8 načinov, kako fantje izražajo svojo ljubezen, o kateri bi se morali zavedati | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

8 načinov, kako fantje izražajo svojo ljubezen, o kateri bi se morali zavedati

8 načinov, kako fantje izražajo svojo ljubezen, o kateri bi se morali zavedati

To je znanstveno dejstvo, da moški in ženske mislijo drugače in da je zato lahko moški zdi tako težko za ženske, da včasih razumeti. Morda si mislite, da so moški čustva manj in trdega srca, vendar pa je razlog, zakaj se morda zdi, da je tako. Ženske ponavadi bolj aktivno, uporabite eno stran možganov, kjer čustva prihajajo, medtem ko moški raje drugo stran, kjer je logično razmišljanje prihaja iz. Moški niso brez vseh čustev, čeprav v resnici so precej zapleteno pod to trdo zunanjostjo. Vse, kar morate storiti je, da se naučijo, kako dešifrirati skrivna sporočila, ki jih pošiljate, tako da se glasi teh osem načinov, da ljudje izražajo svoje občutke:

1. Včasih bi raje naredil nekaj dobrega in koristnega za vas, kot uporabo besede

Moški niso zelo dobro rekel "Ljubim te", so veliko raje pokazati svojo ljubezen s tem, kako se obnašajo. Določitev stvari okoli doma, ki prihajajo na pomoč, ko ga potrebujete, to so načini, da se človek pravi "Ljubim te" in "me briga".

2. On odpira srce za vas in deli svoje najboljše varovane skrivnosti 

Človek ne izraža nobenih čustev do nekoga, ki mu je ne zaupate in mu ne bo razkril skrivnosti niti. Ko se odpre do vas in delnice stvari iz svoje preteklosti in kako je res občutek, potem pa, da je pravi kompliment, da si pridržuje le za posebne ljudi v svojem življenju.

load...

3. On ostane zvest

Zaveza je velik posel za moške. Morajo se popolnoma prepričani, da so sami, ne bo bolelo, preden se popolnoma zavežejo k tebi. To ni zato, ker se bojijo obveznosti; je bolečina izdajstvo, ki so res bojijo, tako da, ko vaš moški naredi to zavezo, je res huda nate.

4. Kaj Ljubim te "pomeni, da človeka?

Čeprav mnogi moški ne rečem magične besede, tako pogosto, kot bi si želeli, ko počnejo reči, fant, ti to pomeni! Za človeka, te besede pomeni, da bo odgovoren, bom zvest in želim biti s teboj, in večina moških, ki skrbijo ne bo prekinil svoje obljube.

5. Posebna sladka imena... Samo za vas...

Ko ima človek svojo osebno vzdevek za vas, potem je res, kot si ti. To je moška način za pridobivanje okrog da bi rekel, da te ljubi na glas, ampak on ti povedal isto stvar, v svoji sladki način.

load...

6. Kaj pomeni, ko gredo tiho?

Ali ne bo užaljen, ko je vaš mož gre tiho, je to verjetno nima nič s tabo. Ko bodo ljudje čutijo strah ali boli, da ne govorimo o tem; se umaknejo na varno znotraj svojega posebnega "človek jamo". Tih in samostojna človek je ponavadi človek, ki prosi za pomoč, tako da ga ne kar ignorirati in ga pustimo, da se na z njim sam.

7. So vam prinašajo cvetje in vas preseneti z darili

Moški so gensko žično, da so ponudniki ali lovci, in dajanje daril pomeni več za večino ljudi, kot le malo gesto. Te se trudijo, da vas prosim, ker nas imajo radi in ne pozabite, darila prihajajo v vseh oblik in velikosti. Za nekatere moške, porabi več časa s tabo kot s svojimi prijatelji, je oblika darilo preveč, tako da pazi na subtilne darila, kot tudi očitne narave.

8. Prikaz ti off

Saj veš, da je človek, ki je že zelo resno o vas, če se začne ste za uvedbo svojimi prijatelji in družino. To je še ena stvar, da moški ne naredi rahlo, da je javni prikaz njihove naklonjenosti za vas in pravijo, da vse: '. To je moja punca in sem ponosna nanjo "

Kaj so drugi načini, na katere ljudje izražajo svoje občutke? Vas prosimo, da delite svoje misli in odnosov nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...