5 temeljev za vsak srečen odnos | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

5 temeljev za vsak srečen odnos

5 temeljev za vsak srečen odnos

Kako biti srečen v razmerju? Kako, da imajo srečen zakon? Kaj naredi srečen zakon? Morda ljubezen sama po sebi, vzajemnega občutek nikoli ne želijo biti z nikomer drugim, ampak osebe, ki ste trenutno s, pri čemer je pripravljen storiti ničesar za njih in ne pričakujem ničesar v zameno. No, ljubezen je gotovo radodaren občutek, vendar se spremeni s časom, ne pa v ravnodušnosti, če bomo imeli srečo, ampak v drugo in še lepši različici sebi. Tu so stebri, na katerih sloni koli srečen odnos.

1. Poštenost

Ne morete vzdrževati dolgoročen odnos, ne da bi iskreni drug z drugim. Romcoms kjer liki ležijo da bi sami videti bolje drugi pa vedno na koncu z razpadu nad lažmi sledijo odpuščanja in ljudi, ki se začnejo med seboj povedati resnico. To je ena od redkih stvari, ki so ti filmi dobili prav - pove resnica je pomembna. Seveda pa to ne pomeni, poudarja, vsako malo stvar, ki vam ni všeč o vaših pomembnih drugih, prav tako prepričan, da se zaveda, da vam ni všeč. Prednost. Ne držite nazaj svoj užitek pri nečem, kar je naredil za vas, izraziti svoje spoštovanje; in z istim ukrepom, ne bodo ovirale vaše nezadovoljstvo z, na primer, on sam nadur.

load...

2. Zaupanje

Greš nikamor, če ne zaupajo drug drugemu. Ljubosumje in godrnjav sum so kot bolezen, za katero koli razmerje, kot tudi za osebo, ki je ima te občutke. Vendar, to je enostavno podlegel njih, če ste bili prizadeti in prevaral v preteklosti. Če je temu tako, ne pozabite, da so ljudje različni in samo zato, ker je eden od njih prevaral, to ne pomeni, da bodo vsi. Ne prezrite očitna in ne predstavljate stvari. Če imate skrben, ljubeč partner, dati svoje dvome in sume počitek. Poleg tega, da je stvar imenovano žensko intuicijo in, verjemite nam, da le redko dobi stvari narobe, še posebej, če je to kaj delati skupaj s svojim razumom. Zaupanje nekdo drug poleg sebe in svojih staršev, morda je super občutek, in to naredi ljubezen še močnejša.

3. Intimnost

Ja, smo vedeli, ste vedeli, da so dobili tam. Intimnost je ena od pomembnih sestavin srečnega razmerja. To pa ne pomeni, da imajo prednosti najsrečnejši odnose. To pomeni, da če imate poštenost in zaupanje, lahko imate tudi veliko časa v spalnici. Strokovnjaki so enotni: najboljši ljubljenja v dolgoročne odnose. To je zato, ker vi in ​​vaš partner med seboj poznajo dovolj dobro, da se zavedajo, kaj vam je všeč v postelji. Plus, lahko poveste drug drugemu, kaj vam je všeč, ne da bi sramežljiv o tem, nekaj veliko bolj verjetno, v okolju stand eno noč. Potem je tu še raven pomembno, da vsak od vas pripisuje intimnosti. Če je ujemanje, boste en srečen par. Če pa obstaja neskladje, razmerje ne sme priti do zadnjega, saj bo eden od vaju razočarani, da niso izpolnjene njihove potrebe.

load...

4. Ena smer

Obstaja pregovor, ki pravi: "To ni pomembno, da pogledaš v oči drug drugega, je pomembno, da pogledaš v isto smer". Če pogledamo v oči drug drugega, je tisto, kar vedno zgodi pri začetnih fazah vsakega odnosa, če pa želite, da traja, morate imeti nekaj stvari v skupni, kot je vaše splošno pogled na življenje in osnovnih vrednot. Ne moreš biti srečna z nekom, ki meni, da je denar najvišja vrednota, medtem ko sami menijo, da družina je bolj pomembno kot karkoli drugega. Moraš biti tako v denarju ali družino, da bi bilo delo. Prav tako ne sme stati na poti drug drugega, in to je tudi o smeri, tokrat vaše osebno smer razvoja. Če želite, na primer, da opravi radikalno spremembo poklica, boste potrebovali vso podporo vaše pomembne druge lahko ponudi. Če je pred to spremembo, vendar pa ne boste dobili koli in boste verjetno nehal svoje načrte. V srečnem razmerju, ta podpora je bolj ali manj določen.

5. Kompromis

Ljubezen ni vse vrtnice in sončnih dni, na žalost. Ker vsa razmerja vključuje dva posamezna človeška bitja, edinstven vsak na svoj način, da bodo trenutki, ko se bodo razlike povzročajo trenja med vami. Tomo ali konflikt ni nujno, da pomeni all-out kričali vojno ali kaj podobnega, to samo pomeni resno spopad mnenj o določeni tematiki. Psihologi so odkrili številne načine, ki se ukvarjajo z konflikta, ki pa se lahko ohlapno razdelimo v dve skupini: to rešitev in jo ignorirajo. Neupoštevanje konflikt ne sme biti najboljša ideja, še posebej, če je povzročil občutke nezadovoljstva v kateri od vaju. Ti občutki ponavadi kopičijo in potem tam je neizogibno počil, da se lahko utopi vaš odnos. To je, če kompromis pride. To je oblika reševanja sporov, ko je eden izmed trdila straneh ali, še bolje, tako, daj gor nekaj svojih "zahtev", za ponovno vzpostavitev miru. Moraš se prepričajte, da ste se izmenjujejo, vendar, ker če samo eden od vaju je vedno tako, da kompromis, vaš odnos je iz ravnotežja in nekdo ni zadovoljen. Poskusite gledati na stvari z vidika svojega partnerja, ki naj bi pomagal ponovno vzpostavitev ravnotežja.

Kako biti srečen v razmerju? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...