10 znakov, da te globoko ljubi | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 znakov, da te globoko ljubi

10 znakov, da te globoko ljubi

Dame, vemo, kako je. Hočeš znak, da te ljubi, vendar je samo ti nobene ne bo dal. Si ga vprašal, če te ljubi, in je godrnjača da počne in lahko je zdaj dobil nazaj, da igrajo svoje video iger, prosim?

Znaki, da ljubi jo globoko lahko na videz je malo daleč in med, ko ste nekaj mesecev v vaš odnos in želite nekaj zagotovila. On ti je povedal, da te ima nekajkrat v preteklosti, vendar si zdaj želijo več dokazov.

Nekateri fantje navidezno dajejo nekaj stvari proč, vendar pa je nekaj znakov, ki kažejo, kako je v resnici čuti. Oglejmo si na desetih znakov, da vas ima rad globoko.

load...

1. On You dobrote Like A Lady

Surefire znak, da je vaš mož ljubi globoko je, ko vas je obravnava kot dama ste. Te dni, mlajši fantje niso posebej šolane na načine zdravljenja dama v napačno smer, tako da je vedno lepo presenečenje, ko tvoja ne.

To pomeni, da odpira vrata za vas, bo plačal račun za vas, kupi si preseneča, Pampers vas, vas spoštuje v javnosti in vedno poskrbi, da ste varni in srečni. On vas obravnava kot njegov enako in ne nekoga, ki je slabša od njega. Če vas človek ravna, kot je ta, da je pomembno, da se ga obravnava z enako spoštovanje!

2. Bil je poln ponosa, ko govorimo o vas

Fantje, ki ne ljubijo svojih deklet globoko ponavadi malo razočaran, razočarano in celo jezen z njimi. Ko govorimo o svojih "dosežkih" za svoje prijatelje in družino, ki jih bomo sprejeli temačno, negativen ton:

load...

"Torej si je moja punca spet odpustili. Daj no, mama, pa pričakujemo še kaj drugega? "

Fantje, ki so vam dejansko radi globoko, čeprav bo poln ponosa, ko govorimo o tebi. Če imate nazadovanje v življenju, kot so izgubili svoje delo, bodo našli način, kako ga spremeniti v pozitivno:

"Hej, ve, da smo vsi trpeli zastojev zdaj in potem. Ona bo naučil iz tega in izboljšati, ker je to samo tip dekle je. "

3. On Spoils vas

Še eden od znakov, da te ljubi globoko, ko ljubi, da vam pokvari. Predstavljajte si, da se vračajo domov iz 7 zaporednih dni pri delu, samo da bi našli vaš moški ni niti na večerjo in je v resnici, igranje svoje video iger čaka, da mu kuhati večerjo?

To ne zveni kot prave ljubezni do nas. Sliši se bolj kot zanemarjanja.

Če pa tvoj mož te ljubi resnično, noro, globoko, da bo samo radi, da vam pokvari ves čas. Če ste v službi in ne more znebiti svojega čuvaja, da zgrabite kavo, bo prišel in vam prinese eno. In da bo tudi presenečenje z vami dopust, ki ga v celoti ni pričakovati. Ker je resnično in globoko jo ljubi!

4. Rad vas Občevanje

Si že bil kdaj z moškim, ki ni ravno v intimnosti? To je pozno ponoči in bi radi crkljanje v postelji skupaj, ampak je samo obrne na njegovo stran in takoj začne smrčanje. Nič ni slabše, kot hladno ramo ponoči!

Če je vaš moški je popolnoma zaljubljena v vas, čeprav, on bo samo rad crklja, in res bo kdaj sprožiti za crkljanje. To ne bo ustavil tam, bodisi: on vas bo dotaknil, te poljubil, in vas ljubkuje. On ne bo mogel dobiti dovolj za vas!

5. On bo vam predstavil njegovi prijatelji...

Ko je človek res ponosen na dekle, ki jo ljubi, ne bo oklevala, da jo predstavim svoje prijatelje, in to je še ena od teh znakov, da te ljubi globoko. Vsak človek, ki je resnično v ljubezni se ne boji, da slišim, kaj njegovi prijatelji bi lahko rekli o tebi, in bodo dejansko vas in vaš odnos do ročaja obrambo.

Vse, kar je pomembno, da mu je tvoja in njegova sreča skupaj. Kaj drugi mislite o vas tako ni pomembno, tako da, če dobiš klic reči: "Rad bi, da spoznaš svoje prijatelje," ki jih je treba žari od sreče.

6.... In potem Njegovi starši

Po njegovi prijatelji prišli njegovi starši. To je še eden od Surefire znakov, da te ljubi globoko. Če fant ni zaljubljen vate, ampak se počuti, kot da je odnos fizzing ven, da ne bo potruditi, da vas za izpolnitev starše. No, da ne bo niti potruditi, da vas v restavraciji.

Ampak, če imate večerjo z mamo in očetom in je videti skozi Priglup otroških slik, veš, da imaš vratarja. Dobro opravljeno!

7. On bo Ostanite v Če si bolan... Tudi konec tedna

Ena od največjih žrtve moški lahko naredijo, je njegov vikend. In če si bolan, in obstaja možnost, da bi lahko ujeti, ste zagotovo dobil človek, ki vas ima rad na rokah, če se opušča svoje športe, njegovih prijateljev in njegov večer, samo da pomaga medicinska sestra vas nazaj zdravje.

Če pogledamo po njegovem žensko, medtem ko je bolna, je najbolj resnična znak pobožnosti, ki je v zameno pravem znamenje globoke ljubezni. Samo poskusi, da ne kihanje na njega!

8. On gre, kamor želite iti

Še eden od dobrih znakov, da te ljubi globoko, ko je resnično mar za vaše želje. Sebične fantje, ki zahtevajo, da si oba tja, kjer želijo iti ves čas v resnici ne dovolj prostora v svojih ega ljubiti kogarkoli drugega, ampak sami.

Ampak fantje, ki so vedno odprti za vaše ideje o tem, kam iti na velike srca. Tudi če ni v tajsko hrano, bo šel v tajski restavraciji, če res želite!

9. Je naklonjen svojih sanj

Če vas kdo ljubi, bo vam pomagajo ne glede na to, kaj. Namesto da vam povem, da ste hromi sanjač, ​​ki noče živeti v resničnem svetu, bo on vam nazaj 100%.

In ne skrbite, da vaše sanje zveni preveč radikalen in da je samo rekel, da je to za vas - če te ljubi globoko, je popolnoma za vas, in bo storila vse, da bo vaše sanje.

10. On You Pohvale Ves čas

Kako neprijetno je, ko hodiš, fant, ki dobesedno niti ne vedo, kaj je kompliment je, ni važno, kako oblikovati eno? Lahko obleko gor pa še radi zanj in nositi nekaj res presenetljivo šminko, ampak vse, kar boste dobili, je, "Torej ste pravzaprav pripravljeni zdaj?"

Fantje, ki nas imajo radi globoko, čeprav bo ogenj pohvale naši poti ves čas. Oni nam bo povedal gledamo spektakularno, in jih bomo uživali nas spominja na naše naravne lepote. In, ja, to nam daje občutek super!

Kaj so drugi znaki, da te ljubi globoko?

load...