20 stvari, ki jih (dekleta) želimo, da fantje vedo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

20 stvari, ki jih (dekleta) želimo, da fantje vedo

20 stvari, ki jih (dekleta) želimo, da fantje vedo

Moški imajo svoje ideje o tem, kaj dekleta želijo in, če bi lahko bila muha na steni, ko so fantje dobili skupaj, ki ste jo slišali nekaj zelo zanimivih teorij o tem, kaj je potrebno, da dekle klopi! Torej fantje, smo sestavili seznam za vas stvari, ki jih resnično želijo, da veste o ženskah. Tukaj smo z vami deliti nekaj naših malih skrivnosti, ki jih nikoli ni vedel, o:

1. Radi pozornost

Radi dobili občudovali pogled od ljudi na splošno, vendar to ne pomeni, da ne bomo te ljubim. Pravzaprav smo tudi všeč, ko dobiš samo malo ljubosumen, da je nekako preveč lepo.

2. Cenimo vašo osebnost

Za vse naše govori o vročih fantov, to je pravzaprav vaša osebnost, da smo res skrbi. OK, tako vroče telo, bi bil bonus, vendar to ni bistvena merila, ki jih sodite naprej.

load...

3. Medtem ko je v restavraciji, gremo na stranišče skupaj z našimi dekle-prijateljev, tako da lahko govorimo o vas

Ali menite, da smo vedno iti v umivalnico v parih in trojk, zaradi negotovosti? No fantje, to je tako, da bomo lahko dohiteli na čenč in govoric je običajno okoli vas.

4. Ne rečem, da ne boste nikoli želeli otroke, da je deal breaker

Večina deklet bo upošteval imajo otroke na neki točki v svojem življenju, tako da nam ne pove, da ga ne bi celo menijo, če želite, da ostanejo okoli. Nikoli, je zelo dolgo časa, tako, vsaj pustite vrata priprta.

5. Mi je všeč, ko nam pokažejo

Uživamo pa pokažete svojim prijateljem, da nam bo za soočanje z njimi včasih. Mi ni všeč, se obravnavajo kot trofejo, vendar smo veseli, ko smo izvedeli, da ste ponosni na nas. In kljub temu, smo želeli preveriti, kdo ste visi s preveč!

load...

6. Povemo prijateljicami (skoraj) vse

Moraš biti ravna z nami, če želite skrivnost hrani. Naj bo jasno, ali naj bi šlo kaj bo pravšnji za vas, sicer pa vse ostalo je poštena igra za čenče, ko pridemo skupaj z našimi prijatelji.

7. Nikoli ne kliči nas nenapovedanega

Ljubimo presenečenj, ampak želimo vedeti o njih vnaprej! Ne vedno videti odlično, tako da nam daje priložnost, da se pripravljen, preden ste prišli skozi. Samo klic reči, da je pet minut, bi bilo bolje kot nič.

8. Radi srček-pie vzdevke

Vzdevki so super, dokler se ne sliši, kot da se nas obravnava kot otroci. "Babe" je dobro, saj so "draga", "princesa" ali "angel", vendar bodite previdni pri nas kliče "yummy cupcake" ali "okusen kolač", kot nekateri dekleta mislijo, da so nekatere sladke imena najbolje pustiti srčkano otroci, ki ne morejo skrbeti zase.

8. Imamo telesnih funkcij preveč

Ali res mislite, da se nikoli ne zlomi veter? No, delamo in smo tako dobri v tem, kar ste! Edina razlika je, da imamo dobre manire počakajte, da se ne okrog, preden naj razporek.

9. Ne zdi slaba osebna higiena privlačen

Mi dejansko ne zdi slab vonj privlačna, fantje. Veste, da je vonj, ki mislite, da je moški vonj človeka, ki je bil na trdo delo, in dejansko mislim, da je to znak človeka, ki potrebuje dober kopel in razpršila za deodorant.

10. Mi je všeč, ko dobiš malo jezen in malo ljubosumen

Ne bomo vam povem to, ampak dejansko mi je všeč, ko dobiš poskočno malo jezna in ljubosumna. Ne psiho, sekira wielding jezen, ampak jezen dovolj, da nam pokažejo, da vam ni vseeno in da se bo tam, da nas zaščiti.

11. Želimo, da reči "Ljubim te" šele, ko jo pomeni

Za vas je to le tri besede, ampak za nas je veliko več. Ne pustite, da pregovor "I love you 'postala samo navada, ker vemo, da ste rekli, da vaš avto, vaši dobri prijatelji in celo sami. Ko ste rekli, da nam, da bo posebna, lepa in da to pomeni nekaj.

12. Ne, ne moreš kupiti ljubezen

To je kul, če imaš denar, ker si nam lahko, da se ohladi mesta in da lahko sedi v hladnem avtomobilu. Ne, ne moreš kupiti naše naklonjenosti, čeprav; bomo samo uživajte v radodarnosti, medtem ko smo lahko, vendar nikoli ne moreš kupiti svojo pravo ljubezen, tako da, če ga imate, ga ne jemljemo za samoumevno.

13. Včasih smo jokal, ko niste okoli

Mi lahko drži v solzah, ko smo morali, tako kot vi. Ko smo morali tolažba in razumevanje, potem pa bomo jokal pred vami. Ampak, nekateri jok je rezerviran za naše zasebne trenutke in jih ne bo nikoli, nikoli, niti vedeti o teh trenutkih.

14. Včasih pademo v vročih fantov in zamenjuje slo po ljubezni

Morda zveni plitvo, včasih pa bomo sedaj spusti mrtev krasen fant, samo zato, ker je padec mrtev krasen in smo celo lahko zmedlo slo po ljubezni; ampak ko smo spoznali fanta malo bolje, potem je velika razodetja o naših prave občutke prihaja.

15. Želimo si, da bi lahko govoril z vami o tem...

Večina moških ima le dve možne reakcije, ko je postavljeno tema "spalnico". To je bodisi stereotipno moški "da si" tip odziva ali zelo nerodno malo rdeč obraz. Dajmo fantje, govori več o tem, kaj vam je všeč in kaj tvoja punca všeč, in na ta način, boste tako imeli več zabave.

16. Nikoli ne bomo razumeli PMS

Preprosta in enostavna, vendar pa ljudje ne morejo razumeti, PMS, ker jih preprosto nikoli doživela, tako da samo pretvarjajo, da jo razumejo in bodite prijazni in skrbni.

17. Včasih, vse, kar morate storiti, je le poslušati

Ko smo razburjeni, in ste prijazni in premišljen, da nas vprašati, če želimo govoriti o tem, samo ustaviti in poslušati! Ne poskušajte popraviti stvari, ali pa prekine s svojimi biseri modrosti, ker včasih vse, kar potrebujete, je za vas, da poslušate.

18. Mi ne sprašuj, smo padec namigov

Če želimo, da nam kaj kupiti, ali nas bo nekje, potem ne bomo vas za to. Radi bi veliko raje želijo, da nas preseneti, tako da vam bo padec subtilne namige namesto. Vse kar moraš storiti je, da poberem na teh namigov, in potem ukrepati.

19. Mi je dovoljeno kritizirati naše družine, vendar niste

Tudi ko smo rekli nekaj slabšalen o naši družini, ne, pod nobenim pogojem, pomeni, da ste lahko, da se strinjate. So naši starši in lahko rečemo, kar nam je všeč, in večino časa ne bomo sploh pomeni.

20. Radi te imamo, le kako ste

Stop obseden nad tem samega sivih las, ki raste na prsih ali vaš nekoliko širi Burja. Če vam ni ljubezen tako, da ste, potem ne bi bil s tabo. Naredili bomo vse Füssing v ogledalo, ampak si priti na s tem, da vas.

Kako mislite, da dekleta in fantje so drugačni?

Vas prosimo, da delite svoje misli v komentar oddelku spodaj.

load...