8 razlogov, zakaj bi se morali klepeti in poljubiti več s svojim partnerjem | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

8 razlogov, zakaj bi se morali klepeti in poljubiti več s svojim partnerjem

8 razlogov, zakaj bi se morali klepeti in poljubiti več s svojim partnerjem

Bora up, poljubljanje je dobro za vas! Dvomimo, da boste potrebovali več spodbude, da se intimno z moškim, ampak poljubljanje in crkljanje ima presenetljivo številne koristi za zdravje, kot tudi da je zabaven način, da se vez s vaš fant še bližje. Torej, če potrebujete izgovor za trenutek ljubezni, nato pa si oglejte vseh osem razlogov, zakaj bi morali biti crkljanje in poljubljanje bolj pogosto:

1. Crkljanje in poljubljanje zmanjšuje stres in krvni tlak

To ni samo zato, ker je to lepo, da poljub in stisnila, da se počutiš bolje, v tesnem stiku s vaš partner naredi svoje telo izpustitev več oksitocin, ki je hormon, ki vam omogoča vez z drugo človeško bitje. Ta hormon ima tudi za posledico, da se počutite bolj varno in znižuje krvni tlak preveč.

2. Crkljanje in poljubljanje zmanjšuje anksioznost in depresija

Neverjetno, so raziskovalci ugotovili, da so ljudje, ki samo poljub med seboj v intimnih trenutkih osem krat bolj verjetno, da trpijo zaradi anksioznosti in depresije, kot tisti, ki poljubi pogosto. Ko ste občutek navzdol in nekdo vam pocrkljam, "Feel-dobra" hormoni vaše telo izloča, ki bodo pomagali, da vas dvignila.

load...

3. Crkljanje in poljubljanje lahko pomaga krepiti imunski sistem

Ste manj verjetno, da zbolijo, če Občevanje več. Fizični stik s svojim partnerjem, je bilo dokazano, da izboljša stopnjo zdravljenja in zmanjša verjetnost ste oddajo bolezni. Precej verjetno, da je najcenejši in najlepše vrsto zdravila, ki jih lahko dobite.

4. Morate fizičnega stika

Mi smo dejansko rojeni potrebujejo fizičnega stika z drugimi ljudmi, tako, da si zanikati ta stik z drugimi se sami zanika bistveni potrebe, ki jih imate. Samo dvajset sekund fizičnem stiku s svojim partnerjem si lahko spravil v dobro voljo v naslednjih štiriindvajsetih urah.

load...

5. Crkljanje in poljubljanje vam pomaga shujšati

Peck na lice ali zračni poljub ne bo deloval, ampak v celoti na strastno smacker, za več kot minuto ali tako, lahko gorijo off 25 kalorij. Kaj bi raje počel, da izgubijo težo, bo v telovadnici?

6. Ščiti vas iz treskav avto

Ja, ste prebrali prav. Statistično, moški, ki poljubi svoje žene poslovila na poti na delo, manj možnosti, da bodo vpletena v prometno nesrečo, tako da ne bo v preveč hitenja jutri zjutraj!

7. Poljubljanje skrbi, da ste videti mlade

Ni vam treba iti pod nož kirurga, da boste videti mlade, da vaš človek poljub namesto! Poljubljanje daje več kot trideset mišice na obrazu vadbo in bi lahko pomagala preprečiti svoj obraz od povešanje, ko dobiš malo starejši.

8. Crkljanje in poljubljanje zdravi glavobol in krči

Poljubljanje in se dotikajo svojega partnerja povzroča krvne žile širijo, in ta ukrep lahko pomaga pri lajšanju simptomov glavobola in zmanjšanje menstrualne krče. To v celoti razveljavi, da je dobro za nošenje izgovor "Ne nocoj dragi, imam glavobol '!

No, ali res potrebujemo razloge za crklja in poljubil več s partnerjem? To je samo skupna izkušnja za oba prijetno, tako da je samo dati več nežnosti in ljubezni na osebo ljubimo.

load...