8 lepih in nedolžnih lastnosti, ki jih fantje zelo zanimajo pri dekletih | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

8 lepih in nedolžnih lastnosti, ki jih fantje zelo zanimajo pri dekletih

8 lepih in nedolžnih lastnosti, ki jih fantje zelo zanimajo pri dekletih

Kaj fantje zdi privlačna pri dekletih? Kaj je potrebno za zmago človekovo srce? Ne veliko, pravzaprav, vendar pa mora biti ta pravica ni veliko. Vsi vemo, da so moški zelo vizualno usmerjena bolj kot ženske, in to je rezultat evolucije. Ti morajo biti vizualno usmerjena, da je tisto, kar narava predpisuje za spol, ki se uporabljajo za lov na mamuti. Torej, ti ne more pomagati, ampak postane njihova glavo po lepo dekle, vendar to ne pomeni, da takoj pade za njo. Ne, oni so preprosto registracijo privlačno primerek, žal. Moški so samo ne tako plitva kot je, in to je dobra novica za nas, kajne? Tukaj je nekaj značilnosti in lastnosti, ki lahko fant padec do ušes zaljubljen vate.

1. Poštenost

Mi vsi cenijo poštenost, ampak, dobro, ne ves čas. Večina od nas bi raje, kot da je njihov najboljši prijatelj, svoje mnenje o njihovi novi mini krilo v sebi hrani, kajne? Fantje, vendar pa, kot je to naravnost. Ne marajo verbalno ali vedenjske nejasnost, ker so dobili zmeden. Nihče ne mara, da je treba zamenjati, tako da tudi če menite, da je igriv, da človek mešane signale, to je pravzaprav nadležno za njih.

load...

2. Likability

Ljudje, ki imajo radi druge ljudi, so na splošno simpatičen zaradi te karakteristike. Res je, da bi se lahko oddajajo namig Mizantropija mikavna, ampak to je samo do neke mere. Kot pravilo, misanthropists nimajo veliko prijateljev in ljubiteljev. Seveda ne bi, ne marajo ljudi! Torej, če ste resnično verjamejo, da je človeštvo na splošno več dobrega kot slabega, potem ste tarča naklonjenosti. Vse se vrača, vse se plača.

3. Prijaznost in pozitivnost

Ta je povezan s likability vendar si zasluži svoj vpis na ta seznam. Grda resnica o današnjem svetu, je, da je prijaznost postaja vse redkejši in redkejši. To je povsem logično glede na vse večjo odtujenost med ljudmi, grozote vidimo v novicah na dnevni osnovi, in drugih malenkosti. Vse to je dosegla prijaznost še bolj privlačen. Poleg tega, prijaznost širi pozitivnosti in večina fantov kot pozitivnosti.

load...

4. Joy

Sposobnost, da uživajo življenje je izjemno privlačna. To je nalezljiva preveč, kar je še bolje. Ljudje s to posebno lastnost, so kot magnet za pozornost in ne zato, ker gredo iskati. Ne, to je samo lov. Nekateri so dovolj srečni, da se bo rodil z njim, ampak tudi lahko ostali jo pridobili, če smo se naše misli na to. Ima samo prednosti, navsezadnje: boste počutili srečnejše za večino časa, namesto da bi mračno s poudarkom na zadnjem poročilu novice o dogodku, da nimate nadzora nad.

5. Zaupanje

Ta je težko ponaredek, ampak glede na tisto, kar smo rekli o tem, da sem iskren, vam ni treba, da ponaredek. Če ste prepričani, vendar pa ga ne skrivajo, saj se bojijo, da bi lahko ustrahovanje nekoga, ampak ga ne pride do poškodb, saj bo ta zagotovo povzročila tveganje za vas postane moteč. Poznaš najboljši del? Fantje, kot sramežljiva dekleta, tako dolgo, kot je to resnično. Sramežljivost, mimogrede, ne tako redko odlepi kot zaupanja. To je nezavedna reakcija, ko ste poskušali zaščititi sebe. Biti sramežljiv ustvarja pridih skrivnostnosti okoli sebe, in to zrak skrivnost je nepremagljiv.

6. Dober tek

OK, to ni res osebnost lastnost, ampak je pomemben del v celotnem vtisu, ki ga ustvarjamo v ljudi. Lahko gledate svojo težo vse, kar želite, ampak, ko ste na dan dobili svoboden malo in ne samo sedeti s solato, medtem ko je vaš dan dobi tremi hodi obrok. Te stvari ustvarjajo občutek nerodnosti in nerodnost ni dobro. Seveda, če nisi lačen, da je v redu, potem pa ne gre za datum večerjo, odločijo za to nekaj drugega. Če vam gredo na večerjo, ne pozabite: moški kot dekleta, ki jedo.

7. Prisotnost

Ženske ponavadi analizirajo vsak gib in besedo, ki je znan in je predmet številnih šal. Problem pri tem je, da smo včasih, ko smo se z datumom prisotna samo v telesu, vendar ne v mislih, saj se obrnemo stavek je dejal včeraj znova in znova v naših glavah. Zakaj ga ne samo vprašati, kaj je s tem mislil? Potem pa pozabi in uživajo svoj čas skupaj. Nihče ne mara, da je pogovor z osebo, ki je preveč preobremenjen s svojimi mislimi. Bodite tam.

8. Se vam

Kaj fantje zdi privlačna pri dekletih? Pravi ste! Najzanesljivejši način, da izgubijo človeka je, da se pretvarjamo, da je nekdo, ki ga nisi. Igranje težko priti, je zguba. Ker je težko dobiti, ker niste prepričani, ali ste res zainteresirani za fanta, je zmagovalec. Pretvarja, da je sramežljiv, je neumno in tako poskuša posredovati zaupanje nimate. Samo bodi to kar si, to je najlažja stvar na svetu in da bo pritegnila s tabo prave moške.

Kaj fantje zdi privlačna dekleta v vašem mnenju?

load...