20 načinov, ki jih srečni pari naredijo svoj odnos svež, zabaven in lep | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

20 načinov, ki jih srečni pari naredijo svoj odnos svež, zabaven in lep

20 načinov, ki jih srečni pari naredijo svoj odnos svež, zabaven in lep

Svež, zabavna in lepa odnos ne samo zgodi; je treba delal. Tako kot vaše telo bo ostal le v formi, če jeste prave hrane in vadbe, bo odnos le ostala zdrava, če delate prave stvari.

Če ste pričakovali, da bi lahko prišli domov iz službe, da večerjo in gledal Netflix v tišini s svojim partnerjem vsak dan, bo rutina spodkoplje vaš odnos. Tudi če se crklja.

Z več razvez, ki se pojavljajo zdaj, kot kdajkoli prej, da je skrajni čas, da pari se naučili, kako vreme vzpone in padce. Tam bo vedno biti neurja v vsakem odnosu, in vedno bo trenutki stagnacije in dolgočasja. Če želite, da stvari sveža, zabavna in vedno lepo, pa si oglejte 20 stvari, ki jih lahko storite.

load...

Se med seboj pogovarjajo odkrito

V trenutku, ko vidva ustaviti komuniciranja odkrito je trenutek vaš odnos začne iti na diapozitiv. Če se vam zdi, kot da si ne moremo govoriti, da med seboj o pomembnih stvareh, od strahu, da bo argument bruhajo, je to znak, da ste se ne ukvarjajo s stvarmi, na pravi način.

Srečni pari objemu konflikta; želijo slišati, kaj druga oseba, ki ima za povedati, in bodo trdili svoje točke konstruktivno.

Ampak to je tudi malo stvari, ki jih potrebujejo, da se spomnimo, da govoriti o tem. Vse prepogosto se pogovori moten naši telefoni in prenosni računalniki. Ne pozabite, da preklopite svoje elektronske naprave off tu in tam in se pogovorite s svojim partnerjem o tem, kako se počutiš. Prosite jih, kako je bil njihov dan.

load...

Bodite počitnice skupaj

Eden od razlogov je veliko odnosov hit kamenje, ker pari pač ne gredo na dopust dovolj. Eden od vas je vedno zaposlen z delom, in vaši urniki samo konfliktni. Dejstvo je, šele, ko boste dobili, da imajo vse vrste premoru skupaj je na božič, ko je v-zakone pop krog za igro Scrabble.

Boste morali vzeti dopust skupaj bolj pogosto, da se stvari sveže in zabavno. Dobiš, da se sprostite skupaj, skupaj raziskati, gredo na pustolovščino skupaj, izgubijo skupaj, in tudi spoznavanje novih prijateljev skupaj.

Smej se skupaj!

Smeh je res najboljše zdravilo. To naredi vse, kar se zdi, toliko bolje.

Če je vaš odnos je že malo vljudno, boste verjetno morali, da se stvari malo lažje in objem smeh. Ne bodi tako resna in narediti nekaj, da veste, da boste dobili tako hihital. Oglejte si komedijo skupaj, gledal nekaj smešno YouTube video posnetke skupaj; igrajo pranks drug na drugega, šel trik ali zdravljenje skupaj, povej seboj šale, ali igrajo oznako v parku, medtem ko stari ljudje, ki jih gledam in se sprašujem, kaj se dogaja. Spustiti otroka v sebi in sprosti se!

Naj ljubezen v različnih krajih

To je zelo pomembno, da imajo pari zabavo pod listov, vendar dolgoročnih odnosov je pogosto ljubljenja del, ki postane marginaliziran. Vse postane tako rutinsko, da je daleč od ljubila 4-krat na teden več, da si srečen, če dobiš skupaj enkrat na mesec.

Da osvežimo stvari, zakaj ne bi poskusili biti malo bolj tvegano in se ljubila v različnih krajih? Raziščite med seboj, ampak tudi raziskovanje različnih lokacijah. Lahko poskusite kuhinjo, tuš, rezervno spalnico, hodnik... In bi lahko celo preizkusite v tuji hiši. Tveganje bo povečala zabavo.

Switch Up vlog

Torej, iščete injicirati malo zabave v vašem odnosu; V tem primeru, zakaj ne vklopite vloge?

Če kuhate, naj vaš partner kuhamo enkrat. Če vozi, bi morali namesto tega voziti. Če je vedno odvisno od vas, da izberete filme, naj izberejo filmov. Če se gre vedno za igro, bi morali iti na tekmo in videti, kaj je vse okoli.

Sklepati kompromise

Odnos nikoli ne bi bilo lepo, če ni nobenih kompromisov. Če ste v razmerju, ki uspeva na moto "My Way Or The Highway", bi se izkazalo, da je eden zelo grd odnos.

Srečni pari sklepati kompromise. Ti žrtvovati. Fant ne bi želeli zamuditi njegova 70. Zaporedna Lakers igra ta vikend, ampak če je njegov partner zagovora z njim iti in videti svojo mamo na njen rojstni dan z njo, bo to zato, ker mu je mar, in ve, da je ključnega pomena za srečno odnos je kompromis. To ne more biti "me me me" ves čas. Obstajati mora nekaj dati.

Presenetite Vsak Drugo

Kaj ubija odnosov je Vsakdanje vsega tega. Rutina. Ko veš, kaj pričakovati, iz dneva v dan ven, ti rastejo tako navajeni, da je vse, ki jih Trnuti z njo. Postaneš dolgčas.

Zato bi morali presenetiti drug drugega zdaj in potem. Moral bi se vrnete iz službe en večer s presenečenje za svojega partnerja, da veste, bo polepšala svoj dan. In bi morali storiti enako za vas.

Presenečenja niso samo super za to, kar so, vendar so tudi te spomnim, da si v ljubečem odnosu z nekom, ki mu ni vseeno.

Jarku rutinsko

Vedno imaš testenine na ponedeljek, vam bo ljubezen v nedeljo, in imajo korak noči na soboto.

Ali ni že čas, da si zlomil znane rutinske in mešane stvari malo?

Njihova družina je Vaša družina

Če želite, da vaš odnos, da je lepo, da je nujno, da se skupaj s svojim partnerjem v družini, in da so tudi dobili na z vašim. Tudi če ste malo prepričani o njih na prvi, morate potruditi, da bi dobili, da jih poznajo in jim je všeč. Našli nekaj za pogovor z njimi o, jim kupiti darilo, Dodvoriti sami s seboj. Vaš partner bo ceniti trud, in se bo vaš odnos veliko močnejši.

Reči "I Love You" Pogosto

Če rečeš "ljubim te" ves dan, vsak dan, se bo začela izgubljati svoj pomen.

Toda, če rečeš "rad te imam", enkrat v modro luno, bo druga oseba, ki začne dvomiti svoje občutke.

Tako da boste morali najti pravo ravnovesje. Več »Ljubim te je" bolje kot manj, in nekateri od nas (če obstaja) zbolijo sluha te tri besede. Oni pač ne dobijo stari. Poskusite reči, da vsaj enkrat na dan s svojim partnerjem, in iskali načine, da to pravijo kreativno. Pustite ljubezensko noto zjutraj pred službo, ali pa jo napišite na kopalnici ogledalo.

Bodi tam, ko so si bolan

Nihče ne mara biti bolan. Ko smo bolni, čutimo zelo ranljivi in ​​se zanašamo na pomoč drugih. Vaš partner se zanaša na vas, ko si bolan, kar pomeni, da si preprosto moral biti tam za njih. To pomeni, da prekliče načrte, se odpravite v dežju, da poberem zdravila in kuhanje večerje.

Ne bi smeli pritoževati. Odnos je lepa samo, če ste pripravljeni dati napor v, ko krat dobili težko.

Delež večino svojega časa s svojim partnerjem

To ne pomeni, da bi morali deliti vse svoje časa s svojim partnerjem, in tudi žrtvovati vsak nogometno tekmo za svojega zakonca je prekletstvo za hardcore ljubitelje nogometa; ampak kaj mi pravijo, da večino svojega časa, bi bilo nujno treba posvečena svojim partnerjem.

Če ste vi in ​​vaš partner samo preživeti delčke svojega časa skupaj, se bo vaš odnos kot celota vedno trpijo. Srečni pari so pari, ki preživijo čas skupaj. Nimajo večerjo skupaj vsako noč, in menijo, da je temelj za trajen odnos; gredo na sprehode skupaj, kuhanje jedi skupaj, gredo na počitnice skupaj in deliti ene in druge interese in hobije.

Poskusiti nove stvari skupaj

Ni boljšega načina, da bo odnos sveže, kot ga poskuša nekaj novega skupaj. Ne sam, ampak s svojim partnerjem.

Sprijaznimo se lahko odnosi stagnirajo; lahko začnejo podlegel rutino. To je naravno; Konec koncev, tako od vas zaseden življenja in posledično boste težko najti nekaj novega, da storiti.

Vendar pa je bistvenega pomena, da ste tako ne zdi nekaj novega storiti. To je lahko karkoli, od tega, da se ponoči razredov za podporo novo športno ekipo. Bolj kot karkoli, nove stvari so FUN.

O svojem sanje in ideje

Sanje so zabavni; dajejo nam upanje za prihodnost, in mi bi bilo nič brez upanja.

Toda namesto da so vaše sanje, da sami, jih delite s svojim partnerjem. Skupne sanje in ideje lahko reignite odnos, ga vlivanje z domišljijo in zadušitve.

Problem z veliko razmerij je, da sanje so samo ne razpravlja; hranimo stvari zase, pričakoval, da mi nikoli ne bi mogli nekako uresničiti sanje. Z njihovo delitev, da ste vi in ​​vaš odnos kar nekaj dela proti.

Ostanite na isti strani

Odnos je lahko lepa le, če ste se tako gibljejo v isto smer. Če eden od vas se vleče v eno smer, drugi se vleče še en način, da boš sinhroniziran. To lahko privede do konfliktov in nesreče.

Bivanje na isti strani zahteva poštenost, odprtost in komunikacijo. Tam se bodo boji, in ne bo nesporazumov. Toda bivanje v sinhronizacijo, je ključnega pomena za močan odnos, in to lahko storimo samo s pogovorom o svojih načrtih s svojim partnerjem.

Ti bi morali biti pripravljeni, da odpusti

Vsi delamo napake. Vaš partner je na napake v preteklosti, in da te ima. Ampak, če nobeden od vas pripravljen odpustiti drugo osebo in korak naprej, je vaš odnos bo v težavah.

Srečni pari poznati vrednost odpuščanja, in so pripravljeni sprejeti opravičilo in korak naprej za dobro razmerje. Lahko vidijo širšo sliko, in so lahko videli, kako se bo zamer razbijejo samo odnos nad dolgoročno.

To je čas, da odloži svoj ponos in odpustil svojega partnerja. To bo obnoviti harmonijo in zaupanje.

Moral bi biti pripravljeni služiti Vaš partner

Zlom odnos je tista, kjer, če vprašate svojega fanta pop v trgovinah za sestavine za večerjo, bo pritožujejo, da je v sredini nekaj na svojem Xbox in naročite takeaway namesto.

V močnih, srečnih odnosov, pari so vedno pripravljeni, da gredo dodatno miljo za svojega partnerja. Če to pomeni, premori film za zatiranje s špecerijo, naj bo tako. Če to pomeni, kuhanja večerjo, ker je vaš partner obtičal v prometnem zastoju, naj bo tako. In če to pomeni, da manjkajo Penguins, ker je tvoja mati-v-zakon ustavljanje, ki jih, tako da se ga!

Datum noči so mora

Kot smo že omenili, pari so širša kot kdajkoli prej leta 2017. Smo porabili več našega časa s svojimi sodelavci, kot mi z našim partnerjem, in to je res zanič.

Zaradi tega je tako pomembno, da urnik datumski noč vsaj enkrat na vsaka 2 tedna. Datum noči pomaga odnos, da bi se izognili niggling razpoke, ki vam prinaša bližje skupaj. Lahko gre za romantičen obrok, sprejeti komedija noč, ali pa gre za večerno vožnjo.

Izgubijo svoje slabe navade

Kadarkoli smo se dobili skupaj z nekom, ki ima nekaj navad, ki nam ni všeč, vendar spregledajo. Ampak kot čas nosi naprej in pridemo v resni zvezi z njimi, bi res raje, če Zapustil te slabe navade.

Srečni pari razpravljali o teh navad in so pripravljeni, da bi jih izgubili zaradi odnosa. Te navade lahko vključujejo uživanje mesa, glasno govoril v javnosti, kajenje ali čezmerno pitje alkohola. Karkoli so, morate biti pripravljeni spremeniti za vašega partnerja.

Izvesti Mala dejanja dobrote

To je vašega partnerja dan odsotnosti z dela, vendar morate biti v pisarni za 9.. Lahko grump o tem in bo vaš partner počutili krive, ali lahko narediš pravo stvar in se jim zajtrk v postelji, da jim pokazati, koliko vas skrbi zanje, in da si zaslužijo svoj čas odsotnosti z dela.

load...