10 znakov, da ste zaljubljeni, ki so znanstveno dokazane | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 znakov, da ste zaljubljeni, ki so znanstveno dokazane

10 znakov, da ste zaljubljeni, ki so znanstveno dokazane

So časi, ko smo mislili, da smo lahko v ljubezni, vendar niso bili povsem prepričani. Obstaja malo znaki, kot so mu manjka, sanjam o njem, in pridobivanje metuljev v našem želodcu, ko nas je besedil. Toda, ali kateri koli od teh znakov resnično pomeni, da smo v ljubezni?

Problem je, kako res veš, ko ste v ljubezni z nekom ali pa preprosto zaverovani? Kako se razlikuje pravo stvar od pohote in želje? Kako veste, kdaj reči te tri malo besed za njega in če bi zavirale?

Eden od načinov je, da se znanost vas nazaj gor. Znanost je redko kdaj narobe, in raziskovalci so odkrili, da možgani, ki je v ljubezni izgleda res drugačen od možganov, ki je preprosto divja z poželenje. Poleg tega obstajajo vsaj 10 očitne znake svoje možganske oddaja, ki kažejo, da ste popolnoma v ljubezni. Oglejmo pogled na njih.

load...

Ti si popolna Wreck

Ko se zaljubimo, naši hormoni postane neuravnotežen. Posledično smo poskakujejo med različnimi čustvenih stanj in v bistvu postal fiziološko razvalina. En trenutek smo evforično s srečo, naslednji smo izgubili apetit in se ne more pomiriti naš srčni utrip dol.

Oh, radosti biti zaljubljen!

Dejansko so nihanje razpoloženja nekoga v ljubezni so tako nasilni, da so znanstveniki jih primerjali s tistimi, ki jih odvisniki od drog utrpela.

Želite biti čustveno povezan

Pure poželenje poganja libidinous željo deliti svoje telo z nekoga drugega. Želite imeti nekaj golo zabavo z njimi, jih poljubljal in jih božati. Saj ni nujno, da želite, da se vse pomembne čustvene povezave.

load...

Toda, ko si zaljubljen, si je vsekakor treba storiti. Spolna intimnost pogosto ni dovolj, in ti si želijo več od njih. Želite biti del njihovega sveta in vzpostavi nezlomljiv čustveno zvezo, ki traja večno.

Veš, da si posebna

Ko hrepeniš po nekom, to je enostavno priti raztresen z drugimi hotties. Seveda, tisti, ki jo dating je luštna in vse to, ampak tvoj um še vedno lahko hodi. Sanjarite o fantu na avtobusu, menijo sporočil drugim za hihitanje, in se sprašujem, kaj je tvoj bivši je do teh dneh.

Ko si zaljubljen, si lahko zamislite nikogar, razen njega. Nihče drug zadeve, niti Leo Di Caprio. Ste spali z romantično strast za enega človeka in samo enega človeka, in da je to eno samo duha, ki je glavna kontrolna znak, da ste v ljubezni.

Ste pripravljeni, da spremenite

Še eden od jasnih znakov, da ste v ljubezni je, ko ste pripravljeni spremeniti...

Lani ob tem času si rekel, da boš nikoli prenehati s kajenjem, in nikoli ne boste dobili v športu. Zdaj, ko je on zraven, se nenadoma znajdete želijo prenehati s kajenjem za njega. Poleg tega si dejansko želijo, da se dejavno zanimanje za šport gleda. Kaj polnilom ?!

To v bistvu pomeni, da ste v ljubezni, ljubica. Znanost je dokazala, da ljudje v ljubezni spremenijo svoje navade, ne glede na to, kako običajno so postali. Hočeš, da prosim svojega princa, navsezadnje.

Ne, ne vidim njihove negativne Traits

Ko nisi v ljubezni z nekom, vidite tako svoje pozitivne in negativne lastnosti. In res ne more priti mimo svojih slabih navad. Prav mogoče je, da kadijo preveč, grickanje preglasno, ali prekinil veter prepogosto.

Če si jih ljubil, bi bilo nič od tega pomembno, ker bi si objemu svoje napake.

Eden od znakov, da ste v ljubezni je, ko vidiš drugo osebo, kot pa preprosto popoln. Tudi njihove slabe navade so povsem v redu, saj je tisto, kar bi jim kdo so.

Znanstveniki pravijo, to usmerjenost je zaradi povišane ravni dopamina.

Si Obsessed

Ali ste vedeli, da ko smo zaljubljeni smo porabili okoli 80 - 85% od naših buden razmišljanje o predmetu naše naklonjenosti? To je neverjetna količina časa, ki se razglabljal več kot le eno osebo, vendar znanstveniki pravijo, da je ta oblika vsiljiv, obsesivno razmišljanje neposredna posledica režijske serotonina v naših možganih.

Namesto na žalost, je to stanje povezano z obsesivno kompulzivne motnje. Toda ne bojte se, saj ne da je v ljubezni ne pomeni nujno, da imaš za obsesivno-kompulzivno motnjo nad fantom; to samo pomeni, da je super in ga ljubiš. Juhu!

Si upam si ostati skupaj za vedno

Ko poželi nekoga, ne boš razmišljal o tem na dolgi rok. Saj ne načrtujemo, kjer boste čez pet let. Namesto tega, si želite, da se prepričajte, da ste zagotovo bo za zabavo pod pločevino na vikend.

Ko si zaljubljen, vendar pa si želijo, da bi z njimi za vedno. Ti sanjarjenje o svoji prihodnosti skupaj, in nekaj časa izdelavo načrtov. Morda ste razpravljali idejo o otrocih kot tudi živijo skupaj.

You Smile, videz brez razloga

Nasmejana je še eden izmed jasnih znakov, da ste v ljubezni. Vaš mož vas osreči, zakaj ne bi nasmeh bolj pogosto? Biti zaljubljen lahko nam nasmeh brez utemeljenega razloga. Morda si samo sedel na kavču, ravnodušno igranje z lasmi, ko kar naenkrat, se boste počutili vse toplo in v notranjosti in občutek nasmeh ki se pojavi na ustnicah.

Si želiš, da bi lahko z njim ves čas

Ta želja, da bi z njim ves čas izvira iz strahu pred zavrnitvijo, ločitve in izgube. Vi ne želite, da bi ga izgubili, in edini način, ste lahko prepričani, da ne boste izgubili mu je, da je v njegovem podjetju ves čas.

To je znanstveno dokazano lastnost, da se ljudje v ljubezni vse delnice. Imaš čustveno odvisnost od nekoga drugega, in poraba časa poleg njih vas navdaja s tesnobo in skrbi.

Mislite, da je v dvoje

To je še eden izmed zagotovo znakov, da ste v ljubezni. Tam je zdaj sta dva izmed vas v vašem življenju, in možgani samodejno odziva na te spremembe, ki jih povzroča, da razmišljajo o "mi" v nasprotju z "mi".

To je zanimivo lastnost, da se ljudje v ljubezni delnico, in znanstveniki verjamejo, da gre nazaj do rojstva, ko smo imeli in čustvena vez z našimi matere.

Velika stvar je, da je znanost prav tako ugotovili, da so ljudje, ki uporabljajo prvi osebi ednine samostalnike, kot so "I", bolj nagnjeni k depresiji kot tisti, ki so v ljubezni in reči "mi."

Ali veste, druge znake, da ste v ljubezni?

load...