8 odličnih idej rojstnih daril za svojega fanta, ki jih bo ljubil | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

8 odličnih idej rojstnih daril za svojega fanta, ki jih bo ljubil

8 odličnih idej rojstnih daril za svojega fanta, ki jih bo ljubil

Pobiranje najboljše darilo za človeka, ki ga ljubiš je lahko zelo stresno stvar, še posebej, če ni nič poseben, da veš, da hrepeni. Če je, je zelo enostavno (tako dolgo, kot je hrepenenje ni za zlato Lamborghini, da je), najpogosteje pa smo od sreče s tem. Ko ga vprašam, kaj si želi za rojstni dan, zamrmra nekaj povsem neuporaben. Torej, ste na svoje in tukaj je nekaj idej... Veš kaj? To sploh nima, da je darilo, ki ga kupi od nakupovalnega centra. Vse je odvisno od njegovih okusov.

1. Dosegljivi element

Če je vaš moški hobi, ki se jih še posebej ni všeč, kot je zbiranje soda pločevink ali viski, na primer, pozabite odpor za samo en dan in ga dobil redek element za svojo zbirko. To je enostavno danes, z vsemi spletnimi trgi so lahko rake, dokler ne boste našli kaj primernega. Darilo bo cenjeno, vendar gesta ste naredili - mu najti nekaj, kar bi radi, tudi če ne - se cenijo še bolj.

load...

2. Video igre

Še ena dobra ideja velikih rojstni dan darila za tvojega fanta je video igra. Ja, resno. Če mu je všeč igre, kaj bi lahko bilo boljše darilo ?! Ok, tako da sovražim svoje igre, ker je, ko je igra, da te ignorira. Razen, če se stvari, ki meji na obsedenost, daj mu malo prostora, da ne more biti vezana na vas ves čas. In igranje iger za njega vam ne zanemarja, to je sproščujoče dejavnosti. Torej, ga dobili, da je igro in nasmeh, ko ga dal njemu. Kdo ve, morda se bo tako dotaknil, da bo on to le igra, ko ste zasedeni.

3. Vse, kar je

Razen če ste popolnoma nesposobni vseh obrti - v tem primeru ga lahko ustvarite poseben seznam - bo kaj ste naredili s svojimi rokami je spot-on. Resnične primeri te splošne ideje vključujejo albumi fotografij in ponudbe ljubezenskih pisem med fant rojstni dan in njegovo dekle, izbor predmetov sentimentalne vrednosti, kar je nekaj let, da se človek obrača, ali naročnino presenečenje Revija. Mind you, to je le dobra ideja, če veste, vaš fant všeč te vrste sentimentalne stvari, tako da ne samo gor in to slepo. Če veste, da mu je všeč praktične stvari, mu dobili nekaj praktičnih ga lahko uporabite pri delu.

load...

4. Točka Razkošje

Denarnico, pas, manšetni gumbi, majico, karkoli, dokler prihaja iz luksuzne blagovne znamke, je lahko še ena od velikih rojstni dan darila za tvojega fanta. Moški imajo radi razkošje, tako kot smo to storili, in za rojstni dan je odlična priložnost, da ga je nekaj. Kaj je še bolje je, da so vsi ti elementi niso samo prazne demonstracije razkošje, so povsem praktične stvari in, ker prihajajo iz high-end znamk, zelo verjetno, da bodo trajala zelo dolgo časa. Res je, da je malo veliko naložbo, ampak pogled na to natančno tako, kot investicijo in ne zapravljanje denarja, kot toliko drugih daril.

5. DVD niz njegov najljubši TV show ali zbirko filmov

On mora imeti najljubšo oddajo. Ali najljubši film, ki je bil gledal več kot enkrat. Ga dobili polje niz oddaje ali posebni izdaji filma je tudi dobro darilo za rojstni dan ideja. Lahko pa greš za glasbeni album, če je v to, namesto filmov in televizijskih oddaj. Tole izgleda precej očitno, ampak včasih, ko ste bili razmišlja darilo idej dolgo in težko, vaši možgani samo bloki in celo očitne ideje kot je ta ostala skrita. To je naše zadovoljstvo.

6. Popolnoma neuporabna, vendar zabavno darilo

Ste že slišali za handerpants? Ne? To ni presenetljivo. Handerpants so novost izdelek, ki je v bistvu par rokavic s prsti odrezani. Novost element je, da so videti kot hlačke. Samo njihov avtor ne ve, zakaj so mislili svetovne potrebno rokavice videti kot par spodnjega perila, vendar ostaja dejstvo, da so na trgu in tvoje za začetek! Če je vaš moški všeč te vrste stvari, z vsemi sredstvi, ga dobili smešno, ampak popolnoma neuporabna predmeta.

7. Pripomoček

Pripomoček je še ena od velikih idej za rojstni dan darila za tvojega fanta. Ja, vemo, da je očitno ena kot tudi, vendar je to odvisno od pripomočka. Ne samo zgrabi prva stvar, ki izgleda dobro za vas, traja nekaj časa, da sonda svoje potrebe in želje v zvezi s tem. To je pravica, ne moreš spraviti najnovejši MacBook in trpijo razočaranje uresničevanja (prepozno), da je vaš mož sovraži poguma in vse, kar prihaja iz te družbe Tim Cook je. Če veste, za nekatere pa je, da bi ga prodal svojo mater za to zadnje MacBook, pojdi naprej in ga kupite.

8. So zelo poseben dan

Darila za tvoj fant ni nujno, da bi morala biti zapletena in draga. Včasih se nobena od teh idej bi delovalo, ker je tvoj fant vse in je samo ne potrebuje nove pripomočke, zbirateljske ali sentimentalne poteze. Potem pa pojdi za celotno zdravljenje. Samo naj naredi, kar hoče, za cel dan, si privoščite vse, kar veš, da je všeč in ga (ali naročilo) vse njegove najljubše jedi kuhati. To bi moralo biti preprosto dovolj, kajne?

Ali imate druge ideje rojstni dan darila za fanta?

load...