30 najboljših daril za otroke, ki jih ne bodo pozabili v življenju | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

30 najboljših daril za otroke, ki jih ne bodo pozabili v življenju

30 najboljših daril za otroke, ki jih ne bodo pozabili v življenju

V prepričanju, da lahko stvari bolje, je nekaj, kar moramo vsi vedeti, kako narediti včasih. To nas uči, da je močna in vztrajati, in to nas naredi v močnejših ljudi.

13. Branje knjig in učenje novih stvari

Spravite svoje otroke v navado branja in bo darilo, ki se vedno spomnim. Ni važno, če je stripe ali Sveto pismo, tako dolgo, kot so prebrali! Lahko se učijo toliko bolj obrazec branje, gledanje TV in se bodo naučili nekaj iz skoraj vse, kar prebere.

load...

13. Ustvarjalnost in samoizražanja

Dobili svoje roke umazane s svojimi otroki in se kaj. Avto izdelan iz kartonske škatle ali metulja mozaika, vse obrti in gradbena dela pomoči, da se otrokovo delovanje možganov in ustvarjajo tudi nekaj zlatih spominov preveč.

14. Vaše uho!

Ne glede na njihovo starost, imajo še vedno točko pogleda na stvari in ogromno vprašanj vprašati. Izdelava časa za otroke govoriti in pozoren na to, kar imajo za povedati, bo pomagal graditi njihovo zaupanje in naučiti jih ne bo strah spregovoriti.

load...

15. Pravo prijateljstvo

Nekateri ljudje trdijo, da bi dober starš ne more biti prijatelj, kaj pa otrok kdaj pozabi ribolov z očetom ali nakupovanje z materjo? To je vrsta prijateljstva, ki lahko starš dati.

16. Varnost in stabilnost

Otrok se ne sme nikoli strah v svojem domu ali pa zaskrbljen, če bo njegov naslednji obrok prihajajo. Žal, za nekatere otroke, te stvari so življenjsko dejstvo, vendar pa je treba storiti vse, kar lahko, da bi jih zaščitili pred temi skrbi, tudi če to pomeni, da pove nekaj bele laži včasih.

17. Radovednost

Otrok ima radovednost, od dneva, ko se rodi, ampak ali ne negujemo, da radovednost je vaša izbira. Ali ste vzeli čas, da odgovori na njihova vprašanja, ali praviš, da sem preveč zaposlen prav zdaj? " Če spodbujati njihovo radovednost, potem je to nekaj, kar bo ostal z njimi za življenje in spraševanja, kaj se dogaja okoli tebe, je tisto, kar vas vodi, da se naučijo.

18. Obroke skupaj

Ni boljše priložnosti za izmenjavo v življenju drug drugega, razen ob obrokih. Razprave o nič in vse se lahko začne, in za otroka, ki je v redu priložnost, da se naučijo in da se lahko, da se izrazijo.

19. Cenim Zemljo in ljubezensko naravo

Učenje ceniti naravo in svet okoli njih je drugo darilo, ki ga lahko damo otroku. Torej, dobijo blatna in se pasejo kolena, vendar pa vsaj bodo razumeli, da je v življenju na tem planetu, kot play station in TV tam.

20. Igranje instrumenta in ljubeč glasbe

Otrok violina igra morda zveni kot dveh Cates, ki se borijo v temi, vendar počasi, postopoma, bodo pridobili spoštovanje glasbe, ki bo ostal z njimi za vedno. Njihova izbira glasbe morda ne bo po vašem okusu, ampak glasba je glasba, ne glede na obliko gre v.

21. Občutek ponosa, dosežek in dober ambicij

Ne pozabite, da proslavimo njihove dosežke, še tako majhna, da se lahko zdi, da je. Občutek ponosa jim bo dala spodbudo za doseganje bolj, in ni nič narobe s tem.

22. Občutek samospoštovanje in samozavest

Nikoli ne otroka ali navzdol, da bo spomin postane trajno eno. Otroci delajo napake, bomo vse storili, če pa jih naučiti, da se učijo iz svojih napak in jih ne omalovažujejo za to, bodo postali bolj pogumni ljudje v prihodnosti.

23. Spodbujamo prevzemanje priložnosti in rast

Otroci potrebujejo priložnosti, da bi lahko uspevajo; priložnosti poskusiti nove stvari, možnosti za raziskovanje in, ja, tudi možnosti, da bi propadel. To je, kako so izvedeli, kaj jim je všeč in kaj so dobri in jim daje priložnost za rast.

24. Čas je, da se otrok

Ne pričakujte, da otroci odraščajo prehitro, ti ne bo hvala za to. Vsakdo si želi, da njihovi otroci dobro početi v življenju, lahko pa potisnite otroke pretežko, prezgodaj. Dajte jim priložnost, da naj jih uživajo svoje otroštvo, so dobili le eno.

25. Dobra dela in dejanja prijaznost

Bodite prijazni do otrok in bodo prijazni do drugih. Res je, da je preprosta, otroci kopijo svoje starše in jim bodo povrnili za lastno dobroto, ko se starajo.

26. Spoštovanje

Tudi otroci zaslužijo spoštovanje, ker so ljudje preveč. Če je otrok pokazale spoštovanje nato pa se bo spomnil, da je in se bo pokazal tudi drugim ljudem spoštovanje v zameno.

27. Strast in navdušenje

Ljudje, ki imajo strast bo delo težje in doseči več. Če spodbujajo otrokovo strast za hobi ali zabavo, nato pa se bodo naučili uporabljati to navdušenje kasneje v življenju preveč.

28. Določitev in vztrajnost

Tudi poučevanje otroka, da si prizadevajo, ko pade na njihovo kolo, je pomembna izkušnja. Življenje ni vse gladko in, včasih, bomo morali še naprej trudijo, dokler bo uspelo.

29. Delež njihov občutek čudenja

Otroci imajo neverjetno čudenje na svet okoli sebe. Vse, kar je neverjetno, neverjetno in super in jih želijo deliti s svojimi starši. Še dodatno miljo, da bi božična neverjetno, rojstne dneve neverjetno in prazniki nekaj posebnega in, da si bo zapomnil tiste trenutke v življenju.

30. Brezpogojna ljubezen

Največje darilo od vseh, ki jih lahko kdaj dati otroka je ljubezen. Oni vam lahko pester za dragih daril, ali najpozneje "v stvar", vendar to ni tisto, kar si bo zapomnil. Zadnji modni dodatek bo iz mode v nekaj mesecih in zavreči na zadnji strani omare. Ljubeč in skrbna družina bo z njimi za vedno.

Katera druga darila dobri starši lahko dal za svoje otroke? Vas prosimo, da delite svoje misli.

Ostanite srečni!

load...