8 stvari, ki dekleta počnejo, da potisnejo fantje (nasvete glede odnosa do žensk) | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

8 stvari, ki dekleta počnejo, da potisnejo fantje (nasvete glede odnosa do žensk)

8 stvari, ki dekleta počnejo, da potisnejo fantje (nasvete glede odnosa do žensk)

Moški so včasih težko doumeti, kaj ne? Ljudje pravijo, da je moški, ki ne razumejo žensk. Ampak to je moški, ki se zdi, da so tisti, ki imajo globoka čustva, ki se jih enostavno ne delijo, in včasih, ko se stvari razpadejo, ti sploh ne vem, kaj je šlo narobe.

Včasih moraš ustaviti ga poskušal razumeti in samo naj mu bo človek, vendar pa obstaja nekaj stvari, ki jih imajo, da pazi, nekatere stvari, ki bodo sprva dražijo fanta in potem, na koncu, ga potisnite stran :

1. Nelojalnost

Eden od najpomembnejših odnos nasveti za ženske je, da bi se izognili nelojalnost in nepoštenost. Vsi vemo, da bo varanje uniči odnos hitreje, kot karkoli drugega, in tudi če človek pravi, da je pripravljen odpustiti, le redko, če sploh kdaj, se popravi škoda, ki jo varanje povzroča. Ampak to ni samo varanje, da bi morala biti ena od možnosti, lojalnost pomeni potegnil za človeka v argument preveč, tudi če se res ne strinjam z njim!

load...

2. Poskus spreminjanja človeka

Še en dober odnos nasveti za ženske - ne pričakujte, da spremenite svoj človek. Mnoge ženske mislijo, da lahko spremenijo človeka in spremembe, ki jih ženske pogosto poskušajo in privedle do so tisti, ki dejansko kažejo, da so se prekomerno posesiven. Biti človek in delaš "Man 'stvari od časa do časa, je del, kdo je in, če poskusite in se da stran, bo upornik.

3. Talking overdose

Naš naslednji odnos nasveti za ženske - izognili govorimo preveč. To ni le mit, da moški ne marajo žensk, ki govorijo preveč. Človek misli, da je ljubezen toliko o udoben tišini, saj je o tem rekel "Ljubim te", znova in znova, in govoril preveč bo neizogibno vodi človeka v razmišljanje, da je on se nagged, ki je strah, da je veliko moški imajo.

4. Mu odganjanje stran s čustvi

Morda mislite, da je vaš novi moški najboljši član moškega spola, ki je kdajkoli stopil na površju zemlje in ste lahko dajo svoj um gor, da je "tisti". Toda potegnite v kraljuje malo; že preveč lepljiva in ljubil prehitro ga bo prestrašila. Naj izjave »Ne morem živeti brez tebe", dokler niste prepričani o tem, kako se počuti. To je lahko samo traja malo dlje, da moški pride do enakih sklepov, ki jih imate.

load...

5. Mu Leaving ugibati

Pustite človeka z nič več kot Goodnight poljuba za začetek. Moški še vedno mislijo, da so viteška eno in da ste dama, zato skok v posteljo z njim ob prvi priložnosti mu bo dal vse narobe sporočila o vas. Men je všeč, da prevzame vodilno vlogo na to preveč, tako da, če ste tisti, začetek vse prve poteze, bodo začeli zelo hitro počutijo iz svoje cone udobja.

6. Naj človek človek

Drug velik odnos nasveti za ženske - naj človek je človek. Ste že kdaj videli v kletkah lev v živalskem vrtu? Oni niso zares srečni, so? Človek želi biti vaš zaščitnik in ponudniku, vendar zastarelo ta način razmišljanja je lahko, tako da ga ni prosil, da pokoriti svojo moškost ali pa poskusite in ga udomačiti prehitro, ali pa boste imeli mu teče za hribe.

7. Nenehno preverjanje na njem

Ena od najpomembnejših sestavin srečnega odnosa je zaupanje, da je naša naslednja razmerja nasveti za ženske - pokazati vaš človek neko zaupanje. Ena prepričan ogenj način za potiskanje človeka mu je treba nenehno preverjanje na njega, ko niste skupaj. Constant zaslišanje o tem, kdo je bil z, kjer je šel in zakaj se ni vrnil prej, se bo začelo, da bi se počutil boksih in imeti ga začeli iskati izhod v sili.

8. Ali si res me ljubiš?

Ti so lahko poškoduje prej, vendar ne vodijo quizzing svojega moškega o svojih čustvih z vprašanji, kot so 'si res me ljubiš? " Če potrebujete stalno potrditev o svojih občutkih, nato pa bo začel dvomiti svoje občutke preveč.

Moški so preprosto včasih niso tako prihodnje s svojimi občutki in čustva, kot so ženske. To traja dlje, jim reči "Ljubim te" in, na splošno pa jih traja dlje, da se zavežejo. Prav tako ni zelo dobro povedal, da delaš nekaj narobe. Zato bodite previdni, ali bo trpel v tišini, dokler dan je ti napove slovo.

Katere druge stvari, dekleta, ki potiskajo fantje stran? Vas prosimo, da delite svoje misli, mnenja in odnosa nasvetov za ženske v komentar oddelku spodaj.

load...