrog tebe, tvoj fant je tista oseba, ki naj bi vas razvedriti.

On naj vam povem, da ste res super, ne glede na to, kaj kdo reče. On naj vam povem, da ste videti osupljivo nocoj, kljub počutiš zelo neprivlačna.

Če namesto tega je ves čas vas postavi na tla in poškoduje vašo samozavest, boste morali sprejeti, da je to znak, da je verjetno ni vredno svojega časa.

On je slaba Communicator

Si želite imeti racionalno razpravo o vaših težav, toda minuto rečeš karkoli hoče le prezrcali; gre na steno in začne vpiti in kričati. V bistvu, da je čustveno nezrela in ne more voziti, kot odrasel. Če je to on, je vaš odnos sčasoma bo kljun dol za dobro.

Nima Drive

Če je tvoj fant misli, da je pridobivanje Level 100 na Halo znak ambicij, ste v bistvu igranje zguba. Ste na skrivanje v nič.

Potrebujemo fantje, ki imajo pogon in ambicije; potrebujemo ljudi, ki imajo želje in želijo, da bi se bolje.

Človek, ki preživi celo svoje dni igranje video iger, jedo junk in v bistvu čaka na nogometne tekme za začetek je človek, ki verjetno ne bo spremenilo, ne glede na to, kako težko jih poskusite. Pogon je prirojena, ne moreš naučiti. Pusti ga.

On spodkopava svoje sanje

Vsi potrebujemo sanje. Sanje nam dajejo upanje in nas verjamemo v boljšo prihodnost. Brez sanj, kaj bi bilo smiselno še poskušam? Kaj bi bilo smiselno še živi?

Če je vaš moški je tip, ki prelije mrzlo vodo na svoje sanje in vam pove, da ostanejo na tleh, ker se življenjska doba ne bo dobil nič bolje, alarmni zvonci treba zvonjenje v tvoji glavi. Kaj potrebujete in si zaslužijo od odnosa je za podporo in spodbudo. Morate človeka, ki bo dobil za vas in delite svoje sanje.

Obožuje Complimenting drugimi ženskami

Ja, veš, natakarica je vroča in barista je vsaka vrsta fantje. Toda, ali tvoj fant ima, da vam povedal te stvari? Ne, ne.

On je še vedno visi ven s svojo bivšo

To je povsem v redu, da ostanejo na pogovarjajo s svojo bivšo. Konec koncev, je zadnja stvar, da svet potrebuje več sovraštvo, grenkost in slabo kri.

Ampak, če vam zdi, da je tvoj fant še vedno družim s svojim ex na hrbet, je zelo verjetno, da ste verjetno zapravljaš svoj dragoceni čas z njim.

Fant se družim s svojo ex je rdeča zastava. Fant se družim s svojim ex in ti ne pove, je alarm zveni vam pove, da bi dobili vraga od tam prav zdaj.

On ne boste počutili Wanted

Ti Predlagam, gre za romantično večerjo in je samo godrnjača. On ne razume, zakaj morate porabiti toliko denarja, ko je lahko samo ogreje malo juhe zate tako.

Predlagamo vam ga kliče pred spanjem za lahko noč, ampak je pravi mu samo besedilo namesto.

Ti Predlagam, da bo za vikend skupaj, vendar se je treba, da ostanejo posodobljene z nogometom, da ne morem iti. To je končnica, ki je ne smete zamuditi.

Če to zveni znano, ga lahko vzamete kot znak, da je on dejansko ni vse, da je zavezala, da bo ta odnos. Sliši se bolj kot je mogoče storiti brez vseh težav.

Vi ste že razpadla nekajkrat

Če ste že razpadla nekajkrat, ker je ne bodo storile, samo da bi dobili nazaj skupaj vsakič, ker je obljubil, da se lahko spremeni, da bi morali vedeti, da do sedaj zveni kot zlomljeno zapis. Pomislite na to veliko citatom: "To se imenuje razpad, ker je pokvarjen."

load...