10 znakov ste našli enega | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 znakov ste našli enega

10 znakov ste našli enega

V filmih, veste, kdaj je to ena, saj je orkester udari romantično melodijo in srečen par deluje z roko v roki po samotni odsek plaže. Za njih, to je enostavno, in Poročen blaženosti, 3 otroke in njegovi in ​​njeni avtomobili so tik za vogalom, zagotovljena. Za ostale nas, čeprav je, da je prepričan, da je to ena "The One" ni čisto tako enostavno, tako da tukaj je deset znakov, ki kažejo, ali ste na pravi poti:

1. Lahko govorimo o ničemer in vsem

Poročeni pari nikoli ne zmanjka stvari za pogovor o tem in se pogovarjajo o vsem. Ti naj bi govorili o večjo sliko do sedaj. Stvari, kot so otroci, načrti za prihodnost, in jih je treba petje iz iste pesmi stanja na te stvari.

2. On je tvoj najboljši prijatelj

Tam je bolj dolgoročen odnos kot "telesnosti", ta tip ima preveč dušo-mate. Če je res, je eden, potem boste imeli nobenih težav dogaja, da mu je z vsako težavo imate, saj veš, v prvi vrsti, se dogaja, da stojijo sami. On je tvoj najboljši prijatelj, kot tudi vaš ljubimec.

load...

3. Sovražiš narazen

Vi bi morali imeti možnost, da preživijo čas narazen, nihče ne želi biti popolnoma odvisni od druge osebe, vendar pa bi morala biti oba zelo zadovoljen, ko prideš nazaj spet skupaj, kot dobro. Medtem ko morajo biti narazen, včasih, če je on tisti, potem nobeden od vas bo všeč se ločila predolgo.

4. Vi ste prva oseba, slišati nobenih novic

Če ima kateri od vaju nekaj zanimivega novic, ki je prva oseba, ki jo imenujemo? Dobro ali slabo, če je pomembna novica, da je treba deliti, nato prva oseba, da ga delite z bo vaš partner, če ste dovolj blizu, da je "ena" drug drugega.

5. Ste se naučili, kako ogroziti

To ne samo, da ne boste vedno dobili svojo pot, je tudi, da ne boste vedno želeli svojo pot, ki šteje. To pomeni, da je vaš partner sreča prav tako pomembno, da vas kot svoje, in kompromis, če je veliko boljša rešitev kot pa boj.

load...

6. Tam je medsebojno zaupanje

Ali zaupate svojega partnerja implicitno? Ko so stvari prav in da je vaš gospod Eden, potem zaupam samo pride naravno in ni niti majhen znesek dvoma v tvoji glavi o tem, kaj je vaš partner do hrbet.

7. Obstaja resnična kemija med vami

Ko so pari res drug v drugega, potem se lahko komaj obdržati svoje roke dol z seboj. Dotik je pomemben del je blizu, tako da tudi v javnosti. Ne morete pomagati, ampak ga držita za roke ali povezovanje roke dotikajo.

8. Ti izravnajo

Vsakdo ima svoje sklope spretnosti; nekatere stvari oni so dobri in nekatere stvari, ki jih nisi. Popolna pari občutek, kot sta ustvarjena drug za drugega in jih uskladiti med seboj lepo, njihove različne sposobnosti in lastnosti združiti skupaj, da bi eno odlično ekipo.

9. Ko se počutite na svoj najnižji, tista, ki jo želite, da se s vaš partner

Ko smo občutek dol, potem pa želimo biti na mestu, kjer se počutimo varno in doma. Če je to kraj za vas, je na strani vašega partnerja, potem je to znak, da se počutite občutek zaupanja v te osebe, ki jih ne čutijo z drugimi ljudmi, ki je nekaj, kar je treba gojiti.

10. Pravkar ste vedeli, da je to čas, svojo pravico

Včasih je najboljši nagon imamo, je naš instinkt. Ko dobiš ta občutek, znotraj globoko navzdol, da je vaš partner tisti, potem je zelo verjetno, da imate prav. Samo ne pusti zaljubljenost zamenjali za ljubezen, in če imate pomisleke, nato pa jih poslušate. Dvomi so gut instinkti preveč.

Kaj so drugi znaki, da se dve osebi, ki za seboj?

Vas prosimo, da delite svoje misli in nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...