10 znakov, da niste pripravljeni na drugo razmerje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 znakov, da niste pripravljeni na drugo razmerje

10 znakov, da niste pripravljeni na drugo razmerje

Pravkar ste se razšla s svojim fantom... Kar žalosten dan! To vas je pripeljal dol, in ne veste, kaj storiti s svojim življenjem. Kaj počneš sedaj? No, ena oseba, bi lahko rekli, da bi si želeli, da skoči v drugo zvezo. No, tukaj je nekaj znakov, ki kažejo, da niste pripravljeni skočiti v drugo ljubezensko avanturo le še:

1. To se je zgodilo v zadnjem mesecu

Pojdiva pravi tukaj, ne moreš kar skočiti v drugo razmerje desno od vrat. Če se je to zgodilo pred manj kot mesecem dni, to je verjetno rdeča zastava, da niste pripravljeni, da vidite vse druge moške.

load...

2. Še vedno čakala, da pokličete ali besedilo

Tudi če ste jasno vedeti, da se mu ne bo poklical in ti besedilo, še vedno hotel, da bi. Še vedno zbudi ponoči in čakala, da samo kaplja besedilo, preden greš spat. Če se to zgodi, to pomeni, da ste še vedno ujeti v tvoj bivši in da je to edina stvar, ki jo lahko misliti.

3. Niste ga izbriše off socialnih medijev

Nekateri breakups lahko konča grdo, kar pomeni, da bi morali, da ga izbrisati off socialnih medijev. Če ga ne izbrisati, da je vaša podzavest visi na dejstvo, da bi lahko govoril z vami. To odpira komunikacijo in je enostaven za njega, da vam pošljemo IM.

load...

4. Ne uporabljajte ga v javnosti

Če ne bi vaš ex fanta v javnosti, da je čisto rdeča zastava. Če bi resnično preselil na, potem bi bilo v redu za vas, dve, da se na istem mestu ob istem času, in če se počutite nestrpni v njegovi prisotnosti, morda boste potrebovali nekaj časa, da se pozdravi.

5. Sprašujete svoje prijatelje, kako mu je

Ko oseba razpade, je lahko preprosto vprašati njegove prijatelje, ki mu je izpred. Ti bom iskren z vami, in da bo samo vas boli več. To kaže, da so še vedno ujeti na to, kaj počne, in zagotoviti, da boste vedeli, kje je.

6. Še vedno delati stvari, ki ste jih uporabili storiti skupaj

V vsakem razmerju, lahko pride do intimnih perks, da vsak nekaj delnic. Če sediš na kavču in gledal Breaking Bad samo zato, ker vas spominja na njega, da delaš nekaj narobe. To je še posebno pomembno, ko gre za svojih najljubših bendov, restavracijah, in vonju srajco.

7. Ti nenehno govori o njem

Če se razšla, boste rant svojim prijateljem o tem, kako grozno je razpad in kako težko je za vas, da se nad njim. Prav? Če se boste držali se dogaja okoli njega, potem bi bilo velik znak, da ste še vedno želijo le govoriti o njem in vas skupaj.

8. Govorite o svojem ex za vaše bodoče fante

Če govorimo o vaši ex v prihodnjih fante, potem nisi pripravljen na novo razmerje. Fantje so v redu z malo prtljage, vendar pa ne more nositi težo celotnega neurejen odnos na svojih ramenih. Torej, se prepričajte, da ste v celoti preselili na preden začnete videti druge moške.

9. Lahko bi se malo perks med vami in vašim ex

Če bi se, da je tvoj bivši rad določeno vrsto hrane in da je en čas, ki ga delijo na plaži, niste pripravljeni za novo moškega v svojem življenju.

10. Ti pecelj ga na svojih družabnih omrežjih

Če ste še vedno facebook mu stojalom ali da točko za pogled skozi svoje Instagram fotografij, ki jih ni mogoče v celoti premakniti na drugo razmerje. Tako kot sprašuje svoje prijatelje, kaj počne, moraš vedeti, kdo je s in če je bil, odkar ste se razšla - to je največja zastava, in jo morate vedeti.

load...