8 nasveti glede odnosa: kako ohraniti požar v vašem odnosu? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

8 nasveti glede odnosa: kako ohraniti požar v vašem odnosu?

8 nasveti glede odnosa: kako ohraniti požar v vašem odnosu?

Ko se prvič sestane ljubezen svojega življenja, to je vse ognjemet in šampanjec! To je zanimivo, novo, in to je čudovito, potem pa realnost postavlja v in se znajdete zbujam isto osebo leta, po letu, po letu. Torej ti ne zavidam tistim ljudem, ki se zdi, da bi lahko obdržali ogenj kurjenje dolgo po obdobju medenih tednih je konec? Kako to storiti? Tu si bomo ogledali le nekaj skrivnosti in nasvetov odnos o tem, kako ohraniti ljubezen in strast v razmerju živi dolgo po požaru, za mnoge, bi šel ven:

1. Pozabite na vse majhne stvari

Samo prezreti vse malo moteče navade in fobije se in se osredotočiti na pomembne stvari v življenju. Osredotočite se na stvari, ki mu veliko, stvari, za katere ste prvič padli v ljubezni z njim, tako da je okus njegovih nogavic in napenjanje ne bo zdel tako slab!

2. Samo tam drug za drugega

Naj vaš partner ve, da, karkoli se zgodi, da boste tam za njega. Vprašati, kaj lahko storite, da bi svojo življenjsko boljši danes in sodelovati, da bi tako svoje življenje samo, da majhen malo bolje vsak dan.

load...

3. Stoke ogenj z nekaj premišljenimi darila

Ne pustite, izmenjavo daril pravkar postal rojstni dan in božič rutinsko. Ko ste nakupovanje, da eno oko za nekaj, kar je, da bi rad in ga kupiti na spodbuda za trenutek. Ni treba, da je nekaj drago; res je misel, ki šteje.

4. Vzemite si čas za pogovor

Vsi vemo, da je dobra komunikacija ključnega pomena za zdravo in srečno razmerje. Dal na stran nekaj časa za pogovor in se osredotočiti na to, kar govoriš. To ne gre le za pol poslušal, kaj ima za povedati, pa vam opravilih; gre sedel skupaj, iskali drug drugega v oči in res razpravljali o stvari.

5. Zabavaj se v spalnici

Nasveti Povezava bi bila nepopolna brez intimnosti govori. Ne dovolite, da vaše intimne trenutke postane dolgočasno. Kupi knjigo ali google za nekaj idej. Nekateri izmed položajev vam bo dala dober smeh, vsaj, če nič drugega!

load...

6. Pojdite na zmenek

Ne dobijo zaljubljen v isto staro rutino in iti ven na dan skupaj zdaj in potem. Rezervirajte romantičen obrok za dva in konča noč z nekaj šampanjca pred ognjem doma. Nikoli nisi prestar za malo starinski romantike.

7. Pojdite na pustolovščino skupaj

Ven iz svojega doma in narediti nekaj drugačnega. Pojdite na izlet ob koncu tedna nekje, ki ste jih nikoli ni bilo, da pred samo zaradi njega in prekinil rutino.

8. Ne prenehajte ljubezen

Odnosi traja nekaj dela, da bo iskra živ in ena od prvih stvari, ki parom, da ustavijo početje je samo rekel "ljubim te". Ne samo po sebi umevno, da ve, da ga ljubiš; poskrbite, da ve!

Upamo, da vam bo ta odnos nasveti koristni.

Vas prosimo, da delite svoje lastne odnos nasvetov o tem, kako ohraniti ogenj gori v razmerju v komentar oddelku spodaj.

Ostani srečna, ljubezen in biti ljubljen!

load...