10 znakov, da niste edina deklica v njegovem življenju | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 znakov, da niste edina deklica v njegovem življenju

10 znakov, da niste edina deklica v njegovem življenju

Bi vsi radi, da je edina ženska v človeku življenja naše sanje je. Bi vsi radi, da uživajo naše odnose brez niggling skrbi, da ne bi v resnici bila edina ženska. Veliko časa se sliši smešno, da celo zabavati idejo, da je naš človek, bi se nam Žongliranje z nekom drugim. Na žalost, včasih je; Včasih smo ujeti v past, ki ga je igralec, ki je juggled ženske in odnose prej. Če vas skrbi, da niste edini dekle, ki je ukradel vaše srce človeku, pa si oglejte prvih 10 znakov, da ste ne samo dekle v njegovem življenju.

On ne mara zaveže, da načrtov za vnaprej

Vsakič, ko predlagamo, da delaš nekaj ali nekam, mu daje vam morda odgovorili.

"Zdravo! Ali bi radi gredo v kino naslednji petek? "

"Mogoče."

"Zdravo! Ali bi radi bo v igri ball naslednji ponedeljek? "

"Mogoče."

"Zdravo! Želite, da pridejo nakupovanje z mano v soboto? Bom, da je zabavno! "

"Mogoče."

Če ga pritisnete, je verjetno, da ga sploh nima izgovora, zakaj ne more zavezati, da bodo na dan. On je samo "ne vem," in "se ne spomnim", ko je zaposlen, in ko je on ne. To v bistvu pomeni, da je vodenje njegove možnosti odprte.

load...

On je skrivnost zavito v Enigma

Seveda, umetne, skrivnostne vrste so privlačne na prvi. Toda, ko boste spoznali fanta in začeti ga igranje, mora skrivnost odpadejo, ko je odpira za vas in vam pove njegovo ime, njegovo starost in kje živi. In tako naprej.

Če je vaš mož je še vedno skrivnost, da vas tudi po več datumov, morate to sprejeti kot opozorilni znak. Moral bi ga sedaj so ugotovili določene stvari o njem; nekatere stvari je bil le preveč veseli, da razkrije. Če je vodenje svoje karte v bližini prsih, bodite previdni.

On ima veliko prijateljic

Seveda, je vaš moški dovoljeno imeti prijatelje nasprotnega spola in si gotovo mu ne bi smel povedati, da jih opustiti zdaj, da ste v svojem življenju. To ni prav za vsakogar, da nenadoma zapustiti svoje prijatelje, samo zato, ker oni vstopila v odnos.

load...

Ampak, če ima ton prijateljice, ki so stalno draped okoli rokami v Facebook fotografij, ki jo je treba verjetno skrbi malo. Več žensk je ve, bolj verjetno je, da niste edini blizu njega.

Vi ste njegov prijatelj vsem ostalim

Za vas, da ste svojo punco in on je tvoj fant. Zasebno, je morda zaveda tega in se strinja z njim.

Toda, ko se je nanaša na vas, da druge ljudi, pravi, da si samo prijatelj.

To je velik signalizacija znak, da je človek igra s srcem in vas zavezovanja skupaj. Če sam ne more prinesti priznati svetu, da ste predmet, to običajno pomeni, da je to zato, ker je dobil nekaj drugih žensk v svojem življenju, ki so "samo prijatelja."

Tam je pomanjkanje javno intimnosti

Če ste edina ženska v njegovem življenju, bi gotovo imeli nobenih težav poljubljajo in vas dotika v javnosti. V bistvu, bi bil verjetno vse začne.

Ampak, če je vas in nekdo drug v njegovem ljubezenskem življenju nimajo možnosti so, da ni preveč navdušen, da bi jo na vsem na očeh vseh. Če je ščetine na javne naklonjenosti in nikoli ne sproži celo kljuvajo na lice, imaš prav, da jih to zadeva, ki se trudi, da poskrbite, da ne ujamejo ven.

On Ali čudne stvari

Ko je nekdo afero, lahko postanejo vznemirjeni in ne čudne stvari. To lahko vključuje noče odgovoriti na svoj mobilni telefon ali držimo tako, da izklopi, kadar oni okoli vas. To lahko pomeni, da noče, da bi vas uporabljate svoj prenosni računalnik ali pa gredo skozi svoj telefon. In ko ga vprašam, kako je njegov dan je šel, morda je skomignil in samo reči "da je v redu", ne da bi se v vseh podrobnostih. Nič od tega ni normalno obnašanje in ga je treba obravnavati kot rdečo zastavico.

On prihaja, da vas vidim...

... Ampak redko vam omogoča, da gredo, da ga vidim.

Dejstvo, da se zdi, da vedno izven meja bi lahko bila v tem, da je to so urejeni, kot pravi njegovo mesto; ali bi bilo v tem, da ima žensko, ki živi tam, ki je seveda ne želijo, da vidite!

Če je še vedno ti ni dal svojega domačega naslova, je očitno vam ne želijo v svoji okolici, kjer bi lahko ste videli... Ali, kjer boste lahko videli nekoga, ki ti zapleta.

Še vedno niste spoznal svojo mamo

Običajno, fantje radi uvaja svoje prijateljice, da njihove matere. In seveda, mati je vedno obupno, da izpolnjujejo najnovejše dekle njihov sin je iz leta.

Če ste bili videti svojega moškega za nekaj tednov in je še vedno ni priporočljivo, da izpolnjujejo svojo mamo (in očeta), da je čas, da se predlog sami. Če je stojnicah in pravi, da je prezgodaj, si je vsekakor treba začeti skrbeti.

On se spogleduje s prijatelji

Nekateri fantje so seveda spogledljiv. Toda, ko je človek v razmerju, da je njegova dolžnost, da se spogledujejo z vami in samo tebi.

Če ste ujeti ga spogleduje s svojimi prijateljice pogosto, morate biti malo previden. To je lahko znak, da se spogleduje z nikomer, ki je bil privlači, in to lahko pomeni, da je ne samo ti on je šlo še dlje malo s.

Njegov prijatelj je niso spolno specifična

Če je navedeno, da bo videti "prijatelja", danes, vendar ne določa, kdo je - ali da je moški - bi morali biti malo sumljivo. Fantje, ki imajo kaj skrivati ​​bo prišel ven in vam povedo, kateri prijatelj vidijo. Ampak, če človek poskuša skriti drugo dekle od tebe, mu ne bo povedal, da se dogaja, da bi jo videli; in da ne bo še vam povem, da je oseba, ki mu bo za izpolnitev ona.

load...