10 znakov, ki jih morate vedeti, da ne bi smeli dajati tega fanta, tudi če ste nad glavo nad njim | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 znakov, ki jih morate vedeti, da ne bi smeli dajati tega fanta, tudi če ste nad glavo nad njim

10 znakov, ki jih morate vedeti, da ne bi smeli dajati tega fanta, tudi če ste nad glavo nad njim

Zaljubiti se nam običajno Trakovi večine našega sklepanja moči. Ti pač ne skrbi, če je fant, ki si metulji plapolanje v želodcu dobro za vas ali ne. Ampak, ker zaljubljenost ne traja zelo dolgo, moč razloga vrne in pogosto najde iščete pozorno v nasprotni smeri, saj si ne želijo videti razloga, da ste v ljubezni. Rezervni si nekaj bolečine in iti skozi teh desetih znakov, da je vaša trenutna boo ni najboljša izbira:

1. On je poročen

Ne vem, če obstajajo statistični podatki, ki se ukvarjajo z vprašanjem, kolikšen odstotek poročenih moških zapustiti svoje domove za svoje prijateljice, vendar smo pripravljeni staviti ta odstotek je majhen. To je žalostno, ampak resnično. Stvari morajo biti res, res crappy na svojem domu za njega, da zapustijo. In tudi če so crappiest, je še bolj verjetno kot ne, da ostanejo.

load...

2. On je bil poročen nekajkrat, preden vas je spoznal

Kakšne so možnosti za čudovito, skrb človeka, ki teče v in dobili poročen z dvema ali tremi grozne ženske skozi vse življenje? Ni res super. To je veliko bolj verjetno, da je ni ženske, ki so bile grozno, ampak on. Dvakrat premislite o nadaljevanju tega odnosa.

3. Nikoli ni bil v dolgoročni odnos v svojem življenju

Vsak človek, več kot 25 let, ki še nikoli ni imel resne romantično razmerje, je treba obravnavati z nezaupanjem. Svet je poln bednih žensk z mehko spot za travmatizirane moške z vprašanji obveznosti. Pošteno, vsak si zasluži priložnost, vendar boste morda morali drago plačati za to posebno eno ste ga daje.

load...

4. On je dvakrat / pol tvoja starost

Globoko obžalujemo, da vas obvestim, da pomembno - tako kot v 15 - 20 let - starost razlike ne delujejo na dolgi rok in vsi srečni izjeme so le potrjujejo pravilo. Stvar je v tem, da prej ali slej, bodo vaše prioritete in interesi razhajajo in naprej, ki se razlikujejo, dokler ni nič ne drži skupaj.

5. Večkrat si sposoja denar in pozabi, da jo vrne

Na srečo, je takšno ravnanje dokazano, zgodaj v odnosu. Na žalost pa si večina v ljubezni zgodaj v odnosu. To je denar, seveda, in se odločite, kaj storiti z njim, ampak ali res potrebujemo finančno parazit - svetle oči, tesen malo dno in vse? Boš kdaj prepričan, da je z vami, za ljubezen in ne denar?

6. Ne morem držite službo

Romantična ideja pogumen, močan ženski, ki je podpira ustvarjalni genij, ki postane cenjeno šele po njegovi smrti, je prav, da je romantična ideja. Možnosti za vašega fanta čemer resnično ustvarjalno ali drugega genija so precej tanka, saj se je delež genijev na celotni populaciji. Poskusite upoštevati možnost, da je samo leni in rad enostavno življenje, ki ga romantični partner podpira.

7. Imate zelo različne pojme higiene

Ali si resno želijo preživeti let ali celo celo življenje z nekom obsedeni z vsakim drobec prahu ali, nasprotno, le spreminja svoje spodnje perilo ob nedeljah? Če ste tako površni, da je v redu. Če si tako obseden čista, da je v redu preveč. Ampak, če stojijo na nasprotnih koncih čistosti lestvici, ste v za bedo.

8. On uporablja več kozmetičnih izdelkov, kot vas

Resno, lahko živiš s človekom, ki je sam objekt lepote, ki potrebuje stalno vzdrževanje meni? Moška kozmetika je vse v redu, če se uporabljajo v zmernih količinah. Toda če preživi več časa pred ogledalom kot delaš svoje lase in več denarja, kot si v kozmetičnih salonih, lahko vaš odnos kmalu prerasle v "Kdo je najlepša izmed njih vse" konkurenca.

9. Je hitro izgubi živce

Dokler je on hiter, da ga ustavili, da je v redu, če pa je strah, ko je jezen, teče in teče hitro. Veliko ljudi ima težave s svojim temper in medtem ko nekateri izmed njih priti čez problem na sami, drugi potrebujejo strokovno pomoč. To ni mačji kašelj, zato pozor.

10. On vas kritizira

Morda mislite, da ste imeli srečo, da srečaš moškega, ki ve toliko o dobrih manir, dobrega okusa, ali dobro, kar mislite, da vam primanjkuje. Ti niso bili srečni. Ti so bili dovolj negotov začeti igranje človeka, ki verjame, da je boljše počutje in edini način za njega, da še naprej prepričanje je, da se boste počutili manjvredne. Zakaj? Ker je še bolj negotov od tebe, zato!

Ženske so rekli, da je bolj intuitiven kot moški. Intuicija vam lahko pove, če je kaj čutiš ljubezen ali začasna zaljubljenost. Poslušajte to, ali pa se vprašajte: "Sem srečna?" Vsak odgovor drugačen od takojšnje, samozavestni "Da!" pomeni, da nimajo prihodnosti s tem tipom.

load...