8 sloganih nasvetov o tem, kako ravnati v nerodnih situacijah, kot je dama | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

8 sloganih nasvetov o tem, kako ravnati v nerodnih situacijah, kot je dama

8 sloganih nasvetov o tem, kako ravnati v nerodnih situacijah, kot je dama

Ko se soočajo z zapleteno situacijo, je lahko enostavno pustiti vaš ladylike obnašanje slip; Konec koncev, si samo človek! Vzdrževanje ladylike drže, čeprav je mogoče storiti v še najbolj nerodno situacij, s prakso. Ugotovite, kako da ne bi izgubili vaš kul ali kako ne pozabite ladylike manire s temi desetimi veliko nasvetov o tem, kako ravnati v nerodnih situacijah na družabnih dogodkih, tako kot dama.

1. Bite jezik

Nikoli ne pustite umazan jezik pobegniti ustnice, vendar jezen si, ker da bo blow your ladylike sliko takoj! Practice vaš oveneli videti, namesto, saj lahko pravi dama pokaže svojo jezo na nadzorovan način in ni treba zateči k cussing spraviti točke čez.

2. Ne pokazati svoj dolgčas

Tudi če ste dolgčas do solz s pogovorom na večerjo, še vedno ne more vzeti telefon in začnite igrati Candy Crush Saga! Poskusite in ostati prisotni v tem trenutku in slediti pogovoru, ali vsaj milostno ponaredek ga, če lahko.

load...

3. Ismijati neprijetno situacijah

Ne vzemite ladylike persona preveč resno, so dame dovoljeno, da delajo napake preveč! Če vam povem nekaj neprijetno in nerodno, v situaciji skupine, difuzni položaj in priznali svojo napako in izdelavo šalo iz nje. To bo veliko bolje, kot nerodni tišini in škrlatno obraz.

4. Razmislite, preden govorite

Včasih je najbolje, da ne rečem, kaj je v resnici v mislih v socialnih situacijah. Lahko bi se izognili nerodnim situacijam, ki jih je težko razmišljati, preden govoriš in ne dovolite stvari zdrsne, da si ni mislil. Oglejte si, koliko morate piti na zabavah tudi alkohol ima grdo navado, ki pravijo, da stvari, ki jih kasneje obžaloval.

5. Naučite se opravičujem

Če vam povem nekaj nezaslišanega ali padec socialno clanger, potem samo reči "Žal mi je". Če ste užalil nekoga, potem opravičilo, je včasih edina rešitev, in izgovorov preprosto ne bo naredil.

load...

6. Ne pretiravaj nerodnih trenutkov v vaših mislih

So časi, ko misliš, da situacija je nerodno, vendar to ni. Lahko, da ste narobe razumeli, kaj je nekdo rekel ali pa ste le ob predpostavki, da vsi le opazil, da si polil svoje vino. Sprosti se in ne skrbi, ker je to verjetno ni tako slabo, si misliš.

7. Naj pijačo v roke

Ko potrebujete premor za razmislek je srkanje na pijačo, je odličen način, da izpolnite nerodno tišino. To je tudi odličen izgovor, da bi dobili od nekoga, ko greš, da se napolnim!

8. Poskrbite, izgovorov in pustite

Če se znajdete v situaciji, ki je res preveč nerodno, da nosijo, potem bo izgovorov in se od tam! Za začasni odlog, vedno obstaja pot v kopalnico, da bi vam odmor ali za trajnejšo pobeg, igraj glavobol. Ne, čeprav je vzpon iz back okno brez besed, da ne bi bilo ladylike na vse!

Kako ravnati nerodno situacije, kot dama? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...